Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γνωριζω αν την εκαψα εγω τη καρτα...Απλα ξερω οτι μπηκε 1 φορα...Πηγαμε να μπουταρουμε απο το cd των Win οπου εδειχνε κανονικα και μετα νεκρα...Τπτ.Χωρις να τη πειραξω εγω...

Πηγαινε τη πισω και πες τους οτι ηταν εξαρχης προβληματικη.(αν τελικα φταιει αυτη ).Υπαρχει doa για αυτες τις περιπτωσεις .Μιλαμε για μια δυο μερες καρτα...

Απο κει και περα μη ασχολεισαι με υποθεσεις αν καηκε στο κουτι η δεν ξερω εγω τι αλλο.Ουτε τεχνικος εισαι αλλα ουτε και οφειλεις να εισαι..:-).Δικια τους δουλεια ειναι..

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τη στελνουν πισω στην LG νομιζω.Παλιοτερα ειχα κανει αλαγη ενα dvd-r με ενα χειριστηριο αλλα νομιζω ηταν κλειστο...Αν υπαρχει κανενας να μου το σιγουρεψει αυτο διοτι εχω κανει χοντρη πατατια,να εχω συστημα καλο και να μην εχω οθονη HDp?Το κερατο μου

Δε γνωριζω αν την εκαψα εγω τη καρτα...Απλα ξερω οτι μπηκε 1 φορα...Πηγαμε να μπουταρουμε απο το cd των Win οπου εδειχνε κανονικα και μετα νεκρα...Τπτ.Χωρις να τη πειραξω εγω...

Ε δεν νομίζω να στην αλλάζουν δηλαδή αν στην αλλάξουν θα κάνουν κόλπα του στυλ να την ξανά πουλήσουν σε άλλον.

Για την κάρτα παιδιά η έχετε πέσει θύματα η της έχετε κάψει εσείς να πούμε.

Δες εδώ και κανε ποστ εδώ αν έχεις πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312169

Δημοσ.

Αδερφε το τοπικ που γραφεις ειναι παντελως ασχετο με το δικο μου θεμα!!!!!!!!!!!!!

Εγω μια Ati καρτουλα 4850 πηρα(saphire)και την εβαλα σε μητρικη μια χαρα foxconn που εχουν μια χαρα ονοματακι.

Τεσπα τη Δευτερα θα δειξει.Η συσκευασια της οθονης ειναι ΣΧΕΔΟΝ καινουργια.Απλα ανοιχτηκε το ζηλοτειπ τπτ αλλο

Δημοσ.
Αδερφε το τοπικ που γραφεις ειναι παντελως ασχετο με το δικο μου θεμα!!!!!!!!!!!!!

Εγω μια Ati καρτουλα 4850 πηρα(saphire)και την εβαλα σε μητρικη μια χαρα foxconn που εχουν μια χαρα ονοματακι.

Τεσπα τη Δευτερα θα δειξει.Η συσκευασια της οθονης ειναι ΣΧΕΔΟΝ καινουργια.Απλα ανοιχτηκε το ζηλοτειπ τπτ αλλο

γιατί είναι παντελώς άσχετο με το δικό σου θέμα?

Πήρες μια κάρτα την εβαλες και δεν σου δούλεψε σωστά?

Που είναι το άσχετο με το θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
γιατί είναι παντελώς άσχετο με το δικό σου θέμα?

Πήρες μια κάρτα την εβαλες και δεν σου δούλεψε σωστά?

Που είναι το άσχετο με το θέμα?

Πεθανε ανθρωπος σε τρακαρισμα

Πεθανε ανθρωπος απο φυσικα αιτια

Δολοfονηθηκε ανθρωπος...

Και στα 3 υπαρχει σκοτωμος αρα ολοι πεθανανε απο φυσικα αιτια...Καπως ετσι νομιζω μου τα λες.

