Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ φουσκωμενος λογαριασμος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα να βρω το παλιοτερο αναλογο θεμα, μαλλον σβηστηκε.

Για να μην πολυλογω και ο δευτερος λογαριασμος μου ηρθε

φουσκωμενος....conn-x 4 mbps.

Ο πρωτος ειχε ερθει σχεδον τριπλασιος, πηγα απο κει, μου ειπαν

οτι ειναι για παραπανω απο δυο μηνες, συν κατι τελη ενεργοποιησης

αν θυμαμαι καλα και αλλες τετοιες π@π@ριες, και οτι ο δευτερος

λογαριασμος και μετα οι υπολοιποι θα ερχονταν κανονικοι, πραγμα

που μου ειπαν και αρκετα μελη του φορουμ...

Ο δευτερος λογαριασμος μου εμφανιζει συνολικα για ιντερνετ 62

ευρω, αντι για 45 (22,5 χ 2).

Σημειωτεον οτι δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση η κατι παρομοιο...

Τι τρεχει ρε παιδια, συμβαινει και σε αλλους το ιδιο?

Αποφασισα να φυγω σε δυο μηνες περιπου που ληγει το εξαμηνο...

Δεν λεω, δεν εχω κανενα παραπονο απο τη γραμμη, αλλα ρε παιδια να πληρωνω εν ετη 2008 προς 2009 45 περιπου ευρω το μηνα για

4 mbps, παει πολυ!:devil::devil::devil:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα παω το πρωι, και θα δουμε....

Κριμα ρε γμτο, και ελεγα πως θα υσηχασω

απο τετοιου ειδους τρεχαματα...

Δημοσ.

Τελικα πηγα σημερα, πηγα στον υπευθυνο για τους λογαριασμους

κραδαινοντας τον παλιοτερο και τον νεο λογαριασμο και φυσικα

φωναζοντας και σχεδον βριζοντας.

Με διαφορες αλχημειες μου βγαλαν τελικα οτι το ποσον ειναι

58 ευρω και οχι 62, γιατι 58 και οχι 45 εγω, ξερετε ειναι κατι

παραπανω απο 2 μηνες αυτος, αρχιζει το κανονικο βρισιδι, τους

αποκαλω φωναχτα κλεφτες, απειλω με καταγγελια, γινεται το ελα να δεις... μερικα μετρα παραπερα ειναι το τμημα πωλησεων conn-x οπου 4-5 υπαλληλοι προσπαθουν να εξυπηρετησουν καμια δεκαπενταρια πελατες, οι οποιοι εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται.

Φευγοντας περναω απο κει φωναζοντας τους "ειναι κλεφτες,

μην ακουτε τις τιμες που σας λενε, θα πληρωνετε πολυ παραπανω".

Τρια-τεσσερα ατομα απο αυτους ερχονται κοντα μου, τους εξηγω με λιγα λογια τι εχει γινει και την κανουν με ελαφρα!

ΑΝΤΙΟ πΟΤΕ!

Δημοσ.

Εφόσον είναι ο δεύτερος λογαριασμός με conn-x δεν θα έπρεπε να χρεωθείς παραπάνω από 45? ρε συ. Μόνο στον πρώτο σου έρχονται πολλά, λόγω αναδρομικών χρεώσεων... μήπως έπεσες σε κανένα τζιμάνι και απλά προσπάθησε να σου τα βγάλει απλώς λιγότερα, μήπως και σταματήσεις να φωνάζεις?? :-D Τσέκαρε το λογαριασμό σου πάλι, μήπως όντως έχει γίνει καμια λάθος χρέωση και κάθεσαι και σκας τσάμπα...

Επίσης, εφόσον έχεις ενστάσεις για το ποσό που έχεις χρεωθεί, δε νομίζω να πλήρωσες το λογαριασμό...? Κανονικά πρέπει να κάνεις έγγραφο παράπονο και να εξεταστούν οι χρεώσεις αναλυτικά...

Δημοσ.

Μα φυσικα και δεν πληρωσα!

Αν ψαχνουν για λακαμαδες ας κοιταξουν αλλου...

Καταγγελια σε ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ, στον αγιο Φανουριο

και οπου αλλου βρω.

Οταν πηγα να αγορασω, ρωταγα μιση ωρα τον υπαλληλο αν τα 22,5 ευρω το μηνα ειναι

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ και οτι δεν πληρωνω ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, και μονο στα κοκκαλα της γιαγιας

του δεν ορκιστηκε...

Τελος παντων, στον πΟΤΕ πηγα επειδη ηθελα

γρηγορη ενεργοποιηση, στο σπιτι μου δεν μπορω να εχω πανω απο 6 Mbps λογω αποστασης, και τα 22,5 το μηνα εστω και με σωστους λογαριασμους ειναι πολλα....

Σκεφτομουν την ALTEC, μα οπως γιναν τα πραγματα με βλεπω για HOL...

Δημοσ.

Μπράβο φίλε,πολύ καλά έκανες.Μακάρι όλοι να το αντιμετώπιζαν έτσι.

Κι αν για κάποιους αυτό νοείται ως τραμπουκισμός,η απάντηση είναι:"Βεβαίως είναι τραμπουκισμός."Στον τραμπουκισμό του ΟΤΕ(μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το φούσκωμα λογαριασμών,οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός είναι άστοχος) το λιγότερο που δικαιούσαι να πράξεις είναι να απαντήσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τα ίδια περιμένω να περάσω κι εγώ,μιας και ήδη πέρασε ο 1ος μήνας από τότε που ενεργοποιήθηκε η ADSL μου(Conn-X).

Ο πρωτος ειχε ερθει σχεδον τριπλασιος, πηγα απο κει, μου ειπαν οτι ειναι για παραπανω απο δυο μηνες, συν κατι τελη ενεργοποιησης

αν θυμαμαι καλα και αλλες τετοιες π@π@ριες, και οτι ο δευτερος

λογαριασμος και μετα οι υπολοιποι θα ερχονταν κανονικοι

Το τέλος ενεργοποίησης δεν είναι δωρεάν;;;Η προσφορά λέει ότι τέλος ενεργοποίησης+εξοπλισμός είναι δωρεάν.Κι εμένα(υποθέτω και πολύ κόσμο)έτσι μου είπαν.Το ίδιο έλεγαν και στα sites τους,και στου Conn-X και στου oteshop.

Δημοσ.

Αν δε σου κάνει κόπο βγάλε μια φώτο την ανάλυση του λογαριασμού και πόσταρέ την εδώ, να δούμε τί είναι αυτές οι μυστήριες χρεώσεις.

@GiOrGoSk21ναι το τέλος ενεγροποίησης είναι δωρεάν, όσον αφορά τον εξοπλισμό, δίνουν δωρεάν ενσύρματο ρούτερ και με έκπτωση ασύρματο.

Δημοσ.

Απ'ό,τι βλέπω στο site του oteshop έχει αλλάξει η προσφορά(τώρα έχουν βάλει δώρο ενσύρματο router ή mp3 player).Μέχρι τις 31/8/2008 όμως έλεγαν ενσύρματο ή ασύρματο router δωρεάν.Κι έτσι μου είπαν και στον ΟΤΕ όσες φορές πήγα.

Όσο για το τέλος ενεργοποίησης,αφού ήταν δωρεάν,γιατί του είπαν του @gf030 ότι κάποιες χρεώσεις που βλέπει στο 1ο λογαριασμό του αφορούν το κόστος ενεργοποίησης;

Εκτός αν όταν έκανε αίτηση για νέα σύνδεση,δεν ίσχυε η προσφορά των δωρεάν τελών(που και πάλι δύσκολο μου φαίνεται γιατί αν υποθέσω απ'τα λεγόμενα του gf030,έκανε σύνδεση πριν περίπου 4 μήνες,χρονική περίοδος στην οποία αν δεν κάνω λάθος ίσχυε η προσφορα).

Δημοσ.

Κακως μπήκες μέσα φωνάζοντας και σχεδον βρίζοντας. Εσυ αν ήσουν στη θεση του υπαλλήλου θα τον εξυπηρετούσες με τέτοιο "καλημέρα" ; Οπως είδες δεν σε βοηθησε πολύ...

Αντίθετα εγω σε προβλημα που είχα , πήγα , ηρεμα ανεπτυξα τους λόγους που αμφισβητώ τη χρεωση , η κοπέλλα παιδευτηκε μιση ωρα να βγαλει άκρη , ενημερωσε (τηλεφωνικά) αυτή τον αρμόδιο υπαλληλο και με εστειλε σε αυτόν να "κλεισω" την υπόθεση (χωρις να αρχισω να ξαναεξηγώ) με χιλιες συγγνωμες για τη ταλαιπωρία μου.

Τελος πάντων... το "62" είναι λιγο "γκαβο" νούμερο.

Να ελεγες "60" θαλεγα οτι εχουν κανει λαθος και σε χρεωνουν 24 mbit γραμμή ενώ εχεις 4 (μπορει και να εχουν ενεργοποιημενη 24 από δικο τους λαθος - αυτο σου είναι αδιαφορο, εσυ 4-αρα ζητησες , 4-αρα να πληρώσεις.

Με συνεργασιμο τρόπο προβαλε τις αιτιασεις σου (εν αναγκει εγγραφως) και ζήτα εγγραφη απάντηση. Αν δεν καλυφθεις ΕΕΤΤ.

Λαθη παντα γίνονται. Με καλη διαθεση και καλη πιστη συνηθως λύνονται. Αν αυτα δεν αρκέσουν τοτε σηκωσε τόνο φωνής και συνεχισε με καταγγελιες

ΥΓ. Οπως σου είπαν και πριν post-αρε την ανάλυση του λογαριασμου μπας και δούμε κατι που στα νευρα σου επάνω δεν προσεξες...

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι καλα ρε παιδια, το γραφω αλλωστε,τελη ενεργοποιησης η τελη γραμμης η κατι παρομοιο τελος παντων μου ειπαν οτι πληρωσα με τον πρωτο λογαριασμο, συν κατι αναδρομικα και εφτασε περιπου στο τριπλασιο το ποσο.

Στις 13/05 εγινε η ενεργοποιηση και η προσφορα ηταν ενσυρματο PHILIPS και MPIO η

ασυρματο ρουτερ, πηρα το πρωτο.

Να σημειωσω εδω οτι ο λογαριασμος περιλαμβανει και το τηλεφωνο που ειναι ΟΤΕ...

Αν θελανε να ειναι καθαροι θα λεγαν πχ. τηλεφωνο 50 ευρω, ιντερνετ 45 (2χ22,5) στον

καθε λογαριασμο, και οχι ετσι μπερδεμενα που τα γραφουν, αυτο γινεται σκοπιμα πιστευω για να μπορουν να βαζουν οτι θελουν, και οποιον

πιασουν.

Αναρωτιεμαι ο τριτος και τελευταιος λογαριασμος τι ποσον θα μπορουσε να εχει, αφου ηδη τον εχω σχεδον καλυψει με αυτα που εχω πληρωσει συν αυτα του δευτερου...

Οι δυο λογαριασμοι βρισκονται στον δικηγορο μου.

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 10 : 41 : 37-----

Κακως μπήκες μέσα φωνάζοντας και σχεδον βρίζοντας. Εσυ αν ήσουν στη θεση του υπαλλήλου θα τον εξυπηρετούσες με τέτοιο "καλημέρα" ; Οπως είδες δεν σε βοηθησε πολύ...

Αντίθετα εγω σε προβλημα που είχα , πήγα , ηρεμα ανεπτυξα τους λόγους που αμφισβητώ τη χρεωση , η κοπέλλα παιδευτηκε μιση ωρα να βγαλει άκρη , ενημερωσε (τηλεφωνικά) αυτή τον αρμόδιο υπαλληλο και με εστειλε σε αυτόν να "κλεισω" την υπόθεση (χωρις να αρχισω να ξαναεξηγώ) με χιλιες συγγνωμες για τη ταλαιπωρία μου.

Τελος πάντων... το "62" είναι λιγο "γκαβο" νούμερο.

Να ελεγες "60" θαλεγα οτι εχουν κανει λαθος και σε χρεωνουν 24 mbit γραμμή ενώ εχεις 4 (μπορει και να εχουν ενεργοποιημενη 24 από δικο τους λαθος - αυτο σου είναι αδιαφορο, εσυ 4-αρα ζητησες , 4-αρα να πληρώσεις.

Με συνεργασιμο τρόπο προβαλε τις αιτιασεις σου (εν αναγκει εγγραφως) και ζήτα εγγραφη απάντηση. Αν δεν καλυφθεις ΕΕΤΤ.

Λαθη παντα γίνονται. Με καλη διαθεση και καλη πιστη συνηθως λύνονται. Αν αυτα δεν αρκέσουν τοτε σηκωσε τόνο φωνής και συνεχισε με καταγγελιες

ΥΓ. Οπως σου είπαν και πριν post-αρε την ανάλυση του λογαριασμου μπας και δούμε κατι που στα νευρα σου επάνω δεν προσεξες...

Φιλε @citizen, μολις τωρα ειδα το ποστ σου.

Εγω ετσι εχω μαθει να διεκδικω το δικιο μου οταν επανειλημμενως

με κλεβουν, και οχι παρακαλωντας.

Μου λες "Οπως είδες δεν σε βοηθησε πολύ... " μα δεν πηγα για να με βοηθησουν, αυτο το εκανα την πρωτη φορα,να τους κραξω και να τσακωθω πηγα!:devil:

Οπως ειπα και παραπανω το 62 που τελικα εγινε 58 μου το δικαιολογησαν οτι βγαινει επειδη το διαστημα μεταξυ πρωτου και δευτερου λογαριασμου ειναι κατι παραπανω απο δυο μηνες.

Η συνδεση μου ηταν εξ αρχης και εξακολουθει να ειναι 4092-253 Kbps.

Δημοσ.

Το διαστημα παροχής της υπηρεσίας γραφεται σαφως πάνω στο λογαριασμό.

Οπως επισης γραφεται χωριστα πόσο είναι το πάγιο , πόσο το adsl , πόσο οι κλήσεις , οι υπηρεσίες αναλυτικα (msn , απόκρυψη , αναγνωριση αν την εχεις ενεργη σε PSTN κλπ) και πόσο ο ΦΠΑ.

Τι να πω; εγώ τουλαχιστον τον διαβάζω πανευκολα ....

ΥΓ Δεν παρακάλεσα κανένα. Συζήτησα ήρεμα τις αμφισβητήσεις μου και καθώς ήταν βασιμες βρήκα το δίκιο μου. Εχασα μιση ωρα από τη ζωη μου βεβαια αλλά και εγώ καμμια φορα κανω λαθη στη δουλεια μου που ταλαιπωρουν αλλους. Δεν θα μου αρεσε και δεν θα δεχόμουν βρισιές ακομα και απο το "θυμα" μου ...

ΥΓ2. Είμαστε και σε κρισιμη ηλικία (40++) για εμφραγμα ή εγκεφαλικό - ηρεμα λοιπον :-)

Δημοσ.

Τελικά αν δεν δούμε τους λογαριασμούς, δε μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη για το ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις μέσα στο φόρουμ και να μας λες τα καμώματά σου στο OTEshop. Καλά ξεμπερδέματα όπως και να χει.

Δημοσ.

@angmar,

δεν ζητησα απο τους φιλους συμφορουμιτες να μου δωσουν

δικιο η αδικο, δεν ειναι δικαστηριο το σαιτ...

Και ουτε ΦΩΝΑΞΑ, απλα, επειδη στο παλιοτερο σχετικο νημα,

το οποιο αναζητησα και απ'οτι φαινεται σβηστηκε μαζι με αλλα πολλα, υπηρχαν περιπτωσεις αναλογες, δηλαδη ειχαν ερθει και οι

δευτεροι λογαριασμοι φουσκωμενοι...

Τωρα το πως αντιδρα κανεις οταν βλεπει οτι τον κοροιδευουν,

ειναι αλλο θεμα.

Εγω αρεσκομαι να πηγαινω εκει και να βουταω τον οποιο

ανευθυνουπευθυνο απο τον γιακα...αλλος ειναι φοβισμενος

και παει σχεδον παρακαλωντας, λες και θα τον κανουν ντα ντα!

Να υποθεσω οτι δεν εχεις καμια σχεση με τον πΟΤΕ;

Σ' ευχαριστω για την ευχη σου για καλα ξεμπερδεματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...