Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ φουσκωμενος λογαριασμος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις από τον πΟΤΕ. Αυτό είναι το δυνατότερο χαστούκι μου μπορείς να δώσεις σαν καταναλλωτής στο χειρώτερο νταβατζή που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Τώρα υπάρχουν εναλλακτικοί με καλές υπηρεσίες και έχεις αυτή τη δυνατότητα.

Το έκανα από την πρώτη μέρα που μου δώθηκε η δυνατότητα και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Όχι γιατί είχα κάποιο πρόβλημα εκείνο τον καιρό με τον ΟΤΕ (πέρα από τις πανάκριβες χρεώσεις, πάγια κλπ) αλλά για τις διάφορες ταλαιπωρίες που είχα τραβήξει εξαιτίας άχρηστων υπαλλήλων του στο παρελθόν. Για το γαμώτο που λένε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ειπα παραπανω, φιλε @gtsamour...

Η αποφαση εχει ληφθει, διανυω το τελευταιο διμηνο και σκεφτομαι την HOL.

Ποτε πρεπει να κανω αιτηση? αναλαμβανει η HOL να παρει τη γραμμη

απο τον πΟΤΕ χωρις να τρεχω εγω, και αν ναι, ποσο περιπου θα

μεινω χωρις ιντερνετ?

Δημοσ.
Το ειπα παραπανω, φιλε @gtsamour...

Η αποφαση εχει ληφθει, διανυω το τελευταιο διμηνο και σκεφτομαι την HOL.

Ποτε πρεπει να κανω αιτηση? αναλαμβανει η HOL να παρει τη γραμμη

απο τον πΟΤΕ χωρις να τρεχω εγω, και αν ναι, ποσο περιπου θα

μεινω χωρις ιντερνετ?

hol ... και τηλεφωνια αν καταλαβα καλά.... θα σε συμβουλευα να ρωτήσεις για ποσο καιρό θα μείνεις και χωρίς ...τηλεφωνο.

ΥΓ. αφου τοχεις παρει αποφαση για αλλαγή παρόχου , ψαξτο πολυ καλα και οχι στο πόδι. Αλλοιως βλεπω να βριζεις συντομα σε άλλα μαγαζιά...:-)

Δημοσ.

Εγώ πήγα από ΟΤΕ σε forthnet τον Αύγουστο του 2007. Είχα ήδη internet από forthnet και σταθερό από OTE. Για να περάσω στο 2play του ιδιόκτητου δικτίου της forthnet έμεινα χωρίς τηλέφωνο για μια μερα και καθόλου χωρίς internet (μάλλον κόπηκε τη νύχτα που κοιμόμουν για λίγο).

Τη διαδικασία με τον OTE την έκανε η forthnet. Εγώ απλά συμπλήρωσα την αίτηση στη forthnet και την έστειλα ταχυδρομικά μαζί με έναν λογαριασμό ΟΤΕ και μια φωτοτυπία ταυτότητας, αυτό γίνεται αν η γραμμή είναι στο όνομά σου. Αν δεν είναι χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση από αυτόν που την έχει στο όνομά του νομίζω.

Λογαριασμός 79.80 ευρώ το δίμηνο.

Δημοσ.
hol ... και τηλεφωνια αν καταλαβα καλά.... θα σε συμβουλευα να ρωτήσεις για ποσο καιρό θα μείνεις και χωρίς ...τηλεφωνο.

ΥΓ. αφου τοχεις παρει αποφαση για αλλαγή παρόχου , ψαξτο πολυ καλα και οχι στο πόδι. Αλλοιως βλεπω να βριζεις συντομα σε άλλα μαγαζιά...:-)

Οχι...το τηλεφωνο παραμενει παντα ΟΤΕ, επειδη πρεπει ανα πασα στιγμη να εχω τηλεφωνο, κατι το οποιο δεν μπορω να εχω με ολους

τους εναλλακτικους, υπαρχει προβλημα απο οτι γνωριζω.

Μιλαω παντα μονο για ιντερνετ.

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 09 : 50 : 21-----

Εγώ πήγα από ΟΤΕ σε forthnet τον Αύγουστο του 2007. Είχα ήδη internet από forthnet και σταθερό από OTE. Για να περάσω στο 2play του ιδιόκτητου δικτίου της forthnet έμεινα χωρίς τηλέφωνο για μια μερα και καθόλου χωρίς internet (μάλλον κόπηκε τη νύχτα που κοιμόμουν για λίγο).

Τη διαδικασία με τον OTE την έκανε η forthnet. Εγώ απλά συμπλήρωσα την αίτηση στη forthnet και την έστειλα ταχυδρομικά μαζί με έναν λογαριασμό ΟΤΕ και μια φωτοτυπία ταυτότητας, αυτό γίνεται αν η γραμμή είναι στο όνομά σου. Αν δεν είναι χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση από αυτόν που την έχει στο όνομά του νομίζω.

