Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 απλά μια υπενθύμιση έκανα...
Yperaspisths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 To καλο με το eshop ειναι η μεγαλη γκαμα των προιοντων και σε καποια οι τιμες. Για παραδειγμα το Πλαισιο εχει ελαχιστα cases να διαλεξεις και το eshop τα δεκαπλασια. Επισης η nvidia 260gtx 216 εχει 320 ευρο στο Πλαισιο και 266 στο eshop
NIXZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 To καλο με το eshop ειναι η μεγαλη γκαμα των προιοντων και σε καποια οι τιμες. Για παραδειγμα το Πλαισιο εχει ελαχιστα cases να διαλεξεις και το eshop τα δεκαπλασια. Επισης η nvidia 260gtx 216 εχει 320 ευρο στο Πλαισιο και 266 στο eshop Εξαρτάται απο την εταιρία που λανσάρει την κάρτα γραφικών και πια έκδοση είναι μπορεί να είναι Overcloked μπορεί να είναι Silent μπορεί να είναι Super Super Clocked χίλια δυό άλλο XFX και άλλο Club-3D:p...
geldwer1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ εμπιστεύομαι το πλαίσιο.Είχα στείλει motherboard για αλλαγή κ την παρέλαβα σε 2 μέρες.
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Εστειλα ενα raptor 32giga στο eshop (το οποίο ηταν και το μοναδικο λειτουργικο κοματι που μου εχει μεινη απο αυτους) και μου απαντησαν λοιπόν απο το service ότι ειναι εκτος εγγυησης επειδη εκει που μπενει το καλωδιο sata στο σκληρό εχει ενα φαγωμα.Στην ουσία εχει δυο οπές απο την μεταλικη ασφαλεια που εχει το καλωδιο για να μην βγενει απο την θέση του.Και έτσι απο το βαλε βγάλε εχουν δημιουργηθει δυο μικρες οπές.Γι αυτο το λογο λοιπον μου το βγαζουν εκτός εγγυησης γιατι οπως λενε δεν τους καλήπτει η western digital.Aν ξέρει κανεις γι αυτο το πραγμα αν με καλυπτει ο νομος ασ το αναφέρει. Το καλώδιο είναι αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1164171&catalog=23&category=69978353 και οπως βλέπετε έχει μεταλικη επιφανεια στις ακρες τους, έέ απο αυτες τις μικρες προεξοχές δημιουργήθηκαν δυο πολυ μικρα αυλάκια να πω χωρις βέβαια να υπάρχη κανένα σπάσιμο η τιποτα αλλο πουθενα. Το eshop λειτουργει εκδικητικα επειδη τους ειχα καταγγηλει πριν ενα χρονο περιπου για μια αλλη περιπτωση στο ΙΝΚΑ και τωρα βρηκε αφορμη αυτο το φαγωμα στην θεση σατα για να βγαλει το δίσκο εκτος εγγυησης,αυτο συμπεραινω επειδη ο λόγος για τον οποιο δεν το αλλάζουν είναι γελοίος.ΜΠΡΑΒΟ τους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 στείλε email στην Western Digital και ανάφερέ το... συνήθως οι μεγάλες εταιρίες βοηθούν πάρα πολύ σε τέτοια ζητήματα
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 στείλε email στην Western Digital και ανάφερέ το...συνήθως οι μεγάλες εταιρίες βοηθούν πάρα πολύ σε τέτοια ζητήματα ευχαριστω φιλε να σαι καλα, εισαι μαγκας . μου εδωσες μια σωστη γραμμή.
giannis91 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή εγω ρε παιδια που εχω παραγκιλη καρτα γραφικων απο το e-shop που ειδη εχει καθηστερυσει 3 μερες(απο 31-12-08) λετε να ερθει ελαττωματικη και να με γραψουν κανονηκα που μενω και στην Κερκυρα? με ανχωσατε τωρα!