Πιο πολυ με νοιαζει το θεμα της οθονης και η αλλαγη παρα η καρτα.Τη καρτα ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να μη μου την αλλαξουν.Παιρνει κανονικα ρευμα(γυριζει το cooler)και δε δειχνει τπτ...Ε τι φταιω εγω;

Για την οθονη...Αν παω ρε παιδια και τους πω οτι δε μου λειτουργει η vga θυρα και να την αντικαταστησουμε με ενα αλλο μοντελο...Μηπως ειναι καλυτερα;

Επεξ/σία από shadowfax-1-
Δημοσ.
Πεθανε ανθρωπος σε τρακαρισμα

Πεθανε ανθρωπος απο φυσικα αιτια

Δολοfονηθηκε ανθρωπος...

Και στα 3 υπαρχει σκοτωμος αρα ολοι πεθανανε απο φυσικα αιτια...Καπως ετσι νομιζω μου τα λες.

Πιο πολυ με νοιαζει το θεμα της οθονης και η αλλαγη παρα η καρτα.Τη καρτα ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να μη μου την αλλαξουν.Παιρνει κανονικα ρευμα(γυριζει το cooler)και δε δειχνει τπτ...Ε τι φταιω εγω;

Για την οθονη...Αν παω ρε παιδια και τους πω οτι δε μου λειτουργει η vga θυρα και να την αντικαταστησουμε με ενα αλλο μοντελο...Μηπως ειναι καλυτερα;

καλα be cool άνθρωπε μου εγω δεν σου πα οτι δεν θα στην αλλάξουν.

Σου το πρότεινα αν έχεις προβλήματα να τα πεις εκει τοσο κακό ήταν?

Δημοσ.
καλα be cool άνθρωπε μου εγω δεν σου πα οτι δεν θα στην αλλάξουν.

Σου το πρότεινα αν έχεις προβλήματα να τα πεις εκει τοσο κακό ήταν?

ΟΧΙ ΡΕ...Ρε οχι προς Θεου...Γαμω το γραπτο μου λογο :(

Δεν ηθελα να ειμαι προσβλητικος και ελπιζω να μη το πηρες ετσι.Απλα επειδη το ψαχνω παρα πολυ το θεμα και επειδη τα οικονομικα μου δεν ειναι για να αγοραζω 2η οθονη(διοτι αυτη η 1η θα πιασει 100 € σε μεταπωληση,και αυτο με καλη θεληση)ψαχνομαι για απαντησεις σιγουρες.

Στο θεμα με την καρτα ξαναλεω.Παιρνει ρευμα κανονικα και δε δειχνει τπτ.Ε τι να κανω εγω;Εξαλου εμπιπτει στις 7 μερες που διαφημιζουν(Πεμπτη αγοραστηκαν και τα 2)

Δημοσ.

Στο θεμα με την καρτα ξαναλεω.Παιρνει ρευμα κανονικα και δε δειχνει τπτ.Ε τι να κανω εγω;Εξαλου εμπιπτει στις 7 μερες που διαφημιζουν(Πεμπτη αγοραστηκαν και τα 2)

Aμα πας και τους πεις οτι και στα 2 προιοντα υπαρχει προβλημα δε νομιζω να σε παρουν και τελειως στα σοβαρα και μπορει να σου αρχισουν τα μα και μου.Πρωτα παρε τηλεφωνο και ρωτα αν γινεται αντικατασταση της οθονης οχι λογω βλαβης αλλα γιατι ηθελες κατι αλλο και μπερδευτικες και οτι σου πουν πραξε αναλογα.

Οσο για την καρτα πες οτι δεν λειτουργησε καθολου,μη πας και τους πεις οτι πρωτα ανοιξε και μετα παπαλα.

Δημοσ.

Εχουν μερικά φθηνά πράγματα αλλά σε μια περίπτωση που βρηκα προβληματικό ποντίκι το πήγα σε κατάστημα και μου ήρθε καινουργιο μετά απο λίγες ημέρες. Καλο ειναι να μην αγοράζεις πανάκριβα πράγματα αλλά ορισμένα που έχεις ανάγκη επιβάλλοντας τα δικαιωματά σου που απορρέουν απο την αγορά..

