Alchemist` Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το λεω κ θα το ξαναπω.. Ουτε πλαισιο ουτε e-shop.. συνικιακο κ παλι συνικιακο.. 1)Εχεις πιο αμεση επαφη 2)Γινετε πιο καλα η δουλεια σου (στα σιγουρα) κ ας εχει ενα 5% παραπανω στις τιμες του.. (το οποιοδηποτε) Απλα να βρεις το σωστω σινιακιο.. Αλλοστε βοϊθας κ τον διπλα σου οχι του μεγαλους κροκοδιλους. 5% απο εδώ, 5% απο εκεί, και καταλήγεις στα +100 με 200 ευρώ (για μεγάλες αγορές)...{δεν θα ξεχάσω ποτέ ενα "συνοικιακό" κατάστημα που είχε 340ευρώ τον Q6600, με το e-shop να τον έχει στα 245...}, Σόρρυ αλλά δεν πάω να κάνω δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, πάω να ξοδέψω τα χρήματα μου, οπότε δεν ανέχομαι μεγάλες διαφορές τιμών...Καταλαβαίνω η Χ GPU να κάνει 239 στο e-shop, και στο συνοικιακό κατάστημα 245, αλλα παραπάνω (που συνήθως ισχύει) με τίποτα... Αλλά όπως και να έχει, ρε παιδιά, μην τρελένεστε, εγώ είμαι πελάτης του e-shop και του πλαισίου εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, και ποτέ των ποτών δεν είχα κανενός είδους πρόβλημα... Ούτε έλαβα ελλατωματικά προιόντα, ούτε είχα πρόβλημα με το σέρβις, ούτε πρόβλημα στην επικοινωνία, ούτε τίποτα...Είναι να μην σου τύχει... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2008 από Alchemist`
kosmasgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις και κανά παζάρι στο συνοικειακό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 και να πάρεις μπαλάρες
ApSiMan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια οι υπαλληλοι του απαραδεκτου καταστηματος βαριουνται που ζουνε. Μαλλον τα εχουν δει ολα με τον κοσμο να τουσ κραζει και δουλευουν γραφοντας οτι ακουνε στα παλια τους τα παπουτσια. Συμπεριφορα χειροτερη απο αυτη δημοσιου υπαλληλου και φυσικα οι manager παρονταε αποντες οταν παρουσιαζονται δυσκολες καταστασεις. Ειλικρινα δεν μπορο να καταλαβω ποιος νοημων ανθρωπος θα αγοραζε υπολογιστη απο το καταστημα αυτο την στιγμη που κανουν χειριστη δουλεια στην συναρμολογηση και υπαρχουν απειρες καταγγελιες στο ΙΝΚΑ για εξαπατηση. έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται...... Εμένα μου έκατσε σε 2 μέρες να μου έρθει "προβληματική" webcam (τλκ είχε ασυμβατότητα με το δικό μου laptop.....) και χαλασμένο HDMI καλώδιο....(εξωπραγματικής αξίας 5?) και όταν ρώτησα γιατί δεν γίνεται να μου αντικαταστήσουν άμεσα το καλώδιο (αναλώσιμο είναι ftw) μου είπε πρέπει να ακολουθήσουμε την διαδικασία (Χαλάνδρι-->Μενίδι-->τεστ-->Μενίδι-->Χαλάνδρι)!!! Κ όταν του έκανα σύγκριση με κάποιο συνοικιακό κατάστημα μου λέει ο τύπος "δεν μπορείτε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα" η απάντηση μου: "έχετε δίκιο, στο συνοικιακό κατάστημα υπάρχει άμεσο after sale support, σε εσάς μάλλον όχι" Εκεί μου το έκλεισε το τηλ στα μούτρα!!!! Τλκ πήγα κ το καλώδιο για έλεγχο και έκανε 2.5 βδομάδες για να έρθει το νέο!!!!!!!
