Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Baudtec modem/router

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το baudtec ειναι για καποιον ο οποιος εχει ενα megabit και καλη γραμμη και δεν κατεβαζει συνεχεια για να δει ποσο καλα συμπεριφερεται.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια και εγω εχω ενα baudtec και δεν λειτουργει το wireless μαλλον... εχω κανει ολες τις ρυθμησεις κανονικοτατα και ψαχνω να βρω ασυρματο με το laptop, το βρησκω αλλα δεν μπαινει με τιποτα.εβγαλα ακομα και το τοιχος προστασιας και ακομα δεν μπαινει. και να φανταστητε οτι εχω αλλαξει 3 φορες baudtec καθε φορα για διαφορετικο προβλημα...μου εχει σπασει τα νευρα σημερα... παλευω 2 ωρες να συνδεθω αλλα τιποτα..

Δημοσ.

να γινει αλλαγη με κανα speedtouch.αλλιως αγορασε ενα να βρεις την ηρεμια σου.οσο για το baudtec δοκιμασε αλλο καναλι αλλο ssid αλλο firmware αλους drivers gia thn karta και αλλο κλειδωμα.

Δημοσ.

Το προηγουμενο Σαββατο πηγαμε για καφε Πορταρια στο πηλιο σε μια καφετερια και ειχαμε μαζι μας ενα asus 10αρι και ανοιγοντας το βρισκουμε κλασικα ενα ασυρματο conn-x. Βαζουμε τον κλασικο κωδικο και ενω συνδεοταν δεν εκανε τιποτα... Ρωταμε τον ιδιοκτητη μας λεει τον κωδικο που ειδη ξεραμε και του λεμε εχει καποιο προβλημα? Μας λεει μισο λεπτο να του βιδωσω την κεραια... Μολις ειπε ετσι λεω στανταρ ειναι το baudtec το αραπικο. Παω μεσα απο τον παγκο να τον βοηθησω γιατι δεν ηξερε και πολλα και εβλεπα συνεχεια να μην μπορει να συγχρονισει μια αναβε μια επεφτε. Του λεω ποσο καιρο την εχετε τη γραμμη και μου λεει 6 μηνες. Του λεω παρτε τηλ στον ΟΤΕ να σας το αλλαξουν με τη μια γιατι ειναι μαπα και να σας δωσουν ενα speedtouch που τωρα το δινουν δωρεαν... Εβαλα κι εγω λεει internet να το βρισκουν οι πελατες να εξυπηρετουνται και δεν ξερω γιατι δεν δουλευει... (Λεω απο μεσα μου με αυτη τη μπουρδα που σου εδωσαν που να δουλεψει...)

Δημοσ.

που να ξερει και αυτος ο καημενος απο adsl.κατι εβαλε να κανει την δουλεια του που να ξερει τι γινετε.αρκει να μην ειναι θεμα μεγαλης αποστασης απο α.κ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...