Δημοσ.

Και προς το παρον παραμενει το αγαπημενο μου καταστημα...

Πηγα πρωι πρωι με την αυγουλα(οκ 9:10 ηταν)και βλεπω ξινισμενα μουτρα...Κακο σημαδι λεω.

Εχω παει την οθονη και τη καρτουλα.Παω στη κοπελια μου λεει μαλλον θες τους τεχνικους.Παω απο εκει και τους λεω:"Καλημερα...Η καρτουλα ειναι dead.Την εβαλα να δουλεψει και ενω επαιρνε ρευμα δεν εδειχνε τπτ.Τη δοκιμασα και σε 3 pc και...Νο response.Is there anything we can do?"Τη παιρνει ο ενας ο παλικαρος την βλεπει(οκ τη βγαζουν απο το κουτι)πατανε καποια πληκτρα στο πληκτρολογιο του και...Μου λεει θα την ελενξει ο τεχνικος και αν δεν ειναι οκ την βαζω για DOA.Αν υπαρχει διαθεσιμη στη φερνω και σημερα.

Οκ καλα παμε.Η καρτα τους ειπα οτι ενω παιρνει ρευμα ειναι black οποτε δεν ευθυνομαι εγω,αλλα γενικα για τη καρτα ειχα καλο φιλινγκ.Παμε στο γλυψιμο λεω

"Λοιποοοοον...Το αλλο θεμα με την οθονη...Eκει δεν υπαρχει προβλημα αλλα...εκανα εγω μ@λ@κι@"λεω.Μου λενε δλδ?

Τους λεω ειχα βγαλει καμια 10ρια παραθυρα και αλλη ηθελα να παρω και αλλη πατησα.Μου λενε λειτουργει;Τους λεω δεν εχω δει...Με το που ειδα οτι εχει μονο VGA εξοδο λεω κατι λαθος εγινε ετρεξα να δω παραγγελια και οντως ειχα κανει παπατζα"

Λεει το παιδι"ελενξτε αν λειτουργει και αν ειναι οκ να την αλλαξουμε η να εκδωσουμε πιστωτικο"

Oλα καλα...ΟΛΑ ωραια.Παω και τους λεω θελω τη προσφορα crazy Sunday.Μου λενε εξαντλημενο το:

LG W2261V-PF 22'' TFT BLACK PER.169552

Νέο μοντέλο σε wide έκδοση από την κορυφαία κατασκευάστρια LG. Οθόνη 22" με Full HD 1920 x 1080 ανάλυση, το οποίο σας προσφέρει 100% dot to dot Full HD εικόνα χωρίς καμία παραμόρφωση. Επίσης, χάρη στην HDMI είσοδο μπορείτε να συνδέσετε: παιχνιδομηχανές (PS3, XBOX-360), HD βιντεοκάμερες, ακόμα και Blu-ray player και να απολαύσετε την HD τεχνολογία. Ξεχάστε τις θαμπές εικόνες χάρη στο εκθαμβωτικό contrast 20.000:1 και στο πολύ μικρό χρόνο απόκρισης των 2ms. Αν αυτό που θέλετε είναι να αναπαράγετε αρχεία Full HD τότε η LG W2261V-PF είναι σίγουρα το κατάλληλο μέσο.

Εξαντλημένο - Αγορά

(http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml).Παω στη 2η επιλογη μου(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168011)και τη κλεινω.Στο καταστημα.Μου λενε σε 2-3 μερες ελατε.

