dermitzos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ και10 περίπου μέρες έχω πάρει από τον οτε το ρούτερ που δίνει δώρο. Συγκεκριμένα είναι το μοντέλο TW263R4-B0. Με σύνδεση ethernet δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα είναι με την ασύρματη σύνδεση. Ανάβει όποτε θέλει! άλλες φορές είναι ανοιχτή, άλλες κλειστή! Δηλαδή προσπαθώ να συνδεθώ με το psp μου και μου λέει ότι δεν εντοπίζεται. Επίσης είχα αγοράσει και ένα wlan adapter της level1 (το μοντέλο wnc-0305usb) αλλά και πάλι δεν μου το βρίσκει. Τι νομίζετε ότι γίνεται?
tsakonas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μπηκες στο ρουτερ να τσεκαρεις? δοκιμασες αλλο καναλι? ειναι κλειδωμενο?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 κανα αλλο firmware εχει το ρημαδι το baudtec?
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μπήκα στην ip του router και είναι activated. άλλαξα και κανάλι αλλά πάλι τίποτα
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε καλημερα! Το baudtec το συγκεκριμενο που ειναι μαυρη λακα με μπλε λεντακια εχει προβλημα στο wireless ολη η σειρα. Εχω 2 κολλητους στον OTE και μου λενε οτι ειναι μουφα μοντεμ και οτι ολα τα επιστρεφουν για service γιατι το ασυρματο μια παιζει μια δεν παιζει. Και το βασικοτερο ειναι οτι τα λεντακια παιζουν αναποδα οταν εκπεμπει το ασυρματο σβηνει το φωτακι του wireless και οταν δεν εκπεμπει αναβει... Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ολες οι παρτιδες ειναι απο τα προβληματικα αλλα τα περισσοτερα που επεσαν στα χερια μου εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα!
dermitzos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα πηγα και το άλαξα. πήρα ακριβώς το ίδιο αλλά αυτό ήταν εντάξει
tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατι πηρες το ιδιο? Αυτο σου δωσαν εννοεις?
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 σιγα μην του διναν αλλο.baudtec .ποιος ξερει απο που προερχεται και τι ρολο βαραει.απορω αν τα τεσταρουν οταν τα βγαζουν.
thanos75x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αν τα ledakia ηταν κοκκινα θα ηταν ιδιο ο ΚΙΤ...χαχα και μενα αυτο που εχω σπιτι ειναι ανακατασκευασμενο και λειτουργει κανονικα μετα το service. Βεβαια εγω το εχω για 4ο εφεδρικο αφου για κυριως modem χρησιμοποιω το linksys WAG200.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 linksys και να παθει κατι ειδικα το 200 δυσκολο.ασε που εχει και τρια χρονια εγγυηση
Tourin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 και μένα παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και 2 μήνες που το έχω.. αν δεν βρώ άκρη σύντομα, θα φάει σουτ. (για το baudtec μιλάμε πάντα)
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 και μένα παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και 2 μήνες που το έχω.. αν δεν βρώ άκρη σύντομα, θα φάει σουτ. (για το baudtec μιλάμε πάντα) πεταξε το απο τωρα.τι προβλημα εχεις?δοκιμασε και αλλο firmware οχι οτι θα αλλαξει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.