Προς το περιεχόμενο

2nd Gen MSI Wind Details: U91 and U120

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
LOL ρε παιδιά. Τί να κάνεις την κάρτα γραφικών ??? Να παίξεις Fear στην 9 inch οθόνη ???Όπως είναι τώρα τα netbooks είναι Ok. Το θέμα είναι οτι μας κλέβουν ακόμα, και πρέπει να περιμένουμε.

Δεν παίζουν όλοι παιχνίδια αγαπητέ. Μία καλύτερη κάρτα γραφικών, σε συνδυασμό με ένα διπύρηνο Atom, μπορεί να βελτιώσει αισθητά την ταχύτητα περιστροφής ενός τρισδιάστατου αντικειμένου στο Rhinoceros πχ.

Σαφως και η τεχνολογια προχωραει αλλα μας παει εκει που θελει αυτη και οχι σε αυτα που χρειαζομαστε πραγματικα. Το μηχανακι δεν προοριζεται για μεγαλη χρηση κυριως λογω οθονης και δεν μπορει να αντικαταστασει ενα "κανονικο" φορητο. αν μπορουσε θα ειχε μεγαλυτερη οθονη καλυτερο επεξεργαστη και dvd rw - αλλα πλεον δεν θα μιλουσαμε για netbook αλλα για notebook.

Το netbook αντικαθιστά έναν κανονικό notebook σε ό,τι αφορά τη φορητότητα. Προσωπικά θα επιθυμούσα από το 1000Η μου μια καλύτερη κάρτα γραφικών και ίσως λίγο μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ ώστε να μπορώ ανά πάσα στιγμή να κάνω απρόσκοπτα μια απαιτητική εργασία στο Phtoshop ή στο Rhinoceros πχ. Η οθόνη των δέκα ιντσών είναι μια χαρά για να εργαστεί κάποιος on the go.

Δημοσ.

Το netbook αντικαθιστά έναν κανονικό notebook σε ό,τι αφορά τη φορητότητα. Προσωπικά θα επιθυμούσα από το 1000Η μου μια καλύτερη κάρτα γραφικών και ίσως λίγο μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ ώστε να μπορώ ανά πάσα στιγμή να κάνω απρόσκοπτα μια απαιτητική εργασία στο Phtoshop ή στο Rhinoceros πχ. Η οθόνη των δέκα ιντσών είναι μια χαρά για να εργαστεί κάποιος on the go.

Μπορει να εργαστει κανεις δεν ειπε το αντιθετο αλλα οχι για πολυωρη χρηση - τα ματακια σου θα βλεπουν αστερακια μετα ;)

Δημοσ.

Μα φυσικά δε γίνεται λόγος για πολύωρη χρήση αλλά για τυπική, ανάλογη του χρόνου που θα ταξίδευες με ένα τραίνο (3 ώρες Μιλάνο - Φλωρεντία στην περίπτωσή μου) και θα ήθελες να τελειώσεις μια εργασία.

Δημοσ.
Μα φυσικά δε γίνεται λόγος για πολύωρη χρήση αλλά για τυπική, ανάλογη του χρόνου που θα ταξίδευες με ένα τραίνο (3 ώρες Μιλάνο - Φλωρεντία στην περίπτωσή μου) και θα ήθελες να τελειώσεις μια εργασία.

στο τρενο εχει ασυρματο δικτυο?:-) γιατι εγω συνηθως τις εργασιες μου τις κανω copy/paste απο το ιντερνετ :-D:-D:-D:-D:-D εσυ?

Δημοσ.

οπως με βλεπω ποτε δεν θα αγορασω νεο φορητο η υποφορητο. παντα περιμενω για κατι καλυτερο και παντα πεφτο στις αλλαγες. θα μας τρελανουν.

Δημοσ.

Τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Αναλογως το τι θελει να κανει καποιος παιρνει αυτο που καλυπτει τις αναγκες του. Παντα κατι νεο θα ειναι λιγο (η αρκετα) καλυτερο απο τον προκατοχο του. Οποτε μην το αναβαλεις εκτος και αν δεν εισαι σιγουρος για το τι θελεις και τι ζητας απο ενα μηχανακι.

Δημοσ.

η χρηση του υπολογιστη για εμενα ειναι μονο για ταινειες και διαδικτυο και για εκπαιδευση λινουξ:-) σε καμια περιπτωση δεν εχω χρονο και δεν παιζω παιχνιδια.

λοιπον

εχω ενα ντεσκτοπ το οποιο θα το εχω συνδεδεμενο με kvm μαζι με το netbook και τα δυο θα ειναι συνδεδεμενα με 22ιντζες οθονη και με πληκτρολογιο και ποντικι... οποτε φεφυγω απο το σπιτι θα περνω μαζι μου το netbook.

και ετσι θα αντικαταστισω το 17ιντζων φορτηο που εχω τωρα με ενα 10αρι νετμποοκ.

Δημοσ.
η χρηση του υπολογιστη για εμενα ειναι μονο για ταινειες και διαδικτυο και για εκπαιδευση λινουξ:-) σε καμια περιπτωση δεν εχω χρονο και δεν παιζω παιχνιδια.

λοιπον

εχω ενα ντεσκτοπ το οποιο θα το εχω συνδεδεμενο με kvm μαζι με το netbook και τα δυο θα ειναι συνδεδεμενα με 22ιντζες οθονη και με πληκτρολογιο και ποντικι... οποτε φεφυγω απο το σπιτι θα περνω μαζι μου το netbook.

και ετσι θα αντικαταστισω το 17ιντζων φορτηο που εχω τωρα με ενα 10αρι νετμποοκ.

Αντε καλοριζικο τοτε το netbook :-) (σου προτεινω αυτο που πηρα και εγω ht xpress book)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...