Ελα ομως που εγω παω σπιτι και βλεπω οτι η οθονουλα της προσφορας υπαρχει κατοπιν παραγγελιας(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552).Παιρνω τηλεφωνο ευγενεστατος ο υπαλληλος και του λεω:"Μου ειπανε οτι ειναι εξαντλημενο και οτι δε θα τη ξαναφερουν μαλλον.Μπορω για 3η και τελευταια φορα να παρω αυτην?",και μου λεει το παλικαρι ευγενεστατα βεβαιως.Του λεω μη ξαναπαω στο καταστημα διοτι θα μου βγαλουν-περιμενουν με τομαχοκ.Μου λεει ναι κανενα προβλημα το αλλαζω εγω απο δω δωστε μου απλα το κινητο σας(:P:P:P στρειτ ειμαι επρεπε να του πω αλλα δεν αστειευομαστε τετοιες ωρες)

Τωρα αν καταλαβε αλλα αντι αλλων θα μεινω με τη Samsung(δυσκολο γιατι μου ειπε:"απλα θα περιμενεις καμια βδομαδουλα περιπου.Παρε ομως και ενα τηλεφωνο τη ΠΑρασκευη να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται η παραγγελια)

Αγαπαμε e-shop(μεχρι να μας παρουν τηλεφωνο και να μας πουνε:η καρτα σας ειναι μια χαρα και σε μας παιζει ή η καρτα λειτουργουσε και τη χαλασατε εσεις :P:P:P:P)

Δημοσ.
Τωρα αν καταλαβε αλλα αντι αλλων θα μεινω με τη Samsung(δυσκολο γιατι μου ειπε:"απλα θα περιμενεις καμια βδομαδουλα περιπου.Παρε ομως και ενα τηλεφωνο τη ΠΑρασκευη να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται η παραγγελια)

Αγαπαμε e-shop(μεχρι να μας παρουν τηλεφωνο και να μας πουνε:η καρτα σας ειναι μια χαρα και σε μας παιζει ή η καρτα λειτουργουσε και τη χαλασατε εσεις :P:P:P:P)

Εδώ είναι όλο το ζουμί.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το e-shop, αλλά φίλος μου έκανε κάτι παρόμοιο με εσένα. Ήθελε ένα φορητό για δώρο στον κουμπάρο του, αλλά είχε εξαντληθεί και παρήγγειλε άλλον. Έλα όμως που το ίδιο βράδυ τον έδειχνε διαθέσιμο. Ζήτησε αλλαγή όπως εσύ και του είπαν όλα Ok. Τελικά ήρθαν καί οι δύο. Φυσικά παρέλαβε τον ένα έξηγώντας πως την παραγγελία για τον άλλο την είχε ακυρώσει. Ο υπάλληλος που θυμότανε την περίπτωση το δέχτηκε και του είπε να μην ανησυχεί. Όλα καλά μέχρι που αντιλήφθηκε ότι η πιστωτική του χρεώθηκε και για τους δύο και επειδή δεν είχε αρκετά λεφτά στον λογαριασμό του (για να πληρωθεί η κάρτα) είχαν μπει και τόκοι. Με το eshop έβγαλε άκρη και έγινε πίστωση της κάρτας, αλλά η τράπεζα ζητούσε τους τόκους. Και επειδή η χρέωση είχε γίνει με δόσεις έτρεχε μήνες το παιδί μέχρι να ξεμπλέξει.

Δημοσ.

Δυο φορές ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να πάρω από e-shop (γιατί αυτά που ήθελα δεν τα έβρισκα αλλού) και ευτυχώς δε μου έκατσε χοντρή στραβή να τρέχω για RMA.

Μια φορά με 2x2GB laptop ram kit και άλλη μια με έναν 1ΤΒ WD elements εξωτερικό δίσκο. Στο δίσκο χάλασε το τροφοδοτικό του (που είναι της πλάκας) αλλά δεν ασχολήθηκα να το πάω πίσω γιατί του έβαλα ένα άλλο κατάλληλο και καλύτερο που είχα, άσε που είχα και data που ήθελα μέσα....

Οι μνήμες με τρόμο περίμενα να περάσουν το ram testing για να σιγουρευτώ ότι είναι ΟΚ.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το διαβασα τωρα απο τυχη που μου το εβγαλε googλαρωντας και αν και 4 χρονια μετα, θα γραψω για να πω αυτα που εχω να πω.

Ειμαι χρονια πελατης του eshop της Καλλιθεας.

Εχω παρει:

Μνημες 8GB DDR3, 4GB DDR2, 16GB DDR3 και δεν εβγαλαν ποτε προβλημα. Ειδικα οι 16GB ειναι 3 χρονια τωρα στο pc μου που δουλευει 365 μερες τον χρονο 24 ωρες την μερα.

1 τηλεοραση SONY BRAVIA. Μετα απο 5 χρονια και 1 μετακομιση καηκε 1 pixel (Δεν φαινεται καν και δεν δινεις σημασια ειδικα οταν βλεπεις ταινια αγκαλια με την γυναικα)

8 σκληρους δισκους για NAS. Μετα απο 3 χρονια ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ λειτουργειας, δουλευουν ρολοι.

1 κινητο. Δουλευει ρολοι

2 ψυχτρες. Οι καλυτερες που εχω παρει ποτε. Θερμοκρασιες της ταξης των 25-30 βαθμων.

1 τροφοδοτικο corsair 450W. Δουλευει ρολοι

1 Εξωτρικο DVD-RW Sony. Δουλευει 4 χρονια σχεδον καθε μερα. Σκυλι. Δεν μασαει μια και το εχω ριξει και 10 φορες κατω.

1 ρουτερ. Τωρα αλλαξα αλλα οσο το ειχα δουλευε στην πενα χωρις να με κρεμασει ποτε

1 επεξεργαστη. Παει ρολοι

1 μητρικη. Καηκε. Αλλαγη με καινουργια εντως μιας εβδομαδας χωρις πολλα πολλα. Και τους την πηγα και σακατεμενη απο δικια μου βλακεια (ειχα στραβωσει τα pins της μητρικης). Απο τοτε κανενα προβλημα.

1 full pc για φιλο μου που πηρα ολα τα κομματια και το εφτιαξα. Ολα τελεια μεχρι σημερα. Ακομα του δουλευει ενταξει.

1 οθονη. Ακομα δουλευει στην πενα.

Και αλλα πολλα ακομα.

Δεν ξερω αν ειμαι ο κωλοφαρδος της υποθεσης αλλα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το eshop της Καλλιθεας.

Δημοσ.

Το διαβασα τωρα απο τυχη που μου το εβγαλε googλαρωντας και αν και 4 χρονια μετα, θα γραψω για να πω αυτα που εχω να πω.

Ειμαι χρονια πελατης του eshop της Καλλιθεας.

Εχω παρει:

Μνημες 8GB DDR3, 4GB DDR2, 16GB DDR3 και δεν εβγαλαν ποτε προβλημα. Ειδικα οι 16GB ειναι 3 χρονια τωρα στο pc μου που δουλευει 365 μερες τον χρονο 24 ωρες την μερα.

1 τηλεοραση SONY BRAVIA. Μετα απο 5 χρονια και 1 μετακομιση καηκε 1 pixel (Δεν φαινεται καν και δεν δινεις σημασια ειδικα οταν βλεπεις ταινια αγκαλια με την γυναικα)

8 σκληρους δισκους για NAS. Μετα απο 3 χρονια ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ λειτουργειας, δουλευουν ρολοι.

1 κινητο. Δουλευει ρολοι

2 ψυχτρες. Οι καλυτερες που εχω παρει ποτε. Θερμοκρασιες της ταξης των 25-30 βαθμων.

1 τροφοδοτικο corsair 450W. Δουλευει ρολοι

1 Εξωτρικο DVD-RW Sony. Δουλευει 4 χρονια σχεδον καθε μερα. Σκυλι. Δεν μασαει μια και το εχω ριξει και 10 φορες κατω.

