Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Αν σου χαλάσει κάτι εντός εγγυήσεως αλλα δέν υπάρχει μαγαζί στην πόλη σου τι γίνεται? Τα μεταφορικά για την αλλαγή ποιανού είναι?

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαρταται τι θα τυχει στο καθενα...Εγω πιστευω οτι ειναι γενικα ρισκο να τους εμπιστευεσε να συναρμολογισουν αυτοι το pc πλαισιο,e-shop κτλ.ποτε δε ξερεις τι θα σου βαλουν μεσα,αλλα και ο τροπος που θα γινει η δουλεια..αρπακολατζιδες οι περισσοτεροι..Θυμαμαι που πηγα να αλλαξω μια mobo που πηρα αρχικα γιατι αλλαξα γνωμη και "ειχα μεινει" με το τροπο που ο υπαληλος την εβγαλε να τη τσεκαρει,την επιανε λες και ηταν κατσαρολα,ανοιγε και εβγαζε τα σλοτ και επιανε τα pin στου cpu σα παλιοβιδες...αποκλειεται να δωσουν τη προσοχη που θα εδινες εσυ...e-shop εχει παντως απ'τις καλυτερες τιμες..αν μπορεις παιρνεις τα εξαρτηματα που θες και τον στηνεις εσυ ,οπως εκανα εγω και 3μηνες τωρα no problem(να χτυπησω ξυλο)..Ή αλλιως τα δινεις σε καποιον που εμπιστευεσε να σου κανει καλη δουλεια,με το αζημιωτο βεβαια...

Επεξ/σία από overnontas
Δημοσ.

Καλές τιμές ναι, αλλα απο σέρβις αν σου κάτσει τότε την έκανες να μην πω τίποτα άλλο. Φυσικά αν έχεις e-shop point στη πόλη σου μπορεις με την απόδιεξη να ζητήσεις εξυπηρέτηση ή να διεκδικήσεις τα δκαιώματά σου..

Δημοσ.
μπραβω αγορι μου..

Ανεβικες ψυχολογικα τωρα???

Ειναι forum ορθογραφιας ή Η/Υ?

Εγω μεγαλωσα στο εξωτερικο κ δεν ντρεπομαι..

Εμαθα να γραφω ελληνικα μεσα σε 2 χρωνια..

Θελεις τα διπλα να μαθεις Σλοβακικα?? ;)

Εχε γεια.

Μωρέ μπράβο σου για την πρόοδο, αλλά δεν είναι επιχείρημα για το να μην χρησιμοποιήσεις ορθογραφικό έλεγχο μέσω πχ Word. Ούτε είναι επιχείρημα το ότι το forum είναι (κυρίως) τεχνολογικού προσανατολισμού (με την ίδια λογική να αρχίζουμε τα ποστ στο στυλ " καλημέρα ρε ^@#$!@ες, τί κάνετε @!#$!&@ω την #@&^%!@^#% σας ; ". Τεσπα, και τα δύο "ενοχλούν" στο μάτι ). Άσε που είναι καλό ΚΑΙ για 'σενα ένας ελεγκτής ορθογραφικού κειμένου - όχι ; Εκτός κι αν δεν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις την ορθογραφία σου.

Περί e-shop τώρα: Μέχρι πρόσφατα ΚΑΙ εγώ δεν είχα παράπονα αφ' ενός από αυτό, και μου φαινόντουσαν και "περίεργο" πώς και συνέβαιναν μόνο σε άλλους. Ε να που ήρθε και η δική μου σειρά, καθώς κανένα μήνα τώρα, που προσπαθώ να αλλάξω ένα DVD-RW που κοντεύει στο τέλος της εγγύησής του και που πλέον έχει παραδώσει πνεύμα, μέσω του e-shop point της περιοχής μου. Ε το έχουν στείλει 3 φορές στα κεντρικά (ενώ αποδεδειγμένα δε δουλεύει, δοκιμασμένο και στο point), και μέχρι στιγμής έχει γυρίσει 2, έχοντας εγώ λάβει και το smsάκι μου "το προϊόν σας ελέγχθηκε και δεν παρουσίασε πρόβλημα και θα σας επιστραφεί εντός λίγων ημερών". Συμπέρασμα; Δεν το άγγιξαν καν (το ξαναλέω, το drive πάπαλα πλέον, δεν τίθεται θέμα). Γεγονός ΑΡΚΕΤΑ ενοχλητικό, και δεν καταλαβαίνω τί μπορεί να παίζει "από πίσω". Φόρτος εργασίας, και γράψιμο; Εντολές "γυφτιάς" ; (του τύπου "θα βαρεθεί και θα το αφήσει το θέμα"). Το πρώτο είναι απλά "ανεύθυνο". Το δεύτερο,,,χοντρό και μόνο να το σκεφτεί κανείς. Όμως σίγουρα κάτι δεν παέι καλά στο βασίλειο του e-shop, κρίνοντας από αυτή την ένδειξη...

Τώρα θα μου πει κανείς, εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν; Τί το έκανα το ποστ ; Απλά my 2c σε όποιον θέλει να διαβάζει "γεγονότα" για να βγάζει συμπεράσματα, γιατί κάποτε έγραφα μόνο "τα καλά" που είχα γνωρίσει, οπότε το ίδιο κάνω και για τα στραβά. Σε καμμία περίπτωση δεν λέω βέβαια "μακρυά από e-shop". Ο καθ' ένας ας κάνει τις επιλογές του.

Δημοσ.

To θέμα είναι οτι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή και θέλουν όλοι να κλέψουν. Έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Δημοσ.
To θέμα είναι οτι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή και θέλουν όλοι να κλέψουν. Έτσι δεν γίνεται δουλειά.

εγώ νομίζω οτι γίνετε, αλλα όλοι ειναι αυτης της νοοτροπιας και δεν σκεφτονται μακρυπροθεσμα... οτι προλάβουμε και αρπάξουμε....

Δημοσ.

Έτσι είναι δυστυχώς τι να πεις και τι να κάνεις αλλά αυτοί στο e-shop δεν έχουν άγιο. Μου βγάλανε πιστωτικό για την κάρτα γραφικών τιμή μικρότερη από ότι έχουν αναρτημένη στην ιστοσελίδα τους κατά 8 ευρώ. Τους το είπα αλλά μου είπαν ότι στην ιστοσελίδα τους έχουν τις παλιές τιμές!!!!! Τέλος πάντων πήρα κάτι άλλο και να πάνε στο διάολο, τους βαρέθηκα ένα μήνα τώρα.

Δημοσ.

Η σχέση μου με το eshop.gr τελείωσε εδώ και μερικούς μήνες.

Κρίμα γιατί έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές, αλλά πλέον σε περιπτώσεις rma κουράστηκα να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Δημοσ.

Ειχα κι εγω ενα μικροπροβλημα με εναν Η/Υ που παρελαβα την Δευτερα και μετα απο 14 μερες αναμονη.

Την Παρασκευη λοιπον (4 μερες πριν παραλαβω) εστειλα ενα e-mail στο οποιο ζητουσα να γινει αλλαγη η ram που ειχα παραγγειλει, με μια αλλη (ακριβοτερη στην τιμη).

Σαββατο δεν ειδα αλλαγη στο site του e-shop και για να αποφυγω το κακο :devil: εστειλα και δευτερο e-mail.

Εφτασε Δευτερα μεσημερι και δεν την ειχαν περασει την αλλαγη ακομα... λεω λοιπον να παρω τηλεφωνο.

Τους εξηγω το σκηνικο αλλα... "χαμπαρια Τζιμη".

Ειχε δρομολογηθει το προϊον, λεει, και ηταν στον δρομο για το καταστημα του Χαλανδριου.

Για να γινει η αλλαγη που ζητησα επρεπε να παει το PC στα κεντρικα και να κανουν αλλαγη εκει και να φτασει μετα απο τουλαχιστον 5 εργασιμες μερες μου ειπαν.

Τα 3 τελευταια PC που ειχα τα αποκτησα απο το Πλαισιο, απο e-shop πρωτη φορα αγορασα. Το επομενο παλι Πλαισιο το βλεπω.

ΥΓ

Το PC που και που, ενω παιζω games, κανει κατι restart αλλα το σκεφτομαι να το στειλω για service στο e-shop. Ποιος ξερει ποτε θα το παρω πισω. :mad:

Δημοσ.

Ααααααααααχ αθάνατο e-shop, μετά από ένα πρόβλημα με μια κάρτα γραφικών είδα την απίστευτη και καταπληκτικοτότατη εξυπηρέτηση τους... από τότε έχω μείνει μακριά του και ας έχει και πολύ καλές τιμές και ποικιλία.

Δημοσ.

Ρε παιδια οι υπαλληλοι του απαραδεκτου καταστηματος βαριουνται που ζουνε. Μαλλον τα εχουν δει ολα με τον κοσμο να τουσ κραζει και δουλευουν γραφοντας οτι ακουνε στα παλια τους τα παπουτσια. Συμπεριφορα χειροτερη απο αυτη δημοσιου υπαλληλου και φυσικα οι manager παρονταε αποντες οταν παρουσιαζονται δυσκολες καταστασεις. Ειλικρινα δεν μπορο να καταλαβω ποιος νοημων ανθρωπος θα αγοραζε υπολογιστη απο το καταστημα αυτο την στιγμη που κανουν χειριστη δουλεια στην συναρμολογηση και υπαρχουν απειρες καταγγελιες στο ΙΝΚΑ για εξαπατηση.

Δημοσ.

χειριστη δουλεια γιατι αραγε?

χθες μου εφεραν υπολογιστη καινουριο στο κουτι. το κουτι χωρις βιδες στα πλαινα, το μπροστινο καπακι στην θηκη των dvd ειχε καταρευση γιατι ειχε σπασει το ελατηριακι. ενταξει με τις βιδες δεν ειναι τιποτα αλλα το μπροστινο πορτακι αυτο που πατωντας το dvd πεφτει και βγαινει το dvd Που θα βρω το ελατηριακι?

α και ξεχασα οταν το εβγαλα απο το κουτι πεταχτηκε μια βιδα και ακουσον ακουσον η βιδα ηταν αυτη που βαζουμε στους ανεμιστηρες

τα σπασε παλι το e-shop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...