Ozone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας με χαρα απεκτησα αυτη την οθονη. το προβλημα ειναι οτι ο φορητος μου δεν μου επιτρεπει να αυξησω το resolution στο 1680χ 1050 και μου επιτρεπει μεχρι 1440χ 900 και η ποιοτητα χρωματων δεν ειναι τοσο καλη. επισης πως μπορω να ρυθμισω την οθονη να εχει το maximum ποιοτητατ και φωτεινοτητα? η καρτα γραφικων του φορητου ειναι ati radeon x1800 και ο φορητος μου εχει εξοδο DVI και ειναι συνδεδεμενη με το dvi. το εχω δοκιμασει και με vga καλωδειο με μετατροπεα dvi/vga αλλα το ιδιο.!!!
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 1440x900 είναι η native ανάλυση της οθόνης του φορητού σου μάλλον, ε; Μήπως έχεις ρυθμισμένο τον Catalyst driver σε Clone mode... ;
Ozone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 χρησιμοποιω τα Radeon Omega Drivers v4.8.442 . οταν παω εκει που αλαζεις το resolutuon και επιλεξω Dsiplay 2 : και πατησω την επιλογη extend my windows desktop onto this monitor mου επειτρεπει να παω μεχρι το 1680χ1050 αλλα χανονται ολα και απλα βλεπω το background και κανενα προγραμα η εικονιδια και αναγκαστηκα επιστρεφω πισω σε ποιο χαμηλο resolution χωρις να μου δειχει κατι παλυ. ενω οταν το δουλευν σαν clone να δειχνει και στο φορητο και στην οθονη ολα ειναι οκ απλα μεχρι την 1440.... αναλυση εχει. μαλο καταλαβα. με περνει μεχρι εκει που μπορει να δειξει ο φορητος...
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, το Clone σε περιορίζει στην ανάλυση και το refresh rate που έχει το primary display. Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω Omega Drivers, αλλά θα σε συμβούλευα να τους αποφύγεις και να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοση official Catalyst Mobility. Οι υποστηριζόμενοι τρόποι λειτουργίας multimonitor setups σε ATI περιγράφονται εδώ: http://ati.amd.com/products/catalyst/multimonitor_Guide.pdf
Ozone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δεν μπορω να εγκαταστισω του ati mobility μεσα απο το update utility της ati! μου λει οτι δεν ειναι δυντατη η εγκατασταση του οδηγου...
gilardino Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 τον driver της οθονης τον εχεις εγκαταστησει;
Ozone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 τον driver της οθονης τον εχεις εγκαταστησει; ναιι το εχω βαλει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.