Προς το περιεχόμενο

Έπεσε ο MyBook. Τα δεδομένα μου;

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάθεμα τη στιγμη που θελησα να φερω 10 εκατοστα πιο κοντα μου το λαπτοπ.....

Ειχα ξεχασει οτι ηταν συνδεδεμενο με τον καινουριο μου MyBook 500GB...

Αναποφευκτο ηταν λοιπον να πεσει απο το κομοδινο μου (75cm tall).

Αφου λοιπον το crossfingering δεν επιασε, 2 είναι οι πιθανοι λόγοι που δεν αναγνωριζεται πια απο το pc...

1) να εχει χαλασει το κουτι (o controller ή τα καλωδια)

2) ο σκληρος να μας αφηκε χρονους....

Δοκιμασα λοιπον τον σκληρο σαν εσωτερικο στο desktop pc mου και....... τιποτα...:cry::shock::eek:

και μολις ειχα κανει εκει backup τα κερατα μου... ειδικα απειρες photos...:-(

Εχετε καμια λυση για το πως θα τον αναγνωρισω με καποιο τροπο για να κανω recovery? (οταν το συνδεω ειτε εντος ειτε εκτος ειτε επι ταυτα ακουω που παιρνει ρευμα...)

Μονος μου μπορω με καποιο προγραμμα να κανω damage control? :fear: Αν οχι τι επαγγελματικες λυσεις υπαρχουν...

P.S. δεν με νοιαζει αν εκει που θα τον παω για check -recovery μου κρατησουν ολες τις φωτος και τις ανεβασουν στο internet , αρκει να τις ανακτησω και εγω.... :rolleyes:

Δημοσ.

Aν δεν είναι επαγγελματικά τα δεδομένα ή αν δεν έχεις κανα χιλιαρικο διαθέσιμο, τότε δεν συμφέρει να κάνεις recovery.

Δημοσ.

εννοουσα οτι τα ειχα περασει όλα εκει για να αδειασει λιγο ο σκληρος του λαπτοπ -dekstop μου :S

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 11 : 54 : 52-----

Είναι δυνατον? μιλαμε για πανω από 100 ατομα που λενε οτι μπορεις για 20 λεπτα να τον κανεις να δουλεψει εαν τον αφησεις ολη νυχτα στο ψυγειο!!!

Έχει ακούσει κανείς τιποτα γι αυτο?

Ειναι απάτη ???? ή σας έχει πετύχει.... ?

πάντως αξιζει μια δοκιμή!!!....

http://geeksaresexy.blogspot.com/2006/01/freeze-your-hard-drive-to-recover-data.html

Δημοσ.

Είναι δυνατον? μιλαμε για πανω από 100 ατομα που λενε οτι μπορεις για 20 λεπτα να τον κανεις να δουλεψει εαν τον αφησεις ολη νυχτα στο ψυγειο!!!

Έχει ακούσει κανείς τιποτα γι αυτο?

Ειναι απάτη ???? ή σας έχει πετύχει.... ?

πάντως αξιζει μια δοκιμή!!!....

http://geeksaresexy.blogspot.com/2006/01/freeze-your-hard-drive-to-recover-data.html

το έχω δοκιμάσει με τον δίσκο του αδερφού μου. Ναι δούλεψε αλλά για πολύ λίγο. Τελικά δεν κατάφερα να πάρω data, αλλά απο την άλλη δεν είναι όλα τα προβλήματα το ίδιο. Δοκίμασε. Ζημιά δεν νομίζω να πάθει εφ' όσον τον κλείσεις καλά σε 2-3 σακούλες για να μην πάρει υγρασία.

Δημοσ.

Το ψυγείο είναι η τελευταία προσπάθεια του....φτωχού, και εκτός από finger crossing πρέπει να παίξει ΚΑΙ toe crossing, γιατί κάθε ταλαιπωρία στην οποία επιβάλλεται ο δίσκος, χειροτερεύει πιθανώς την κατάστασή του, με επίσης πιθανό αποτέλεσμα ΑΝ πεις να τον δώσεις ΜΕΤΑ σε εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης data, να πληρώσεις κα' να 200άρι ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (το ελάχιστο που παίρνουνε, σου σώσουν-δε σου σώσουν data) , αν τύχει να τον αποτελειώσει ο Μπάρμπα-Στάθης...

Αν τα 'χεις (ίσως και χιλιάρι που είπε φίλος πιο πάνω), και κόπτεσαι ιδιαζόντως για τις φωτό αυτές, καλύτερα πάνε κατευθείαν σε εταιρία.

Δημοσ.

οκ ισως τον βαλω αυτο το σαββατοκυριακο.... 15 ωρες και μολις βγει θα τον συνδεσω στη ξεχαρβαλιασμενη Mybook θηκη και με μια παγοκυστη απο κατω και μπαρμπασταθη απο πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...