kostasfalcon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το multirama ht xpress book εχει ηδη 160αρη δισκο του βαζεις και 1 GB ram και μια 6αρα μπαταρια και εχεις το msi wind 120. Οσον αφορα το hsdpa module εχω ηδη usb στικακι της Wind για να σερφαρω οταν ειμαι εκτος σπιτιου.
Ozone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ομως αυτο # VIA Nano CPU is considered, but probably not. # Dual core Intel Atom CPU might be possible. ?
kotetsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Οι διπύρηνοι Atom έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο τέλος του έτους.
manifest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Οι διπύρηνοι Atom έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο τέλος του έτους. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9538&Itemid=1
kotetsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Λογικό μου ακούγεται. Εσύ προσπάθησες ποτέ επιτυχώς να βάλεις έναν dual core από desktop σε notebook;
manifest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Λογικό μου ακούγεται. Εσύ προσπάθησες ποτέ επιτυχώς να βάλεις έναν dual core από desktop σε notebook; αν το λες σε μενα οχι λολ! γενικα ειμαι κατα των Notebooks(χαμενα λεφτα) ποτε δεν ειχα.. τωρα θελω ομως να παρω ενα netbook και αυτη η ειδηση με χαροποιησε γιατι δεν θα εχω το διλημα να περιμενω(και αλλο) να βγει netbook με διπυρηνο επεξεργαστη!
kotetsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίταξε, είναι γεγονός ότι κάθε τόσο παρουσιάζονται νέοι επεξεργαστές για τα notebooks. Παράδειγμα, τρεις μήνες αφότου αγόρασα το 8710w με τον Τ7700 βγήκε η ανανεωμένη έκδοση με τους Τ9χχχ ενώ πλέον, εννιά μήνες μετά ο φορητός έχει ήδη αντικατασταθεί από τον 8730w με επεξεργαστές Pxxxx. Το θέμα είναι να αγοράζεις κάτι τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσεις netbook ΤΩΡΑ, τότε πήγαινε να το πάρεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα να περιμένεις ως τις αρχές του 2009 όπου και τα πρώτα netbooks με διπύρηνο Atom θα κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, την πτώση τιμών στα netbooks που κυκλοφορούν τώρα. Αλήθεια, ποιο netbook γλυκοκοιτάζεις;
Ozone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θελω πως και πως το msi wind u100 αλλα κανω με τα βιας υπομονη μεχρι να βγει κατι καλυτερο. το προοριζω για leopard osx
manifest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίταξε, είναι γεγονός ότι κάθε τόσο παρουσιάζονται νέοι επεξεργαστές για τα notebooks. Παράδειγμα, τρεις μήνες αφότου αγόρασα το 8710w με τον Τ7700 βγήκε η ανανεωμένη έκδοση με τους Τ9χχχ ενώ πλέον, εννιά μήνες μετά ο φορητός έχει ήδη αντικατασταθεί από τον 8730w με επεξεργαστές Pxxxx. Το θέμα είναι να αγοράζεις κάτι τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσεις netbook ΤΩΡΑ, τότε πήγαινε να το πάρεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα να περιμένεις ως τις αρχές του 2009 όπου και τα πρώτα netbooks με διπύρηνο Atom θα κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, την πτώση τιμών στα netbooks που κυκλοφορούν τώρα. Αλήθεια, ποιο netbook γλυκοκοιτάζεις; μεχρι το 2009 δεν περιμενω σιγουρα! τελος του μηνα λεω να χτυπησω το εεε 1000Η(με 160 HDD) που αρχιζει και καινουργιο εξαμηνο. εσυ νομιζεις οτι θα βγουνε τελικα με διπυρηνο atom netbooks? αυτο που λενε δλδ στο fudzilla δεν το πιστευεις?(εγω κοροιδευω τον εαυτο μου οτι δεν θα βγουν διπυρηνοι γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο :fear: )
kostasfalcon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλοι οι διπυρηνοι αλλα ρε παιδια μιλαμε για netbooks, το θεωρω υπερβολη.... Τα μηχανακια αυτα εξυπηρετουν συγκεκριμενους σκοπους και για αυτους ο μονοπυρηνος κανει μια χαρα την δουλεια του - βοηθαει και το hyperthreating.
kotetsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μεχρι το 2009 δεν περιμενω σιγουρα! τελος του μηνα λεω να χτυπησω το εεε 1000Η(με 160 HDD) που αρχιζει και καινουργιο εξαμηνο. εσυ νομιζεις οτι θα βγουνε τελικα με διπυρηνο atom netbooks? αυτο που λενε δλδ στο fudzilla δεν το πιστευεις?(εγω κοροιδευω τον εαυτο μου οτι δεν θα βγουν διπυρηνοι γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο :fear: ) Διάβαζα χθες ένα topic στο forum των EeePC που γινόταν λόγος για μελλοντική τοποθέτηση των διπύρηνων Atom στα 1000Η. Την αναβάθμιση αυτή την τοποθετούν χρονικά στο τέλος του 2008 με αρχές του 2009. Το fudzilla κάνει λόγο για τους διπύρηνους Atom που κυκλοφορούν τώρα για τα desktops, οπότε δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε notebooks όπως όμως δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι θα παρουσιαστούν διπύρηνοι Atom ειδικά για notebooks. Αν ενδιαφέρεσαι για το 1000Η μπορείς να διαβάσεις το review του συνφορουμίτη mouridis, το οποίο βρίσκεται στο Κ.ΕΠΙΚ., όπως επίσης και το δικό μου review, που υπάρχει στο ειδικό section του insomnia (link στην υπογραφή μου) και να θέσεις όποιες απορίες ή σχόλια έχεις. Καλοι οι διπυρηνοι αλλα ρε παιδια μιλαμε για netbooks, το θεωρω υπερβολη.... Τα μηχανακια αυτα εξυπηρετουν συγκεκριμενους σκοπους και για αυτους ο μονοπυρηνος κανει μια χαρα την δουλεια του - βοηθαει και το hyperthreating. Η τεχνολογία προχωράει όμως και τα netbooks έχουν τα προσόντα να αντικαταστήσουν ένα κλασσικό notebook. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της χρήσης διπύρηνων Atom όπως επίσης και της βελτίωσης της κάρτας γραφικών.
S2Katana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίταξε, είναι γεγονός ότι κάθε τόσο παρουσιάζονται νέοι επεξεργαστές για τα notebooks. Παράδειγμα, τρεις μήνες αφότου αγόρασα το 8710w με τον Τ7700 βγήκε η ανανεωμένη έκδοση με τους Τ9χχχ ενώ πλέον, εννιά μήνες μετά ο φορητός έχει ήδη αντικατασταθεί από τον 8730w με επεξεργαστές Pxxxx. Το θέμα είναι να αγοράζεις κάτι τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσεις netbook ΤΩΡΑ, τότε πήγαινε να το πάρεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα να περιμένεις ως τις αρχές του 2009 όπου και τα πρώτα netbooks με διπύρηνο Atom θα κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, την πτώση τιμών στα netbooks που κυκλοφορούν τώρα. Αλήθεια, ποιο netbook γλυκοκοιτάζεις; Πολύ σωστή άποψη, όλα είναι θέμα timing/αναγκών.
DaEmOnIcUs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 LOL ρε παιδιά. Τί να κάνεις την κάρτα γραφικών ??? Να παίξεις Fear στην 9 inch οθόνη ???Όπως είναι τώρα τα netbooks είναι Ok. Το θέμα είναι οτι μας κλέβουν ακόμα, και πρέπει να περιμένουμε.
kostasfalcon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Διάβαζα χθες ένα topic στο forum των EeePC που γινόταν λόγος για μελλοντική τοποθέτηση των διπύρηνων Atom στα 1000Η. Την αναβάθμιση αυτή την τοποθετούν χρονικά στο τέλος του 2008 με αρχές του 2009. Το fudzilla κάνει λόγο για τους διπύρηνους Atom που κυκλοφορούν τώρα για τα desktops, οπότε δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε notebooks όπως όμως δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι θα παρουσιαστούν διπύρηνοι Atom ειδικά για notebooks. Αν ενδιαφέρεσαι για το 1000Η μπορείς να διαβάσεις το review του συνφορουμίτη mouridis, το οποίο βρίσκεται στο Κ.ΕΠΙΚ., όπως επίσης και το δικό μου review, που υπάρχει στο ειδικό section του insomnia (link στην υπογραφή μου) και να θέσεις όποιες απορίες ή σχόλια έχεις. Η τεχνολογία προχωράει όμως και τα netbooks έχουν τα προσόντα να αντικαταστήσουν ένα κλασσικό notebook. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της χρήσης διπύρηνων Atom όπως επίσης και της βελτίωσης της κάρτας γραφικών. Σαφως και η τεχνολογια προχωραει αλλα μας παει εκει που θελει αυτη και οχι σε αυτα που χρειαζομαστε πραγματικα. Το μηχανακι δεν προοριζεται για μεγαλη χρηση κυριως λογω οθονης και δεν μπορει να αντικαταστασει ενα "κανονικο" φορητο. αν μπορουσε θα ειχε μεγαλυτερη οθονη καλυτερο επεξεργαστη και dvd rw - αλλα πλεον δεν θα μιλουσαμε για netbook αλλα για notebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.