Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το μόνο ίσως αρνητικό είναι πως για υπολογιστή μου έχουν αργήσει και 3 βδομάδες, που στην ουσία σιγά το πράμα... 3 βδομαδες καθυστερηση το θεωρεις ...σιγα το πραγμα ????
ArisG88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το παθημα μαθημα, πλεον μακρια απο το Eshop
fabiawrc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 για να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο αυτες τις δυσκολες μερες που τρεχουμε ολοι σαν παλαβοι,αγοραστε απο μαγαζια οπου ξερετε οτι θα βρειτε ακρη. δεν μας τρελανει το ESHOP.μακρια και αγαπημενοι.μακαρι αυτο το μυνημα να το εβλεπαν χιλιαδες κοσμος ωστε να ηξερε την καταντια του.
mihalakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Κι αυτο σωστο αν και σπανιο. Ή όπου δεν υπάρχει plaisιο, γιατί κακά τα ψέμματα τα e-shop points είναι μεγάλη μαγκιά.... Γενικά πάντως είμαι μέχρι τώρα ευχαριστημένος, αν και έχω κάνει αρκετές αγορές και αρκετές επιστροφές αλλά δεν είχα κάποιο σημαντικό πρόβλημα και η εξυπηρέτηση συνήθως ήταν 1 εβδομάδα με 10 μέρες. Εξαίρεση ένας φορτηγός τοσιμπα που πήρε 1 μήνα και 3 μέρες αλλά εν μέρει το δικαιολογώ λόγω του οτι τον Άυγουστο είναι παχιές οι μύγες και τίποτα δεν λειτουργεί στην Ελλάδα, πόσο μάλλον οι αντιπροσωπείες... Θα μπορούσε να έρθει συντομότερα βέβαια, γιατί ο φορτηγός έκατσε για έλεγχο στο e-shop 2 εβδομάδες και άλλες 2 στην τοσιμπα....
G0LdeN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εύχομαι να μην επαληθευτείτε γιατί αύριο παραλαμβάνω τον νέο Η/Υ από e-shop. Πάντως γενικά λάθη γίνονται παντού. Το θέμα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η λύση του προβλήματος.
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εχοντας ψωνισει και απο τα δυο μαγαζια μπολικες φορες, το ρεκορ DOA το εχει το πλαισιο. Παρ'ολα αυτα, εχοντας και την σιγουρια του after sales support του, το προτιμω αν υπαρχει διαθεσιμο το προιον που θελω.
louben Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το hardware είναι έτσι κι αλλιώς ρίσκο ως αγορά. Εγώ αγοράζω πάντα από τοπικά καταστήματα κι όμως μου έχει τύχει 2 φορές καμμένος δίσκος τη 2η ημέρα λειτουργίας. Η αντιμετώπιση βέβαια ήταν άψογη (τοπικά γαρ, άρα όλοι γνωστοί μεταξύ μας, άρα ας μη με εξυπηρετούσαν και θα έπεφτε η σχετική δια-δυσ-φήμιση...). Το 'λεγε και η προγιαγιά: "πληκτρολόγιο από τον τόπο σου κι ας είναι χτυπημένο"!!!! Naι και εγω που αγορασα απο τοπικο καταστημα ειδα προκοπη.(90 ευρω τοποθετηση τροφοδοτικου(δες αντιστοιχο τοπικ) και 3 μηνες να ελθει το καινουργιο.Μου εκανε φοβερη εξυπηρετηση τι να πω............. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2008 από louben
lans13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικά παιδιά με τετοιες επιχειρήσεις πως να πάει μπροστά η Ελλάδα. Καταγγελία στο ΙΝΚΑ έκανα και τώρα θα δούμε. Μιλάμε τα άτομα στο κατάστημα της Καλλιθέας είναι NOOBS και βάζω στοίχημα οτι δεν ξέρουν τι σημαίνει.. Περισσότερα ξέρουν για υπολογιστές οι στιπτιτζούδες της Συγγρού......
christos_0b Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυ απλα τα πραγματα. Αγοραζεις δικη σου συνθεση (απο οποιο μαγαζι και αν την αγορασεις) και "στηνεις" το PC μονος σου. Με αυτον τον τροπο οχι μονο εισαι σιγουρος οτι εχουν τοποθετηθει ολα τα κομματια σωστα, αλλα και προλαμβανεις / επιταχυνεις την διαγνωση (σε επιπεδο hardware κυριως) προβληματων τα οποια μπορουν να αντιμετωπιστουν πολυ ποιο ευκολα και γρηγορα εφοσον εχεις τις εγγυησεις του καθε "κομματιου" ξεχωριστα. Με λιγα λογια "αμα θες να γινει κατι σωστα καντο μονος σου" ....
newtech Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το λεω κ θα το ξαναπω.. Ουτε πλαισιο ουτε e-shop.. συνικιακο κ παλι συνικιακο.. 1)Εχεις πιο αμεση επαφη 2)Γινετε πιο καλα η δουλεια σου (στα σιγουρα) κ ας εχει ενα 5% παραπανω στις τιμες του.. (το οποιοδηποτε) Απλα να βρεις το σωστω σινιακιο.. Αλλοστε βοϊθας κ τον διπλα σου οχι του μεγαλους κροκοδιλους.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ..συνικιακο κ παλι συνικιακο.. Απλα να βρεις το σωστω σινιακιο.. Αλλοστε βοϊθας κ τον διπλα σου οχι του μεγαλους κροκοδιλους. Επίσης προτείνω και σινιακιο ή συνικιακο βιβλιοπωλείο για να αγοράσεις κανένα ορθογραφικό λεξικό... Έχω παραγγείλει από τις 15 του μήνα μια τηλεόραση,και ακόμα είναι στο mode <<Συγκέντρωση Προϊόντων>>. Πρώτη φορά παραγγέλνω κάτι από κει,και μάλλον θα είναι και η τελευταία.
pipiris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Χθές έκανα παραγγελία μια τηλεόραση απο το e-shop.gr. Αυτή τη στιγμή ειναι σπίτι μου.Έχω αγοράσει οθόνη,usb,mp3,ηχεια 5.1,υπολογιστή(τον οποίο σύνθεσα εγώ βέβαια).Τίποτα από αυτά δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και ολα αυτά που διαβάζω τώρα μου φαίνονται πολύ παράξενα για τη συγκεκριμένη εταίρια.
yassan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Χθές έκανα παραγγελία μια τηλεόραση απο το e-shop.gr. Αυτή τη στιγμή ειναι σπίτι μου.Έχω αγοράσει οθόνη,usb,mp3,ηχεια 5.1,υπολογιστή(τον οποίο σύνθεσα εγώ βέβαια).Τίποτα από αυτά δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και ολα αυτά που διαβάζω τώρα μου φαίνονται πολύ παράξενα για τη συγκεκριμένη εταίρια. χωρίς εξαιρέσεις δεν υπάρχει κανόνας... και εγω ήμουν τυχερός μέχρι τώρα στις αγορές μου , αλλά δεν νομίζω οτι πρέπει να αμφισβητήσουμε τόσα μα τόσα μέλη που τους έτυχε πρόβλημα.
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Χθές έκανα παραγγελία μια τηλεόραση απο το e-shop.gr. Αυτή τη στιγμή ειναι σπίτι μου.Έχω αγοράσει οθόνη,usb,mp3,ηχεια 5.1,υπολογιστή(τον οποίο σύνθεσα εγώ βέβαια).Τίποτα από αυτά δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και ολα αυτά που διαβάζω τώρα μου φαίνονται πολύ παράξενα για τη συγκεκριμένη εταίρια. Το θέμα είναι να μην σου παρουσιάσουν. Από εκεί και μετά αρχίζουν τα παρατράγουδα...
newtech Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης προτείνω και σινιακιο ή συνικιακο βιβλιοπωλείο για να αγοράσεις κανένα ορθογραφικό λεξικό... μπραβω αγορι μου.. Ανεβικες ψυχολογικα τωρα??? Ειναι forum ορθογραφιας ή Η/Υ? Εγω μεγαλωσα στο εξωτερικο κ δεν ντρεπομαι.. Εμαθα να γραφω ελληνικα μεσα σε 2 χρωνια.. Θελεις τα διπλα να μαθεις Σλοβακικα?? Εχε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα