manosraul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΜΕΡΗ (ΜΑΛΛΙΑ-ΚΡΗΤΗ),(ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΛΑΓΑΝΑΣ),ΜΥΚΟΝΟΣ, ΠΑΡΟΣ ΚΤΛ. ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕΣ -10% ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΙΚΤΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ……..
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Στο εξωτερικό δεν γράφουν με κεφαλαία. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θες να ξερεις. γενικως μας εχουν λιγο γτπ
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα, όσοι ξένοι φίλοι μου έχουν έρθει, έχουν να λένε τα καλύτερα. Βέβαια πάντα τυχαίνει να έρχονται σε περιόδους όπως πάσχα, καλοκαίρι 15αύγουστο και να τους πηγαίνω στο χωριό, οπότε καταλαβαίνετε, λίγο ο ήλιος και η ανθισμένη πλάση, λίγο το κρασί του παππού, λίγο οι βυζαρούδες ξαδέρφες που χορεύουν τσιφτετέλι, λίγο η λίκνα μες στην τσίκνα...δε θέλει και πολύ ο Νορβηγός απο το Harstad να νομίσει οτι είναι στη βαλχάλα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μου καιγεται καρφι... Ας διορθωθουν οι ιδιοι, ας κανουμε προσπαθειες να διορθωσουμε τα στραβα μας εμεις.
nikos_e34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα, όσοι ξένοι φίλοι μου έχουν έρθει, έχουν να λένε τα καλύτερα. Βέβαια πάντα τυχαίνει να έρχονται σε περιόδους όπως πάσχα, καλοκαίρι 15αύγουστο και να τους πηγαίνω στο χωριό, οπότε καταλαβαίνετε, λίγο ο ήλιος και η ανθισμένη πλάση, λίγο το κρασί του παππού, λίγο οι βυζαρούδες ξαδέρφες που χορεύουν τσιφτετέλι, λίγο η λίκνα μες στην τσίκνα...δε θέλει και πολύ ο Νορβηγός απο το Harstad να νομίσει οτι είναι στη βαλχάλα. βυζαρουδες ξαδερφες εεε???χμμμμ.... ποιο ηταν το χωριο ειπαμε?
Filos19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θες να ξερεις. γενικως μας εχουν λιγο γτπ υπερτεκμηριωμένη απάντηση
BLISS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ...ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΙΚΤΟΙ ΑΙΣΧΡ.. ε όχι και φήμες...
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΜΕΡΗ (ΜΑΛΛΙΑ-ΚΡΗΤΗ),(ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΛΑΓΑΝΑΣ),ΜΥΚΟΝΟΣ, ΠΑΡΟΣ ΚΤΛ. ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕΣ -10% ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΙΚΤΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ……..Δεν έχουν άδικο!
nikos_e34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 hello raul que pasa? ευχαριστω την ομαδα kagouras.blogspot.com για την απαντηση που δινουν
TNT1982 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω την ομαδα kagouras.blogspot.com για την απαντηση που δινουν και οι ξενες χωρες την ευχαριστουν με την σειρα τους για την αμεση και γλαφυροτατη τεκμηριωση της γνωμης (των ξενων χωρων)
damian1977 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το συμπερασμα αυτο ειναι απο το ιδιο ερωτηματολογιο που εβγαλε τους ελληνες κορυφαιους στη διαρκεια του σεξ στο κοσμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.