plaths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ RAR ΤΟ ΚΑΝΟ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ..ΝΑ ΝΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ*.... ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -RAR- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΜΙΡΚΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ.... SORRY POU TO KANA POST EDW@@ NOT SPAM!!! XERW PWS ΜΟΥ ΛΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ THX!!!
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 1. Μη γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! 2. Τί είδους αρχεία προσπαθείς να συμπιέσεις; Μερικοί τύποι αρχείων είναι ήδη αρκετά συμπιεσμένοι και δε μπορείς ούτε με RAR ούτε με κάποιο άλλο archive format να ρίξεις σημαντικά το μέγεθος. Π.χ. : Αρχεία JPEG, αρχεία video, αρχεία εγκατάστασης προγραμμάτων/παιχνιδιών κ.ά. Δες και πρόγραμμα/ρυθμίσεις που προτείνω σε αυτό το thread, post #4.
plaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 anyway thx...κατι τελευταιο.. με το να το κανις rar ποσι μικρο γινετε σε gb,,,?
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει γενική απάντηση. Δες στο πρώτο μήνυμά μου, αυτά που γράφω στο 2. Αρχεία απλού κειμένου π.χ. μπορούν να συμπιεσθούν σε εξαιρετικά μικρά τελικά μεγέθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.