therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβα, τελικα για ποιον λογο το εσοπ εχει κριθει ως κακο περα απο μεμονοωμενες περιπτωσεις? Τι ζητημα υπαρχει με τα hardware?Εγω συνεχεια που παραγγελνω ποτε δεν εχω πεσει σε κατι ελαττωματικο. Δεν το λεω για να στηριξω το εσοπ αλλα αμα υπαρχει καποια κρυφη αληθεια ασ την μοιραστει καποιος ωστε να μαθουμε πριν να ειναι αργα.Εγω παντως λογο τιμων και ποικιλιας το προτιμω απο τα περισσοτερα καταστηματα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από therock
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά και πλαίσιο και e-shop αυτοί που δουλεύουν μέσα δεν έχουν ιδέα από hardware...ίσος όχι όλοι αλλα σε όσους έχω πέσει είναι άσχετοι...μονο τις τιμές ξέρουν. Ειδικά τελευταία φορα που πείρα ένα Case τους ρώτησα ποσα fans έχει μέσα το κουτί και μου λένε "κανένα". Φυσικά στα πλαϊνά του κουτιού έγραφε 4 fans included αλλα αυτοί επέμεναν μέχρι που τους έβαλα να το ανοίξουν και να δουν ότι είχε φυσικά 4 fans. Πολλά άκυρα γενικά. Καλύτερα να ψωνίζεις από συνοικιακά μαγαζάκια...όπως πχ στην Θεσσαλονίκη κοντά στο Βρετανικό.
emaller Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν κατηγορεί κανένας ούτε πλαίσιο ούτε eshop. Απλά μιλάμε για το κατά πόσο μια επιχείρηση που γιγαντώνεται μπορεί να διαχειριστεί το after sales support με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ειδικά πάντως τώρα με τη χρηματοπιστωτική κρίση μην απορήσετε αν προχωρήσουν και οι δυο εταιρείες σε μείωση προσωπικού ή εναλλαγή του με νέα πιο φθηνά "μοντέλα", όπου τα πράγματα θα γίνουν ρόιδο... Το support θέλει εκπαίδευση συνεχή, για να συσσωρευτεί γνώση, κάτι το οποίο είναι ψιλά γράμματα για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν κατηγορεί κανένας ούτε πλαίσιο ούτε eshop. [...] Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Τους κατηγορώ ρητά και ξεκάθαρα.
giannour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ας ελπισουμε να μη πεσετε μεσα για e-shop ... Παρηγγειλα pc Δευτερα τον περιμενω. Να μου γινει κανα κουφο... και να τον τρεχω πισω... εχω και την πιεση μου στανταρ 18. 35 θα φτασει. Εχω παρει πολλα πραγματα απο e-shop αξιας, ποτε δεν επαθαν κατι "μεχρι στιγμης". -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 05 : 02 : 51----- Τι Δευτερα??!! Μολις με πειρανε τηλ οτι ηρθε. Σε 3 μερες τον ειχανε ετοιμο.. Τι εγινε? δεν εχουνε αλλες δουλειες στο eshop? Μια χαρα παντως απο service (Μεχρι στιγμης παντα ετσι?)
ialysos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και το ε-σοπ ενα καταστημα σαν ολα τα αλλα ειναι μη νομιζεις. και καλες και κακες στιγμες στο service θα τις εχει
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και το ε-σοπ ενα καταστημα σαν ολα τα αλλα ειναι μη νομιζεις. και καλες και κακες στιγμες στο service θα τις εχει Nαι αλλά αν η αναλογία είναι 10 κακές/1 καλή, κάτι δεν πάει καλά...
giorgosa5 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 πρεπει να παθης για να μαθης. αυτο ισχυη για αυτους που μιλανε με θετικα σχολια για το eshop.
giorgiog13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Για αγορα υπολογιστη νομιζω ειναι λαθος και επικινδυνη επιλογη να παραγγειλεις απο το ιντερνετ για να στο φερουν ετοιμο!Καλυτερα συνοικιακο αλλιως παρε τα κομματια και κανε μονος σου την συνθεση!! Αν και σε καμια περιπτωση δεν αμφισβειτω αυτα που λετε παιδια, ειμαι και εγω απ αυτους που παραξενευομαι που τα ακουω μιας και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα με το e-shop!Αντιθετα μια φορα αναγκαστηκα να παραγγειλω απο πλαισιο και εκτος του οτι εκανε μια βδομαδα για να ερθει μια καρτα γραφικων (στο Ηρακλειο), οταν χρειαστηκε να την επιστρεψω μου εβγαλαν την ψυχη να περιμενω πανω απο μια ωρα στο καταστημα για να επιβεβαιωσουν οτι εχω πληρωσει την καρτα με αντικαταβολη παρα την αποδειξη που τους ειχα δωσει κατα την επιστροφη!! Εγω πιστευω οτι πρεπει αναλογα με το τι θελεις να αγορασεις να διαλεγεις τον καταλληλοτερο αλλα και παλι ειναι και θεμα τυχης!!
pagratios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα!!!!Μήπως έχει περισσότερους πελάτες το eshop από ότι τι πλαίσιο άρα λογικό και περισσότερα παράπονα?
rambias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 πάω ένα κομπιούτερ που είχα πάρει από eshop για σερωιψε γιατί η μητρική ήταν ελλατωματική και είχε εγγύηση. Επιδεί το μοντέλο δεν υπήρχε στο site(γιατί αυτά που βάζουν στα έτοιμα pc τουε έιναι στοκ άρα παλιά) προ νόησα ότι αν το αλλάξουν με καινούργιο να μη μου κάνουν φορματ και περάσουν πάλι windows. Στέλνω των αδερφό μου να το πάρει και τελικά πληρώνει 80 ευρώ τα καινούργια γνήσια windows. 1) μα καλά δεν έβλεπαν ότι στην απόδειξη αγωράς του εν λώγο pc είχα ήδει αγοράσει Windows?? 2) μα καλα δεν τους το τόνισα αυτό? Τελικά μετά από άπειρα τηλ κατα τα οποία τους έλεγα (γιατί βρήκα από τον αναλυτικό του κινιτού μου) την μέρα ώρα λεππτό δευτερόλεπτο που τους είχα πάρει και έιπα όχι φορματ (επιδέι λένε πως η κλήση μας ενδέχεται να καταγραφεί) αυτή τίποτα. Πάνε τα 80 ευρώ. Και έχω και άλλα να λέω.....
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ...Ελλάδα είμαστε και για να κάνεις δουλειά πρέπει να ανάψουν λίγο τα "αίματα:-):-):-)" Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε Πάντως και οι δικές μου εμπειρίες (όχι μόνο στο e-shop) λένε ότι το "νταηλίκι" πιάνει και κατά έναν περίεργο τρόπο μου βγαίνει φυσικό. Αλλά δεν έχω τύψεις, αν δεν τους κάνω σαν καταναλωτής ...ας εισάγουν Σκανδιναβούς
emaller Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως επιτρέψτε μου να πω ότι όντως οι Ελληνικές επιχειρήσεις θέλουν μπαμπούλα για να λειτουργήσουν πελατοκεντρικά. Η αναφορά που έγινε στον ΙΝΚΑ δεν ήταν άστοχη.
emaller Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αντιλαμβάνομαι ότι τον καθένα τον καίει να κάνει τη δουλειά του, αλλά αν τέτοια ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται οργανωμένα τότε κάθε φορά θα έχουμε τα ίδια προβλήματα... εγώ προσωπικά βαριέμαι να τα αντιμετωπίζω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
theoritikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Σας έχει τύχει να δώσετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν στο e-shop για αντικατάσταση, και να σας δίνουν αυτό που δώσατε για καινούριο? Έχει συμβεί σε εμένα και σε φίλο μου, σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα