Προς το περιεχόμενο

Επιστροφη στον ΟΤΕ

roula152

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 19/9/08 εγινε διακοπη ΟΤΕ και ενεργοποιηση τελλας αθελα μου.Ειχα σταθερο ΟΤΕ και εξαμηνη συνδεση conn-x η οποια ληγει στις 13/12/08 και τωρα με την Τελλας κοπηκαν ολα με συμβαση μαζι της 1ος ετους.Εχω Τελλας μονο 2 μερες και θελω να την διακοψω και να επιστρεψω στον ΟΤΕ.Μπορει καποιος να μου πει αν γινεται να διακοψω την Τελλας τοσο συντομα και πως;Τι επιπτωσεις θα εχω;Σας παρακαλω βοηθηστε με δεν θελω Τελλας θελω να επιστρεψω στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

αθελα σου?πως ?παρε το 134 στον οτε και ρωτα και ακυρωσε την τελλας .σου εχει στειλει εξοπλισμο? αν οχι ειδοποιησε τους αμεσα

Δημοσ.

Ηρθαν καποιοι σπιτι ηταν η μητερα μου και υπεγραψε 12μηνη συνδεση τελλας νομιζοντας οτι ηταν διαφημιστηκα εντυπα.Εδωσε ολα τα στοιχεια μου κανονικα.Τον εξοπλισμο το μοντεμ που μου κανουν δωρο δε δεχτηκα να το παραλαβω αλλα ενεργοποιηθηκα και χωρις να το παραλαβω.Τους πηρα και τους ειπα να μη με ενεργοποιησουν τουλαχιστον μεχρι τις 13/12/08 που ληγει το conn-x μου, τους εστειλα και φαξ αλλα εκεινοι παρολαυτα με ενεργοποιησαν.

Δημοσ.

Νομιζω οτι και να σου πουμε εδω δεν θα ειναι τοσο ακριβες.

Παρε τηλ την τελλας και πες αυτο ακριβως αν και οκ η μητερα σου δεν ηξερε εσυ οταν τα ειδες γιατι δεν πηρες να τους πεις stop μην προσωρατε τπτ.

Ξεκινα απο tellas και ασε τον οτε, αυτος δεν εχει να κανει τπτ προς το παρον περαν του να ξεκινηση διαδικασια να παρει πισω τη γραμμη.

Και αν φυγεις απο τελλας πληρωνοντας βεβαια τελη διακοπης θα σε βαλει εκει ο οτε να πληρωσεις και τελη συνδεσης adsl λογικα αν οχι και γραμμης.

Μυριζομαι πολλα εξοδα

Δημοσ.

Η γραμμη ειναι στο ονομα σου???

Αν ναι τοτε πες τους οτι αν δεν σε βγαλουν σε 5-6 μερες τοτε θα φανε καταγγελια στην εεττ

Αν παρολα αυτα δεν σε ξανα βαλουν στον οτε αυτοματα καθεσαι για μενα και τους πληρωνεις αν σε

καλυπτουν η υπηρεσιες τους καλη τυχη παντος!

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι λέω...αν δεις ότι δεν μπορεί να βγει "παράνομη" με κάποιον τρόπο η νέα σύνδεση ή ότι θα σου βγει ο κούκος αηδόνι να ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ, και μάλιστα έχοντας μείνει ποιός ξέρει ποσον καιρό χωρίς tel+net, δες το στωικά μήπως τελικά οι υπηρεσίες της Tellas είναι καλές και την κρατήσεις

Άκου πράγματα, άλλοι καίγονται και τους συνδέουν μετά από 6-8 μήνες και άλλοι ούτε που το ζήτησαν και συνδέονται αμέσως...δεν την παλεύει h Tellas...:eek:

Δημοσ.

Και φυσικα οχι μονο η tellas αλλα ολες η εταιριες περα απο την forthnet εχουν προβλημα με νεες συνδεσεις και ιδικα η ON TELETWN 1 χρονο περιμενα και τιποτα τι να πουμε τωρα!

Οτε ακριβα αλλα σταθερα

Δημοσ.
Και φυσικα οχι μονο η tellas αλλα ολες η εταιριες περα απο την forthnet εχουν προβλημα με νεες συνδεσεις και ιδικα η ON TELETWN 1 χρονο περιμενα και τιποτα τι να πουμε τωρα!

Οτε ακριβα αλλα σταθερα

Αν νομίζεις ότι η Forthnet δεν έχει προβλήματα είσαι γελασμένος φίλε μου. Τα ίδια σκατά είναι κ αυτή, απλά κάτι ON,Vivodi κλπ είναι τελείως για τα πανηγύρια.

Δημοσ.
Αν νομίζεις ότι η Forthnet δεν έχει προβλήματα είσαι γελασμένος φίλε μου. Τα ίδια σκατά είναι κ αυτή, απλά κάτι ON,Vivodi κλπ είναι τελείως για τα πανηγύρια.

Σιγουρα ολες ειναι για κλαψα δεν λεω αλλα η forthnet δεν εχει πεσει πολυ εξω απο το ποτε θα σου βαλουν το τηλ και να σου πω το γιατι

Διοτη ειναι η εταιρια που εχει φερει το internet στην Ελλαδα οποτε ο ΟΤΕ δεν θα την παραμελησει στης νεες συνδεση διοτη η forthnet συνεργαζεται με τον οτε για το νετ ακομα παρε π.χ. τα 24 ποιος τα εφερε πρωτα???:rolleyes: η forthnet

Τεσπα εγω ακομα εχω Οτε μετα απο 12 μηνες ταλεπωριας να βαλω γραμμη :mad:

Σε κανα 2μηνο που μου τελειωνει το adsm βλεπουμε η conex η Forthnet ενα απο τα 2 θα βαλω που ειναι καπως πιο καλα τα πραγματα :cry:

Δημοσ.

K εμεις καπως ετσι την παθαμε ερχεται η TELEDOME σπιτι υπογραφη η μανα μου (στο ονομα του πατερα μου το τηλεφωνο) και περιμενουμε 3 μηνες ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ. Μας λενε πως δεν μπορουμε να εχουμε TELEDOME στην περιοχημας και συνεχισαμε εμεις κανονικα με οτενετ (τη ωραια που ητανε). Μετα απο 1 χρονο ξαφνικα κοβεται ιντερνετ τηλεφωνο και μαθαινουμε πως μπηκαμε TELEDOME και οτι με βαση του συμβολαιου που υπογραψαμε μετα απο 1 χρονο μας θυμηκαν. Τωρα τρεχουμε που εκλεισε η teledome και εχουμε μονο ιντερνετ και οχι σταθερο (μετα απο 2 χρονια περιπου) και τωρα κοιταμε πως θα μπουμε οτενετ αφου δεν βρισκουμε κανεναν στην TELEDOME για να φυγουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...