1 ρουτερ. Τωρα αλλαξα αλλα οσο το ειχα δουλευε στην πενα χωρις να με κρεμασει ποτε

1 επεξεργαστη. Παει ρολοι

1 μητρικη. Καηκε. Αλλαγη με καινουργια εντως μιας εβδομαδας χωρις πολλα πολλα. Και τους την πηγα και σακατεμενη απο δικια μου βλακεια (ειχα στραβωσει τα pins της μητρικης). Απο τοτε κανενα προβλημα.

1 full pc για φιλο μου που πηρα ολα τα κομματια και το εφτιαξα. Ολα τελεια μεχρι σημερα. Ακομα του δουλευει ενταξει.

1 οθονη. Ακομα δουλευει στην πενα.

Και αλλα πολλα ακομα.

Δεν ξερω αν ειμαι ο κωλοφαρδος της υποθεσης αλλα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το eshop της Καλλιθεας.

Αν εξαιρεσουμε την αλλαγη μητρικης...ολα τα αλλα τι σχεση εχουν με το eshop και την εξυπηρετηση του?  :mellow: Ειναι εντελως ασχετα. Θα μπορουσες να τα ειχες παρει απο το χειροτερο/ακριβοτερο μαγαζι και να δουλευαν μετα απο 50 χρονια. Η εξυπηρετηση που κολαει? Το οτι σου δουλευουν και δεν εμφανισαν κανενα προβλημα ειναι θεμα τυχης, η εξυπηρετηση που κολαει? Θα προτεινες δηλαδη σε καποιον το eshop επειδη ησουν τυχερος?  :shock:

• Like 3
Δημοσ.

+1 Καμερα. Γυρισα 3 ταινιες με skate με αυτην και ολο το φετινο καλοκαιρι φωτογραφιες με την γυναικα.

Ολα τα παραπανω ηταν γιατι βρηκα πολλα post που ελεγαν για ελλατωματικα προιοντα. Και ο κολλητος μου παραπονεθηκε πως πηρε 2 φορες μνημες και πως του βγηκαν και τις 2 φορες καμενες.

Κοιτα. Οταν μου λενε πως θα ερθουν αυριο και ερχονται αυριο, το θεωρω εξυπηρετηση. Οταν παραγγελνω 10 το πρωι και το εχω στις 7 το απογευμα την ιδια μερα, το θεωρω εξυπηρετηση. Οταν μου στελνουν παντα μηνυμα οτι το προιον εφτασε, το θεωρω εξυπηρετηση.

Οταν εδωσα την μητρικη για αλλαγη γιατι ειχε καει η καρτα δικτυου, τους εξηγησα πως τα pins ειναι απο δικια μου πατατα αλλα δουλευει κανονικα και πως θα δουν πως οντως η καρτα δυκτιου καηκε. Αλλα για καλο και για κακο, παραγγειλα και μια αλλη καρτα δικτυου σε περιπτωση που δεν με καλυπτε η εγγυηση λογο της μπουρδας μου. Μετα απο μερικες μερες πηρα την καινουργια μητρικη αλλα δεν ακυρωσα την καρτα δικτυου. Με πηρε ο υπευθυνος του καταστηματος και με πολυ ευγενικο τροπο με ρωτησε αν τελικα με καλυψαν η αν θα παρω τελικα την καρτα δικτυου. Γενικα ειναι συννενοησιμοι ανθρωποι. Δεν ειχα ποτε προβλημα με τα προιοντα τους, ουτε με την εξυπηρετηση τους. Δεν ξερω αν το eshop της Καλλιθεας ειναι το μονο που δουλευει σωστα αλλα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. Οχι κατι σοβαρο τουλαχιστον που να με κανει να μην το ξαναπροτιμησω. Ας πουμε το plaisiο το εμπιστευομαι πολυ λιγοτερο!

PS. Eιμαι απλος πελατης. Δεν εχω καμια σχεση με το eshop και κανεναν λογο να το υποστηριξω. Αν μου κανει μαλαγανιες προφανως και θα το κραξω. Απλα μεχρι τωρα δεν μου εδωσε καποιο δικαιωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...