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω φιλε να σαι καλα, εισαι μαγκας .μου εδωσες μια σωστη γραμμή. Δυσκολα η Western θα παει κοντρα στο E-shop θεωρουμενου του τζιρου που τους κανει , για Ελλαδα εστω.
ilmas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Η εικόνα που έχω εγώ είναι η εξής: Έχω αγοράσει από το e-shop 4 υπολογιστές με διαφορετική σύνθεση, βιντεοπροβολέα, τηλεόραση, βιντεοκάμερα, οθόνες, dvd player και dvd recorder, σκληρούς δίσκους κτλ... συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και πάντα είχα γρήγορη εξυπηρέτηση. Σε δυο περιπτώσεις μάλιστα μετάνιωσα για την παραγγελία, και ενώ ήρθε κανονικά στο υποκατάστημα (ζω σε επαρχία) δεν την πήρα, αλλά επεστράφη χωρίς κανένα πρόβλημα. Μοναδικό "παράπονο" πριν λίγες μέρες, όταν αγόρασα μια μνήμη usb 13,40 ευρώ και μετά από δυο μέρες, όταν χρειάστηκα άλλη μια, είχε 15,50 ευρώ. Όταν την πήρα, η τιμή ξανακατέβηκε στα 13,49 ευρώ. Έστειλα e-mail για να παραπονεθώ, είχα άμεση απάντηση με e-mail και επιπλέον με πήρε στο κινητό μια κυρία και μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά οι τιμές αλλάζουν αυτόματα, και ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ E-SHOP ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ! Εννοείται πως ντράπηκα για τη διαδικσία που ξεκίνησα για 2 ευρώ...
zakos52 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 δε επρεπε να ντρεπεσαι για τα 2 ευρω και να πας να τα παρεις πισω.εκεινοι πρεπει να ντρεπονται για αυτα που κανουν.αλλωστε κανεις δεν χαριζει σημερα 2 ευρω.
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δυσκολα η Western θα παει κοντρα στο E-shop θεωρουμενου του τζιρου που τους κανει , για Ελλαδα εστω. Τοτε το χασαμε το πλοιο, βεβαια το κεφαλαιο το κεφαλαιο θα υποστηριξη :mad:. Παντος Το ESHOP.GR ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΗ την δευτερη καταγγελια απο μενα δεν την γλιτωνει στα αρμοδια οργανα παραπωνων του κράτους, εκτος και αν αλαξουν τακτικη με αυτο το σκληρο. Αλωστε μετα απο αυτο δεν προκειται να ξανασχωληθω μαζι τους, δεν εχω παρει τιποτα αλλο απο εκει.
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Χωρις να θελω να υποστηριξω το Eshop , μηπως το βαζε βγαζε το εκανες λιγακι αγαρμπα ? Στο λεω γιατι κατι αναλογο δεν μου εχει τυχει ποτε και αρα ισως γιαυτο στο εβγαλαν εκτος εγγυησεως.
sophitian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω βέβαια να μην καταντήσουμε να ψωνίζουμε hardware από Mediamarkt,Kotsovolous κτλ και να κράζουμε το eshop και τα άλλα ελληνικά μαγαζιά πληροφορικής γιατί θα μαστε για πολλές ντομάτες. Και μετά παραπονιόμαστε για κρίση.. και όλα τα emo πάνε και παίρνουν σκληρό από saturn γιατί είναι μόδα. Πάντως εγώ προτιμώ την εποχή που κατεβαίναμε Αθήνα για PC στα μαγαζάκια-μαγαζιά πληροφορικής . Τώρα βέβαια αν δεν αντικαθιστούν κάτι που έιναι προβληματικό είναι απαράδεκτο και καλά κανετε και κράζετε
Billys100 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κι εγω ψωνιζω εδω κ αρκετα χρονια κατα καιρους απο e-shop,και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Μια-δυο φορες εχει χρειαστει αντικατασταση για ενα hd & κατι αλλο,και ολα πηγαν κατ'ευχην. -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 05 : 27 : 56----- Ελπίζω βέβαια να μην καταντήσουμε να ψωνίζουμε hardware από Mediamarkt,Kotsovolous κτλ και να κράζουμε το eshop και τα άλλα ελληνικά μαγαζιά πληροφορικής γιατί θα μαστε για πολλές ντομάτες. Και μετά παραπονιόμαστε για κρίση.. και όλα τα emo πάνε και παίρνουν σκληρό από saturn γιατί είναι μόδα. Πάντως εγώ προτιμώ την εποχή που κατεβαίναμε Αθήνα για PC στα μαγαζάκια-μαγαζιά πληροφορικής . Τώρα βέβαια αν δεν αντικαθιστούν κάτι που έιναι προβληματικό είναι απαράδεκτο και καλά κανετε και κράζετε + 1 ...τι εκανε λεει,μοδα ειναι να αγοραζεις hd απο το saturn ???? ρε να μην ειμαι emo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα