Προς το περιεχόμενο

Προβλημμα εντοπισμου wireless router απο λαπτοπ

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησμερα μια φιλη μετα απο διακοπη ρευματος δεν μπορει να εντοπισει με το laptop της το wireless router της μανας της. Ενω πριν τη διακοπη το εβρισκε....Επισης να πω οτι ολα τα λαμπακια ειναι κανονικα αναμενα.....Τι μπορει να φταει η τι μπορει να εχει γινει....

ευχαριστω

Δημοσ.

καταρχην με αλλο pc το πιανει το wireless?για να δεις αν φτεει το λαπτοπ η το ρουτερ?αν φτεει το ρουτερ ας το ξανασεταρει αφου το κανει ενα reset στα default.

Δημοσ.

ε ναι κανα κολλημα θα εφαγε...

reset Οπως ειπε και ο προλαλησαντας. Απο τον σταθερο θα ειναι το προβλημα, αφου αυτος εκλεισε απο τη διακοπη του ρευματος

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα εγω εχασα το ασύρματο δικτυο μετα την εγκατασατση του SP3 το εβγαλα αλλα παλι δεν με βλέπω.

Ρεσετ δεν μπορω να κανω για καποιο λόγο.

Για πειτε καμια ιδεα!!!

τωρα μπαινω μεσω καλωδίου!!

Δημοσ.
ξαναπερνα την ασυρματη καρτα.?

Το εκανα και αυτο (απο αλλο thread μου το ειχες πει)

τα καναλια μεταξυ ποιων τιμών πρεπει να παιζουν -μηπως αλλαξω καναλι επειδη εκει που ειμαι πεφτω σε ενα κονεξ.

ΥΓ εγινε το θαυμα. Πηγα να αλλαξω καναλι και ονομασια (ssid) αλλαξα μαλλον ανεπιτυχως γιατι με ειδα με το παλιο όνομα.

ΥΓ2 λετε να φταει το sp3??

Δημοσ.
1 ,6 ,11 τα 3 καναλια που δεν πεφτουν το ενακαθολου πανω στο αλλο.

ημουν στο 6 με τον κοννεξ με τα πολλα (πριν δεν εκανα ρεσταρτ το ρουτερ) μπηκα στο 8

οσο για πριν δεν εφταιγε τα δριβερ της καρτας αφου και απο λαπτοπ παλι δεν εβλεπα το δικό μου δικτυο!!

Προς το παρον με βλέπω στο 8 και πειδη μαλλον θα ξαναγινει θα δοκιμασω 1 και 11

Αναρωτιεμαι τι να φταει

Ο κονεξ ή το σερβις πακ (9 το πρωι μπηκα κανονικα και 9 και μιση χαθηκα και ο κονεξ ειναι καινουργια συνδεση στην γειτονια εδω και κανα μηνα που εχω τα προβ΄ληματα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...