Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγω προτινω πλαισιο εχεις τους τεχνικους μπροστα αμα πιγενεις συχνα και τους γνορισεις τοτε θα σε βοιθανε και αυτοι πιο πολυ, απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με υπολογιστες ολα απο το πλαισιο τα εχω παρει, απο το e-shop λεω να παρετε μονο τα gadgets που δεν εχει στο πλαισιο η σε καποιο αλλο, ενς το multirama κατα τιν γνομι μοθ δν συμφερει κατηολου για ετοιμουσ υπολογιστεσ, στουσ περισσοτερους του γινεται ακριβος αφτο που εχει παθει ο lans

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 06 : 38 : 54-----

να πω τιν αλιθεια δεν εχς γνομι για το e-shop αλλα γενικως δεν μαρεσουν τα μαγαζια που ειναι στο internet (you,e-shop)

Δημοσ.

Για το e-shop Κύπρου (http://www.eshopcy.com.cy) υπάρχει feedback για την aftersales εξυπηρέτηση?

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα τους τα προϊόντα έχουν ένα καπέλο 1%-10% σε σχέση με το ελληνικό e-shop.gr, αλλά και πάλι είναι οι φθηνότεροι στη Κύπρο, μιάς και τα λοιπά μαγαζιά στη πλεοψειφία τους είναι ο ένας χειρότερος κλέφτης και ψεύτης από τον άλλο.

Αγόρασα ένα tower των 300 ευρώ από το e-shop Κύπρου πρίν λίγες μέρες. Το συναρμολόγησαν και το ετοίμασαν μέσα σε 24 ώρες ακριβώς.

Το κουτί ήταν άριστα συναρμολογημένο από μέσα, ενώ μου δώθηκε και λίστα με τέστ που έκαναν σε όλα τα εξαρτήματα, μετά τη συναρμολόγηση ( burnin test μιάς ώρας).

Αυτό είναι το feedback το δικό μου, απλώς επειδή σκοπεύω να φτιάξω πύργο των 1500 ευρώ μέχρι τέλος Ιανουαρίου, αν κάποιος ξέρει να μου πεί για Κύπρο, θα του είμαι ευγνώμων.

Δεν έχω όρεξη να κλαίω τα λεφτά μου...

Δημοσ.
Το e-shop δεν αλλάζει ποτέ τίποτα, ένας φίλος ψώνισε ένα PC, ο δίσκος μας άφησε νωρίς και του είπανε οτι τον έκαψε μόνος τού ...

χρονια πολλα

φιλε sory αλλα μου φενεται καπως αυτο.Πηρε pc απο το e-shop ειπες, κανονικα αν δεν ανοιξε το pc εχει την εγγυηση και το αυτοκολητο ασφαλειας που ειναι στο κουτι της εγγυησης.

Δεν μπορει να του ειπαν οτι το ανοιξε.

κατι αλλο τωρα, παιδια προσεξτε εδω ειναι πολλοι fan του εν λογο μαγαζιου, οπαδοι του ή και τιποτα αλλο :lol::lol::lol:, δε το λεω για σενα wayward.

απλα ειναι κατι που ψιλιαστικα, φενεται καποιοι με ξερουν και μπλοφαρουν,θα μου πειτε πως το καταλαβα, μη ρωτατε πως δεν θα πω.. :-)

Δημοσ.
Από τώρα άρχησες τα κρασάκια ρε θηρίο??

Η τελευταία παράγραφος δεν βγάζει κανένα νόημα!

αντε γεια μας, πιες και εσυ ενα ποτηρακι..!

εξαλλου λέω μην ρωτατε, δεν την εγραψα για να βγαλεις νοημα.Το μηνυμα ειναι κρυπτογραφημενο, οποιος ηταν να καταλαβει καταλαβε. αντε γεια μας και παλι χικ.

Δημοσ.
αντε γεια μας, πιες και εσυ ενα ποτηρακι..!

εξαλλου λέω μην ρωτατε, δεν την εγραψα για να βγαλεις νοημα.Το μηνυμα ειναι κρυπτογραφημενο, οποιος ηταν να καταλαβει καταλαβε. αντε γεια μας και παλι χικ.

Καλά κρασιά.:-)

Και καλή χρονιά σε όλους

Δημοσ.

e-shop = δεν αξιοποιώ την θέση που μου δόθηκε

Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Online Πλυθησμού αγοράζει απο το e-shop.

παρόλο τον ενθουσιασμό συνεχίζει και λειτουργεί σαν παντοπωλείο του 80' δεν φτένε

αυτοι πίγενε σε supermarket.

Πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο laptop με Κάρτα γραφικών ATI HD 3470 και τιμή +1500 ευρώ επειδή είναι Vaio...

τα ίδια έπαθα και με το skateshop.gr (περίπου)

Δημοσ.

παρόλο τον ενθουσιασμό συνεχίζει και λειτουργεί σαν παντοπωλείο του 80' δεν φτένε

Πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο laptop με Κάρτα γραφικών ATI HD 3470 και τιμή +1500 ευρώ επειδή είναι Vaio...

αυτο ισως το κανουν για να πανε σε 100% κερδος, μπορει να μην τους φτανει 50% κερδος :-D.Φαντασου να εβαζαν καλη κάρτα γραφικων στο sony, αντι για 1300 ευρω που θα πρεπε να κανει θα το πουλαγαν 2500ευρω :mrgreen:.

στην αμερικη ειναι αυτο το super market που λες? και παραγγελνεις και στο στελνουν ελλάδα ? αξιοπιστοι ειναι?

Δημοσ.

Δυστυχως ειχα και εγω τη τυχη να χρειαστω αλλαγη ενος dvd recorder για ενα φυλο μου εντος εγγυησης,πραγματικα η τεχνικη εξυπηρετηση ειναι για πεταμα,χιλιες φορες Πλαισιο και να το εχω ετοιμο μεσα σε 3ωρες και οχι αυτο που συμβαινει.

Η ιστορια ξεκιναει την προηγουμενη βδομαδα 23δεκεμβριου οπου τους παραδιδω για αλλαγη το recorder επειδη εκανε διακοπες κατα την αναγνωση. Την τριτη ενημερωνουν το φιλο μου οτι θα αντικατασταθει,βεβαια δεν ηξερε και εκεινος παω και μου λενε ακομα δεν ηρθε απο αθηνα στις 30δεκεμβριου. Ε οχι ρε παιδια κατανταει γελοιο αυτο,να κοντεουμε 2 βδομαδες για ενα recorder, οι γιορτες δεν ειναι για μενα δικαιολογια, και θα πρεπε τουλαχιστον να εχουν τεχνικη εξυπηρετηση και στη θεσσαλονικη,δεν γινεται να στελνονται ολα αθηνα,ελεος δηλαδη. Πλαισιο και παλι πλαισιο,το eshop για κανα ψιλολοι ειναι καλο ,παρε το αυγο και κουρευτο εντελως.

Δημοσ.

αυτο ισως το κανουν για να πανε σε 100% κερδος' date=' μπορει να μην τους φτανει 50% κερδος :-D.Φαντασου να εβαζαν καλη κάρτα γραφικων στο sony, αντι για 1300 ευρω που θα πρεπε να κανει θα το πουλαγαν 2500ευρω :mrgreen:.

στην αμερικη ειναι αυτο το super market που λες? και παραγγελνεις και στο στελνουν ελλάδα ? αξιοπιστοι ειναι?[/color']

Έτσι το είπα για τα Alienware γενικά στο εξωτερικό είναι πιο αξιόπιστοι αν θες να πάρεις κάτι απο Ελλάδα σίγουρα θα σε κλέψουν...

Δημοσ.

παιδια παντος δν ξερω τι λετε εσεις αλλα το RMA του πλαισιο ειναι πολυ καλο..θυμαμαι ειχα χαλασει 2 σκληρους απο βλακεια μου των εναν τον χτυπισα και τον αλλον μ επεσε απο τα χερια μου..και τα πηγα στου πλαισιο μετα απο 2-3 χρονια μπασ κ γινει τπτ που δεν τ πιστευα..ηταν εντος εγγυησης και απο οτι ξερω που μου ειχαν πει σε ενα αλλο μαγαζι με pc οτι οι σκληροι δν εχουν εγγηση αμα χτυπιθου..και τους ειχα ξεχασει τους σκληρους στο πλαισιο κ μια μερα που ετυχε να παω πηγα να ρωτησω τ εγινε δν ειχα καν τα χαρτια π μ δωσαν οταν τους τους πηγα και μου δωσαν μια επιταγη με τν συνολικη αξια και των 2 οταν τους αγορασα...ασε που ηταν ο ενας 80gb ide κ ο αλλος 80gb sata δηλαδη περιπου 100 ευρω που με αυτα τα λεφτα επερνα χαλαρα κανεναν 500GB....αυτα ειχα να πω..

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια παντος δν ξερω τι λετε εσεις αλλα το RMA του πλαισιο ειναι πολυ καλο..

το topic είναι για το eshop όχι για το πλαίσιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...