Alchemist` Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Να συμπληρώσω ότι πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι πελάτες (λόγο της άγνοιας τους για το αντικείμενο) για πιθανές καθυστερήσεις κτλπ... Γιατί δεν ξέρουν τί να ζητήσουν, και πώς να περιγράψουν το πόβλημα, ώστε να βοηθηθεί σημαντικά ο τεχνικός... Και το ξέρω γιατί ένας φίλος μου δούλευε σε ένα συνοικιακό ώς τεχνικός, και έχει ακούσει τα μύρια όσα απο πελάτες... Θυμάμαι μια κοπέλα η οποία έβαζε το άδειο cd στο drive, και πατούσε αντιγραφή επικόλληση των αρχείων μέσα στο κενό cd, και περίμενε να γραφεί το cd... Πήγε λοιπόν πίσω στο κατάστημα και έκανε παράπονα, γιατί έχει πρόβλημα το "αντιγραφικό"...Τι να της απαντήσεις, και τι να εξηγήσεις? Λογικό δεν είναι μετά να γεμίζει ο τόπος με "παραπονεμένους" καταναλωτές? Άλλος πάλι αγοράζει μια κάρτα γραφικών, την τοποθετεί στο pc του, και κάνει ας πούμε επαννεκινήσεις το pc... Χίλια δύο πράγματα μπορεί να ευθύνονται για αυτό, όπως μη-σωστή εγκατάσταση των drivers, να μην πάτησε καλά η GPU στην μητρική κτλπ... Κ όμως, θα την πάει πίσω στο κατάστημα ώς χαλασμένη για έλεγχο... Δεν αθωώνω φυσικά τα e-shops, και σίγουρα είναι πολλές οι περιπτώσεις, που πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στην εξυπηρέτηση, αλλα δεν έχει τέτοια έκταση το φαινόμενο ώστε να βγάζει κανείς "σκάρτο" το μαγαζί...
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 5% απο εδώ, 5% απο εκεί, και καταλήγεις στα +100 με 200 ευρώ (για μεγάλες αγορές)...{δεν θα ξεχάσω ποτέ ενα "συνοικιακό" κατάστημα που είχε 340ευρώ τον Q6600, με το e-shop να τον έχει στα 245...}, Σόρρυ αλλά δεν πάω να κάνω δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, πάω να ξοδέψω τα χρήματα μου, οπότε δεν ανέχομαι μεγάλες διαφορές τιμών...Καταλαβαίνω η Χ GPU να κάνει 239 στο e-shop, και στο συνοικιακό κατάστημα 245, αλλα παραπάνω (που συνήθως ισχύει) με τίποτα... Αλλά όπως και να έχει, ρε παιδιά, μην τρελένεστε, εγώ είμαι πελάτης του e-shop και του πλαισίου εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, και ποτέ των ποτών δεν είχα κανενός είδους πρόβλημα... Ούτε έλαβα ελλατωματικά προιόντα, ούτε είχα πρόβλημα με το σέρβις, ούτε πρόβλημα στην επικοινωνία, ούτε τίποτα...Εί ναι να μην σου τύχει... Φυσιολογικό να τα λέει αυτά κάποιος "τυχερός", που δεν έχει στραβώσει κάποια αγορά του. Μετά από κάποιο μελλοντικό ατυχές συμβάν πιθανότατα θα λες κι εσύ "τα άκουγα απ τους άλλους και τα θεωρούσα υπερβολές κλπ κλπ". Έχει να κάνει με την συχνότητα των κρουσμάτων και κυρίως απ την αντιμετώπιση που έχουν τα "θύματα". Σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί τουλάχιστον (ή σε κάποιο σοβαρό κατάστημα) περιμένεις να ακούσεις και ένα συγνώμη αν σου χουν βγάλει την πίστη και σε παιδεύουν για μήνες για ένα δικό τους λάθος. Σίγουρα το +50% είναι υπερβολή όταν μιλάμε για μεγάλα ποσά αλλά επίσης σίγουρα θα μπορέσεις και με κάποιον τρόπο να το βρεις κάπου αλλού πιο οικονομικά (οκ, σχεδόν πάντα - συγκεκριμένο καλώδιο που είχε το eshop 10? δε μπόρεσα να το βρω αλλού άμεσα κάτω από 25? οπότε πλήρωσα την περασμένη βδομάδα +150%). edit: Διευκρίνιση. [...]Δεν αθωώνω φυσικά τα e-shops[...] Δε μιλάω για τα eshops αλλά για το e-shop.gr συγκεκριμένα
nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα πήρα ένα υπολογιστή από το eshop. Υπολογιστή που το φόρουμ με βοήθησε να συνθέσω. Μέσα σε 5 εργάσιμες τον είχα στα χέρια μου. Μέσα υπήρχε τάξη στα καλώδια και τη τοποθέτηση των συσκευών. Παρόλη την καχυποψία μου οφείλω να πω ότι τα πάντα ήταν όπως τα ήθελα και παρήγγειλα. Το όριο κόστους του υπολογιστή ήταν τα 600Ε. Η ίδια σύνθεση σε αυτόνομους πωλητές υπολογιστικών συστημάτων ή σε άλλες αλυσίδες είχε από 730-840Ε. Εντάξει τους εμπιστεύομαι τους ξέρω, μπορώ να τους δω ανά πάσα στιγμή, αλλά τέτοια διαφορά τιμής λυπάμαι που το λέω είναι κοροϊδία. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθών με ένα λάπτοπ που είχα πάρει από ιντερνετικό κατάστημα, τα διάφορα συνοικιακά το είχαν μέχρι και 250Ε ακριβότερα..... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2008 από nurse
pancups Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Έφτιαξα μια σύνθεση υπολογιστή στο e-shop την Κυριακή.Μέσα στην βδομάδα με πήραν τηλέφωνο για κάποια προϊόντα που δεν είχαν διαθέσιμα και με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή.Υπήρξε και μια ασυμβατότητα μεταξύ μητρικής και επεξεργαστή.Μολονότι το έψαξα στο διαδίκτυο και δεν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα, δέχτηκα την αντικατάσταση του επεξεργαστή με κάποιον ακριβότερο κατα 11ευρώ.Η σύνθεση κόστιζε 205 ευρώ.Μπαίνω στο insomnia που είχα καιρό να μπω να δω τι λέει για το e-shop από το οποίο μέχρι στιγμής είχα μείνει ικανοποιημένος αλλά Η/Υ δεν είχα αγοράσει ποτέ..Αφού διάβασα όσα ειπώθηκαν, ακύρωσα την παραγγελία μου.Αποκαρδιώθηκα.Τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ εαν η σύνθεσή μου θα είχε πρόβλημα ή όχι.Θα μείνουμε όλοι με την απορία.Κρίμα.Καλά κάνετε και τους κράζετε πάντως.Εγώ ας πούμε δεν πήρα το ρίσκο.. Το θέμα με τις τιμές είναι ότι ό,τι πληρώνεις παίρνεις και όχι όποιον..σε θέματα προϊόντων μιλάμε πάντα.Γι'αυτό καλύτερα στα κοντινά και γνωστά σου.Την έχουμε πατήσει και πολλοί πιστεύω εδω μέσα με τα One way!
spunakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 νταξ ειναι κ λιγο υπερβολη να λεμε συκοικιακα συνοικιακα και να περνουμε μια συνθεση των 800? στο e-shop 200? ακριβοτερα στο συνοικιακο για να μην και αμα σου κατσει στραβη.Δεν ειμαι fan-boy του e-shop οτι εχω αγορασει ειναι μοιρασμενα σε e-shop και plaisio και τα δυο καταστηματα ηταν αψογα και σε κανα 2 αλλαγες που χρειαστηκαν αλλα και να μην ηταν θα το καταλαβενα γιατι πουθενα και κανενα καταστημα δεν ειναι τελειο.Μπορει να ειμαι απλα αισιοδοξος επειδη δεν την εχω πατησει ακομα
telnet05 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω οσες φορες αγορασα απο E-shop ηταν ολα OK.
koprodogis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω για τυχων καθυστερησεις περαν καποιον τυχαιων περιστατικων το e-shop ειναι το πλεον "αγγλικο" καταστημα, παντα σου φερνει αυτο που θες στη μερα που λενε. Προσωπικα για να ξερω την ακριβη μερα αλλα και για να κανω πιο αμεση την παραγγελια μου τους περνω τηλεφωνο και παντα ρωταω ας πουμε θα ξεκινησει σημερα(για θεσ/κη)? και μου απαντανε. Οταν δε βιαζομαι για κατι οπως οταν παιρνω dvd δισκακια κανω παραγγελια μεσω ιντερνετ. Τωρα για ολα τα υπολοιπα περι service, τιμων, υπαλληλων Νομιζω ολοι εχουμε λιγο πολυ μια εμπειρια και κρινουμε
G0LdeN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλως ή κακως πλεον η after sale εξυπηρετηση ειναι αυτη που χαρακτηριζει μια επιχειρηση ως αξιοπιστη ή μη κατα μεγαλο ποσοστο. Τι να το κανω εαν πρεπει για το οποιο προβλημα σε ενα προϊον, να περιμενω 15+ μερες για να επισκευαστει/αλλαχτει ; Το οτι δηλαδη εχει καλυτερες τιμες απο το καθε συνοικιακο θα πρεπει να λειτουργει σαν αλλοθι για να σου βγαζουν το λαδι για τα επομενα 2-3 χρονια της εγγυησης ; Και το Πλαισιο εχει καλες τιμες, αλλα εκει δεν αναγκαζεσαι να περιμενεις σαν τον μαυρο για την καθε μικροαλλαγη, ή να πρεπει να πας αυτοπροσωπως στο καθε καταστημα γιατι η πολιτικη του e-shop ειναι να μιλας μονο με τα κεντρικα μεσω τηλεφωνου. Μακαρι το θεμα αυτο να ανοιγε 10 μερες νωριτερα να μην την παταγα κι εγω. Τοσα χρονια πελατης του Πλαισιου ποτε δεν ακουσα ή αντιμετωπισα τετοια after sale πολιτικη. Τωρα χρειαζεταιι να στειλω το PC για ελεγχο και περιμενω να το δωσω στις 28 Οκτ που θα φυγω για 15 μερες εκτος Αθηνας ετσι ωστε με το που θα γυρισω να ειναι ετοιμο. Αμα με ξαναδουν να μου γραψουν... ΥΓ Άλλος πάλι αγοράζει μια κάρτα γραφικών, την τοποθετεί στο pc του, και κάνει ας πούμε επαννεκινήσεις το pc... Χίλια δύο πράγματα μπορεί να ευθύνονται για αυτό, όπως μη-σωστή εγκατάσταση των drivers, να μην πάτησε καλά η GPU στην μητρική κτλπ... Κ όμως, θα την πάει πίσω στο κατάστημα ώς χαλασμένη για έλεγχο... Καλα θα ηταν τοτε να βγαλουν ανακοινωση και να λενε "Τα προϊοντα μας απευθυνονται μονο σε εμπειρους, σε θεματα PC, χρηστες". Ετσι θα γλυτωσουν την τσαμπα τρεχαλα. Ειναι δυνατον να ζητας απο τον χρηστη να τρεχει για να κανει διαγνωσεις στο PC του; Και να το λες ετσι ωστε στην τελικη να φαινεται το φταιξιμο πως ειναι δικο του; Επειδη δεν γνωριζει απο θερμοκρασιες, τασεις και συνδεσμολογιες; Αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...
Ruler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Είχα προβλήματα με εξαρτήματα που αγόρασα απο το e-shop αλλά βάσει εγγύησης μου αντικατέστησαν αν και άργησε βέβαια αλλά ολα καλά. Επίσης είχα και πρόβλημα με το μηχάνημα που πήρα αλλά το αντιμετώπισαν και αυτό μετά απο αρκετή ταλαιπωρία βεβαια. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 [...] μου αντικατέστησαν αν και άργησε βέβαια[...][...] και αυτό μετά απο αρκετή ταλαιπωρία βεβαια. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Χάρηκα που σε γνώρισα Ιώβ
Erwdios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Αγόρασα από Πλαίσιο gpu, psu και κουτί, επειδή δεν τα είχε το e-shop, τους τα πήγα και παρήγγειλα όλα τα υπόλοιπα από αυτούς, ζητώντας και συναρμολόγηση. Έκαναν το κορυφαίο: Έστειλαν τα πράγματα του Πλαισίου στο Μενίδι για συναρμολόγηση και τα πράγματα που είχα παραγγείλει από αυτούς στην Καλλιθέα και με ειδοποίησαν να παραλάβω την παραγγελία, ασυναρμολόγητη βέβαια και χωρίς τα πράγματα του Πλαισίου. Η επόμενη γκάφα τους ήταν, μετά από 2 μέρες, να στείλουν τα πράγματα του Πλαισίου από το Μενίδι στην Καλλιθέα και να με ειδοποιήσουν να πάω να τα παραλάβω. Από βιασύνη, δεν ήλεγξχα αν το κουτί είχε συναρμολογηθεί και φτάνοντας σπίτι διαπίστωσα ότι μου έδωσαν πίσω τα πράγματα του Πλαισίου όπως ακριβώς τους τα είχα πάει. Μετά από 1 εβδομάδα σπάσιμου νεύρων, τελικά τον παρέλαβα. Πάνω που είπα ότι ησύχασα, μετά από 2 βδομάδες αρχίζουν bsods και μετά από αλεπάλληλα format, διαπίστωσα ότι έφταιγαν οι μνήμες (ασυμβατότητα με την mobo, παρόλο που στην σελίδα της Gigabyte περιλαμβάνονται στο support). Τους πήγα τις μνήμες πίσω για RMA και με ειδοποίησαν να τις παραλάβω μετά από 2 μέρες, (ενώ επισημάνθηκε ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν κάθε 10 με 15 μέρες), επειδή δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα! Όταν τέθηκε το θέμα της ασυμβατότητας, μου ζήτησαν να πάω εκεί το PC και να το κρατήσουν όσο χρειαστεί, για να διαπιστώσουν το πρόβλημα. 10 με 15 μέρες δηλαδή, συμφωνα με τις ενδείξεις που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος Έχω διαβάσει και χειρότερα βέβαια, εγώ όμως από e-shop κανένα παιχνιδάκι και κανένα αναλώσιμο πλέον. Προϊόντα που χρειάζονται after sales support, δεν ξαναγοράζω από εκεί, εκτός αν η τιμή είναι τόσο τραγικά χαμηλή που να αξίζει το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα