Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σας έχει τύχει να δώσετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν στο e-shop για αντικατάσταση, και να σας δίνουν αυτό που δώσατε για καινούριο?

Έχει συμβεί σε εμένα και σε φίλο μου, σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο!

Ναι ρε! Τους εστειλα το εκ παραλαβής ελλατωματικό samsung U600 το καλοκαίρι και μου το γύρισαν όπως ήταν με ένα σιλοτέιπ στο κουτί! Εν το μεταξύ είχε περάσει ένας μήνας!

Τους το στειλα για 2η φορά και μετά απο άλλο 1μήνα μου το γύρισαν καινούργιο.

Εν ολίγοις 1 καλοκαίρι ολόκληρο

Απο τότε και ενω ήμουν αποκλειστικός πελάτης δεν έχω ξαναπάρει τίποτα και ούτε πρόκειτε!

Ένας ξαδελφός μου όμως που του κράτησαν 6 μηνες τη web cam μέχρι να βγουν drivers για vista (στο site τους εγραφε ότι υποστηριζε vista) ακόμα εκεί, αγοράζει σαν χαζό...

Αν δεν ξεκόψουμε ο καθένας έτσι θα συνεχίσουν

Υ.Γ.

Εν τω μεταξύ πριν μου το πάρουν για "αντικατάσταση" την 1η φορά με διαολοέστελναν στις αντιπρωσοπείες της samsung ( μέχρι και "πήγενε στο ΓΕΡΜΑΝΟ που χει το service της samsung" μου παν -ΑΛΗΘΕΙΑ σας λεω δεν ξερω σε ολη την ελλαδα αλλα οι συγκεκριμένοι τύποι ήταν απίστευτοι )

Δημοσ.

Καλα θα ηταν τοτε να βγαλουν ανακοινωση και να λενε "Τα προϊοντα μας απευθυνονται μονο σε εμπειρους, σε θεματα PC, χρηστες". Ετσι θα γλυτωσουν την τσαμπα τρεχαλα.

Ειναι δυνατον να ζητας απο τον χρηστη να τρεχει για να κανει διαγνωσεις στο PC του; Και να το λες ετσι ωστε στην τελικη να φαινεται το φταιξιμο πως ειναι δικο του;

Επειδη δεν γνωριζει απο θερμοκρασιες, τασεις και συνδεσμολογιες;

Αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...:X

περιπου ίδια περιπτωση, ειχαν γινει πολλά στραβα και το τελευταίο εγινε ιανουαριο του 2008.πηγα μια μητρική πίσω επειδη η onboard κάρτα ήχου δεν δούλευε. Ως μαγείας βρηκαν οτι τα πινακια που μπαινει ο επεξεργαστης ειχαν στραβώσει και δεν την δεχονταν για αλαγη και ειπαν να πάω να την παραλαβω απο μενιδη.Πάω λοιπόν και τους εκραξα και μου ειπαν οτι αν ισιωσω στην αίθουσα αναμονης του μενιδιου μόνος μου τα πινακια μαλιστα μου υπεδειξαν οτι ήταν 4-5 στραβωμενα θα δεχονταν την κάρτα για αλαγη.προσπαθουσα να κανω τον τεχνικο, 2 φορες που με ενα σιραπτικο καταφερα να τα ισιωσω μου τα στειλαν πισω λεγοντας οτι δεν ήταν ο.κ, εφυγα ολο νευρα με την μητρικη, αφου και τον υπευθηνο που ζητησα δεν υπηρχε πουθενα.τους εκανα αναφορα στο ινκα,αλλα δεν εκανε τιποτα, ειναι ο ινκα του υπουργειου εσωτερικων,αλλα μου ειπε καποιος οτι υπαρχουν αλλη δύο ινκα, δεν γνωριζω αν αυτοι εξυπηρετουν.αυτοι ηταν και η τελευταία φορα που ψωνισα απο e-shop.gr.ειχα και αλλα παρατραγουδα στο παρελθον αλλα αυτο ηταν το τελειωτικο.ποσο που τους ειχα αφησει απο αγορες το υπολογιζω στα 5000ευρω.

Υ.Γ τα πινακια πρεπει να τα στραβωσαν ή στην μεταφορα ή στο service, εγω πάντος δεν παρεδωσα μητρικη με στραβωμένα πινακια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλα θα ηταν τοτε να βγαλουν ανακοινωση και να λενε "Τα προϊοντα μας απευθυνονται μονο σε εμπειρους, σε θεματα PC, χρηστες". Ετσι θα γλυτωσουν την τσαμπα τρεχαλα.