Λογαριασμός 79.80 ευρώ το δίμηνο.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Με τη forthnet ειχα περισυ αναλογα προβληματα με λογαριασμο

και δεν ημουν ευχαριστημενος απο τη συνδεση, ετσι διεκοψα και

πηγα πΟΤΕ...

Ο μονος isp που μου μενει ειναι η HOL, και μιλαω παντα μονο για

ιντερνετ.:-)

Δημοσ.

Οσο εχεις συναλλαγες με ΟΤΕ μη ψαχνεις φτηνες χρεωσεις.

Εχω Forthnet 2play απο την ημερα που το ανακαληψε ο εφευρετης του, και δε μου εχει κοπει ουτε μια μερα το τηλεφωνο ουτε το ιντερνετ.

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι μόνο ιντερνετ και σταθερό έχεις από τον ΟΤΕ γιατι δεν παίρνεις

ένα ADSL in a box της Forthnet ? Το δίνουν προσφορά για 6 μήνες κάπου στα 30 ευρώ

ίσως και λιγότερα. Και μετά τους 6 μήνες την κανονική χρέωση που έχουν για DSL

(αναγραφετε στο σιτε, η 17 ή 19 ευρω το μηνα δεν θυμάμαι).

Πηρα το box για την αδερφη μου και τελος. Ενεργοποιηθηκε σε λιγοτερο απο 2 εβδομάδες

και δεν έχει κανένα προβλημα.

Το μονο "μειονέκτημα" είναι οτι δίνουν τα παλια τα crypto usb που αντέχουν μεχρι 8mbps

αλλα αν έχεις ηδη router αυτο δεν είναι πρόβλημα. (αλλα και γενικα με 30 ευρω ιντερνετ + ρουτερ δωρο τι ρουτερ να περιμενες οκ ελεος..)

Δημοσ.
Ρε παιδια τι προτείνετε forthnet ; Το γραφει , οτι ήταν παλια εκει - αντιμετώπισε προβλημα και δεν γουσταρει ξανα ....

Ακριβως...

Απο τους "μεγαλους" μονο HOL δεν εχω δοκιμασει και απο οτι ξερω

απο γνωστους μου, πανε μια χαρα.

Η αληθεια ειναι οτι ηθελα κατι αρκετα φτηνο και σκεφτηκα

την ALTEC, αλλα απο οτι βλεπω...

Δημοσ.

E , τοτε η Hol είναι μονοδρομος (αντε και tellas ισως ; ) ... (πολυ φοβαμαι οτι και στους 2 θα βλαστημήσεις επίσης και μαλιστα περισσότερο απο οτι σε ΟΤΕ & forthnet)

Δημοσ.

Γεια σας τυχεροί συνάδελφοι. Εσείς τουλάχιστον πήρατε και τα υλικά της προσφοράς. Εγώ εξαπατήθηκα! Ενώ αρχικά μου είπαν ότι υπήρχε το mp3 στη συνέχεια μου είπαν ότι θα το φέρουν από άλλο κατάστημα. Μπανανία! Φυσικά στα OTESHOP αναφέρομαι. Και βεβαίως - βεβαίως ακόμα το περιμένω. Εξαντληθηκε λέει...

-----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 07 : 41 : 46-----

Υπάρχουν κι άλλοι που το έπαθαν; Καμιά ιδέα για να απευθυνθώ κάπου;

Δημοσ.
Γεια σας τυχεροί συνάδελφοι. Εσείς τουλάχιστον πήρατε και τα υλικά της προσφοράς. Εγώ εξαπατήθηκα! Ενώ αρχικά μου είπαν ότι υπήρχε το mp3 στη συνέχεια μου είπαν ότι θα το φέρουν από άλλο κατάστημα. Μπανανία! Φυσικά στα OTESHOP αναφέρομαι. Και βεβαίως - βεβαίως ακόμα το περιμένω. Εξαντληθηκε λέει...

-----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 07 : 41 : 46-----

Υπάρχουν κι άλλοι που το έπαθαν; Καμιά ιδέα για να απευθυνθώ κάπου;

Ε, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά μπορεί να καθυστερήσουν λίγο να το φέρουν, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις το MP3.

Πάντως όσοι είναι για Conn-X, εκτός από την προσφορά του ΟΤΕ με το MP3 Player υπάρχει και η επιλογή του Γερμανού με δώρο ασύρματο router ή πολυμηχάνημα.

Δημοσ.

και γω που πήρα connx με πολυμηχάνημα άργησαν περίπου μια βδομάδα αλλά μου το έφεραν

άντε να δω και γω τι χρεώσεις θα έχω

Δημοσ.
E , τοτε η Hol είναι μονοδρομος (αντε και tellas ισως ; ) ... (πολυ φοβαμαι οτι και στους 2 θα βλαστημήσεις επίσης και μαλιστα περισσότερο απο οτι σε ΟΤΕ & forthnet)

Θα βλαστημησω για ποιο θεμα, @citizen, οσον αφορα την Hol?

Για φουσκωμενους λογαριασμους η για κακες υπηρεσιες?

Στη γειτονια μου οσοι εχουν Hol δεν εχουν καποιο προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...