Ειναι δυνατον να ζητας απο τον χρηστη να τρεχει για να κανει διαγνωσεις στο PC του; Και να το λες ετσι ωστε στην τελικη να φαινεται το φταιξιμο πως ειναι δικο του;

Επειδη δεν γνωριζει απο θερμοκρασιες, τασεις και συνδεσμολογιες;

Αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...:X

περιπου ίδια περιπτωση, ειχαν γινει πολλά στραβα και το τελευταίο εγινε ιανουαριο του 2008.πηγα μια μητρική πίσω επειδη η onboard κάρτα ήχου δεν δούλευε. Ως μαγείας βρηκαν οτι τα πινακια που μπαινει ο επεξεργαστης ειχαν στραβώσει και δεν την δεχονταν για αλαγη και ειπαν να πάω να την παραλαβω απο μενιδη.Πάω λοιπόν και τους εκραξα και μου ειπαν οτι αν ισιωσω στην αίθουσα αναμονης του μενιδιου μόνος μου τα πινακια μαλιστα μου υπεδειξαν οτι ήταν 4-5 στραβωμενα θα δεχονταν την κάρτα για αλαγη.προσπαθουσα να κανω τον τεχνικο, 2 φορες που με ενα σιραπτικο καταφερα να τα ισιωσω μου τα στειλαν πισω λεγοντας οτι δεν ήταν ο.κ, εφυγα ολο νευρα με την μητρικη, αφου και τον υπευθηνο που ζητησα δεν υπηρχε πουθενα.τους εκανα αναφορα στο ινκα,αλλα δεν εκανε τιποτα, ειναι ο ινκα του υπουργειου εσωτερικων,αλλα μου ειπε καποιος οτι υπαρχουν αλλη δύο ινκα, δεν γνωριζω αν αυτοι εξυπηρετουν.αυτοι ηταν και η τελευταία φορα που ψωνισα απο e-shop.gr.ειχα και αλλα παρατραγουδα στο παρελθον αλλα αυτο ηταν το τελειωτικο.ποσο που τους ειχα αφησει απο αγορες το υπολογιζω στα 5000ευρω.

Υ.Γ τα πινακια πρεπει να τα στραβωσαν ή στην μεταφορα ή στο service, εγω πάντος δεν παρεδωσα μητρικη με στραβωμένα πινακια.

Ξεφτίλα απλά. Τελικά ούτε για CD δεν είναι αυτό το κατάστημα..

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Ξεφτίλα απλά. Τελικά ούτε για CD δεν είναι αυτό το κατάστημα..

Διαφωνώ.

Μόνοι για CD και μπαταρίες είναι.

Η ότι τελος πάντων δεν καλύπτεται από εγγύηση. B)

Δημοσ.

Οταν ειχα παρει τον υπολογιστη μου απο το εν λογω καταστημα, τον ειχαν καθυστερησει πανω απο μηνα και ενω εγω τους επαιρνα συνεχεια τηλεφωνο αυτοι χσεδον με δουλευαν!

Τελικα οταν ηρθε η καρτα γραφικων δεν μπορουσε να παιξει τιποτα απο 3d και το μηχανημα τραβαγε restart. Επειδη καιγομουν να το χρησιμοποιησω για τη δουλεια μου δεν ασχοληθηκα (κακως).

Τελικα οταν εκαψε motherboard μετα απο 1 χρονο και το ανοιξα να δω τι παιζει, ανακαλυψα οτι ειχαν συνδεσει λαθος το τροφοδοτικο στην pci-e.

Anyway δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι καιγομουν να τελειωσω καποια πραγματα και δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το service γιατι ηξερα οτι δεν θα βγαλω ακρη.

Απο την αλλη, η κοπελα μου πηρε pc απο εκει και σε 4 μερες το ειχε στα χερια της και επαιζαν ολα καμπανα...

Απο οτι καταλαβαινω αν το μηχανημα εχει κανενα εξαρτημα με διαφορετικη συνδεσμολογια (πχ συγκεκριμενη φυσσα του τροφοδοτικου στην Mobo) οι τυποι τα κανουν μανταρα...

Οποτε το τελικο συμπερασμα ειναι αγορα τα κομματια μονα τους και το στησιμο μονος σου. Οσο για το service κατευθειαν επικοινωνια με τον vendor αλλιως την εβαψες.

Δημοσ.

Το μονο που μου ειχε χαλασει απο e-shop ηταν μια καρτα γραφικων (ati 9600pro) την παω εκει για service και τους την αφηνω.Μου ειχαν πει οτι σε μια βδομαδα θα την εχουν λογικα φερει απο τιν αντιπροσωπια.

Παιρνω τηλεφωνο στην αρχη της αλλης βδομαδας και μου αρχιζανε τα εεμμ,περιμενουμε ακομα και τετοια.Λεω ενταξει ας τους δωσω λιγο χρονο.Μετα απο μια βδομαδα παλι τα ιδια παρτε μας αυριο την περιμενουμε και τετοια.Εν το μεταξυ αλλα μου ελεγε ενας κωδικος rma που μου ειχαν δωσει και αλλα οι πωλητες.Στα μεσα της 3ης βδομαδας παω απο εκει,τα ακουσαν λιγο και αναγκαστικαν να μου δωσουν πιστοτικο.

Απο τοτε εχω ξανακανει αγορες εκει αλλα μονο δικα μου πραγματα σε γνωστους και αλλους που θελουν να παρουν κατι η τους στελνω στο πλαισιο η αλλου...

Οσο για συναρμολογηση εκει ουτε λογος εχω ακουσει τα απιστευτα...

Δημοσ.
Το μονο που μου ειχε χαλασει απο e-shop ηταν μια καρτα γραφικων (ati 9600pro) την παω εκει για service και τους την αφηνω.Μου ειχαν πει οτι σε μια βδομαδα θα την εχουν λογικα φερει απο τιν αντιπροσωπια.

Παιρνω τηλεφωνο στην αρχη της αλλης βδομαδας και μου αρχιζανε τα εεμμ,περιμενουμε ακομα και τετοια.Λεω ενταξει ας τους δωσω λιγο χρονο.Μετα απο μια βδομαδα παλι τα ιδια παρτε μας αυριο την περιμενουμε και τετοια.Εν το μεταξυ αλλα μου ελεγε ενας κωδικος rma που μου ειχαν δωσει και αλλα οι πωλητες.Στα μεσα της 3ης βδομαδας παω απο εκει,τα ακουσαν λιγο και αναγκαστικαν να μου δωσουν πιστοτικο.

Απο τοτε εχω ξανακανει αγορες εκει αλλα μονο δικα μου πραγματα σε γνωστους και αλλους που θελουν να παρουν κατι η τους στελνω στο πλαισιο η αλλου...

Οσο για συναρμολογηση εκει ουτε λογος εχω ακουσει τα απιστευτα...

πιστευω οτι ειναι οι ποιο αδιαφοροι υπάλληλοι που υπαρχουν σε τετοιου ειδους μαγαζια. τωρα πολητική του μαγαζιού ειναι αυτο, αδιαφορια λογο χαμηλων μισθων, οπως και να εχει εμεις την πληρωνουμε, αλλά και αυτοι μπορει να την πληρώνουν χανοντας πελάτες.

Δημοσ.

Το e-shop δεν αλλάζει ποτέ τίποτα, ένας φίλος ψώνισε ένα PC, ο δίσκος μας άφησε νωρίς και του είπανε οτι τον έκαψε μόνος τού ...

Δημοσ.
Το e-shop δεν αλλάζει ποτέ τίποτα, ένας φίλος ψώνισε ένα PC, ο δίσκος μας άφησε νωρίς και του είπανε οτι τον έκαψε μόνος τού ...

H εγγύηση ισχύει μόνο αν ο δίσκος καεί παρουσία περισσότερων του ενός ατόμων;

Δημοσ.

Και γιατι να τον καψει? Για να παρει καινουριο με την ιδια χωρητικοτητα? Δεν στεκει! Το πολυ πολυ να του δινανε λιγο μεγαλυτερο...

Δημοσ.
Και γιατι να τον καψει? Για να παρει καινουριο με την ιδια χωρητικοτητα? Δεν στεκει! Το πολυ πολυ να του δινανε λιγο μεγαλυτερο...

Απλά λένε τα πάντα για να αποφύγουν τις αλλαγές

Δημοσ.

Εμένα πάντως έναν εξωτερικό τον αλλάξανε με την μία. Τώρα έχω ένα θεματάκι με έναν Samsung που στο SMART μου βγάζει bad sectors και τον έδωσα για έλεγχο. Μου ρθε μήνυμα να πάω να τον πάρω πίσω γιατί δεν έχει τίποτα. Θα πάω και θα τους τον βάλω πουθενά. Να δω μία που έχω γνωστώ πωλειτή μήπως κάνω τίποτα. Στην Ελλάδα δεν είμαστε; με μέσο κάνουμε τις δουλειές μας. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...