Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ προς το παρώ το μόνο παράπονο που έχω από το e-shop, είναι ότι οταν εκαψε μητρικη το laptop μου μάρκας Asus με ξαπόστειλαν αντί να το στείλουν στα κεντρικα. :rolleyes:

α τιποτα δηλαδη...

Δημοσ.

απο το e-shop αγοραζουμε τριων ειδων πραγματα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,

πρωτον: Βιδες

Δευτερον: Bίδες και

Τρίτων: Bίδες :lol::lol:

αν σπασουν οι βιδες τοτε τι να πω, μη παρετε ποτε τιποτα, εγω βασικα αυτο προτιμω

;)

η διαφήμιση λέει, οτι οπου και να πας θα καταληξης στο e-shop, kai πρεπει να συνεχισουν τη διαφημιση και να πουν (αμα παρεις χαμπαρι τι γινετε εδω θα ξεκινησεις παλι το ψαξιμω)

τελικα το εκτιμω πολυ αυτο το καταστημα :X

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν είπε κανένας ως τώρα ότι ακόμα και οι αποδείξεις τους χαλάνε... η υπερβολή, της υπερβολής....

Δημοσ.
Πάλι καλά που δεν είπε κανένας ως τώρα ότι ακόμα και οι αποδείξεις τους χαλάνε... η υπερβολή, της υπερβολής....

τι εννωεις?

Δημοσ.
απο το e-shop αγοραζουμε τριων ειδων πραγματα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,

πρωτον: Βιδες

Δευτερον: Bίδες και

Τρίτων: Bίδες :lol::lol:

αν σπασουν οι βιδες τοτε τι να πω, μη παρετε ποτε τιποτα, εγω βασικα αυτο προτιμω

;)

η διαφήμιση λέει, οτι οπου και να πας θα καταληξης στο e-shop, kai πρεπει να συνεχισουν τη διαφημιση και να πουν (αμα παρεις χαμπαρι τι γινετε εδω θα ξεκινησεις παλι το ψαξιμω)

τελικα το εκτιμω πολυ αυτο το καταστημα :X

εγω κατι βιδες μαυρες που πηρα για να βιδωνω τις πορτες του case στραβωσαν:-(

Δημοσ.

Για μένα το e-shop είναι η Forthnet των ειδών πληροφορικής. Καλές τιμές-Κάκιστη εξυπηρέτηση-Χρονικές καθυστερήσεις. Από εκει και πέρα τα DOA κτλ, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο πάντως είναι, η αδιαλλαξία τους στο θέμα After Sales. Αφού βλέπουν ότι υπάρχουν τόσα παράπονα, γιατι δεν ξοδεύουν ένα ποσοστό από τα κέρδη τους στη βελτίωση του τομέα της εξυπηρέτησης; Εκτός κι αν οι οικονομικοί αναλυτές τους διαπίστωσαν ότι ειναι προτιμότερο να χάνει η εταιρεία πελάτες, παρά να τους εξυπηρετεί σωστά.B)

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω για τα pc (αν τα συναρμολογούν αυτοί) Σ΄αυτά ενέχει κινδύνους.Αν πάρεις όμως hardware το οποίο είναι συσκευασμένο από τη μητρική εταιρεία τότε διακινδυνεύεις το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα.

Και υπάρχει το κέρδος της χαμηλότερης τιμής

Δημοσ.

Οτι και να λέτε υπάρχουν, πανελλαδικός υπάρχουν δυο ουσιαστικά εταιρείες, που μονοπωλούν την αγορά: e-shop και Πλαίσιο. Απο την Σκύλλα στη Χάρυβδη και τανάπαλιν. Και οι δυο έχουν θετικά και οι δυο εχουν αρνητικά.Το ξέρουν οπως και ξέρουν οτι δεν υπάρχει τρίτος παίχτης και θα μας ψήνουν μεχρι να εμφανιστεί, αν ποτε εμφανιστεί.

Οσο για μας ,εχεις είμαστε ο Οδυσσεας , απο το ενα στομα στο αλλο.

Οσο για αυτους που αφηνουν την συναρμολόγηση στο τεχνικο τμημα της καθε εταιρειας πως μπορειται να ειστε σιγουροι οτι ολα τα υλικα που σας βαζουν ειναι κλειστα με ζελατινη και δεν ειναι ισως καποιες ,ας πουμε επιστροφες;

Βεβαια η απαντηση που εχουν οι εταιρείες ειναι ετοιμη : να αποφυγουν την υπαιτιότητα του πελατη,

και σου στελνουν μονταρισμενο υπολογιστη, ενα ματσο χαλια.

Μην ξεχνατε ομως οτι καθε τμημα ενος υπολογιστη καλυπτεται απο την δικη του εγγυηση.

Και ενα τελευταιο για να κλεισω. Εδω και λιγες μερες το e-shop ξεμεινε απο μνημες DDR3. Αμεσως στο πλαισιο καποιες ,συγκεκριμενες ,μνημες που κοιτουσα πηραν αυξησει. Θα δουμε τωρα οταν θα τις φερει ξανα το e-shop αν θα πέσουν ξανά και οι τιμες στο Πλαισιο.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω πολύ καλές εμπειρίες με το e-shop. Βέβαια δεν έχει χρειαστεί να κάνω RMA ποτέ για να δω αν όντως ισχύουν όσα διαβάζω εδώ και μήνες, αλλά ούτε με τους χρόνους παράδοσης είχα πρόβλημα, ούτε με τίποτα.

Μέχρι τώρα έχω κάνει παραγγελίες 1.320,34 ευρώ... ενώ είμαι πελάτης από 23/12/2006. Δεν έχω πάρει πλήρες σύστημα γιατί δε το κάνω ποτέ. Πάντα parts. Καμία φορά καμία καθυστέρηση, κανένα απολύτως πρόβλημα.

...απ' το Πλαίσιο όμως ΈΧΩ παράπονα. Για χρόνους παράδοσης, για διαθεσιμότητα, για δούλεμα, για πολλά. Πάντως μια φορά που χρειάστηκε να τους επιστρέψω ένα τροφοδοτικό, ήταν άψογοι. Χωρίς μα και μου.

Δημοσ.
Προσωπικά έχω πολύ καλές εμπειρίες με το e-shop. Βέβαια δεν έχει χρειαστεί να κάνω RMA ποτέ για να δω αν όντως ισχύουν όσα διαβάζω εδώ και μήνες, αλλά ούτε με τους χρόνους παράδοσης είχα πρόβλημα, ούτε με τίποτα.

Μέχρι τώρα έχω κάνει παραγγελίες 1.320,34 ευρώ... ενώ είμαι πελάτης από 23/12/2006. Δεν έχω πάρει πλήρες σύστημα γιατί δε το κάνω ποτέ. Πάντα parts. Καμία φορά καμία καθυστέρηση, κανένα απολύτως πρόβλημα.

...απ' το Πλαίσιο όμως ΈΧΩ παράπονα. Για χρόνους παράδοσης, για διαθεσιμότητα, για δούλεμα, για πολλά. Πάντως μια φορά που χρειάστηκε να τους επιστρέψω ένα τροφοδοτικό, ήταν άψογοι. Χωρίς μα και μου.

Παντα υπαρχει μια πρωτη φορα για ολα . Θα υπαρξει και για το e-shop

Δημοσ.

Ερωτησεις ηλιθιου...

Πηρα μια Οθονη τη Πεμπτη...Εκανα λαθος και νομιζα οτι εχει H-dvi αλλα...Τελικα μονο VGA

Γινεται να την αλαξουμε,να παμε να παρουμε 1 πιο ακριβουλα(παραπανω θα τους σκασουμε);

Καρτουλα ati4850(τη παραλαβαμε τη Πεμπτη επισης)καμενη.Θελουμε ιδια...Την αλαζουν αμεσα;

Δημοσ.

Για την οθόνη: Ναι, αν δεν ξέσκισες τα κουτιά της κτλ. Άμα τους πας σκέτη την οθόνη στο χέρι, εννοείται οτι δεν θα στην αλλάξουν.

Για την κάρτα γραφικών: Αλλαγή χωρις δεύτερη κουβέντα, εκτός κι αν την έκαψες εσυ από δικό σου λάθος.

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος ως τωρα.

Ολα τα σερβις που χρειαστηκαν εγιναν σχετικα ευκολα ,(στο νορμαλ χρονο πιστευω ) χωρις παρατραγουδα κλπ κλπ και τα πιστωτικα ηταν ολα στην αρχικη τιμη..:-)

Μεγαλο ρολο πιστευω οτι παιζει και ο υπαλληλος του καθε υποκαταστηματος.

Μεχρι στιγμης...αν στραβωσει το κλιμα στο μελλον..θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε..:lol:

Δημοσ.
Για την οθόνη: Ναι, αν δεν ξέσκισες τα κουτιά της κτλ. Άμα τους πας σκέτη την οθόνη στο χέρι, εννοείται οτι δεν θα στην αλλάξουν.

Για την κάρτα γραφικών: Αλλαγή χωρις δεύτερη κουβέντα, εκτός κι αν την έκαψες εσυ από δικό σου λάθος.

Και μετά αυτοί τι θα την κάνουν θα την ξανά πουλήσουν?:rolleyes:

Δημοσ.
Και μετά αυτοί τι θα την κάνουν θα την ξανά πουλήσουν?:rolleyes:

Τη στελνουν πισω στην LG νομιζω.Παλιοτερα ειχα κανει αλαγη ενα dvd-r με ενα χειριστηριο αλλα νομιζω ηταν κλειστο...Αν υπαρχει κανενας να μου το σιγουρεψει αυτο διοτι εχω κανει χοντρη πατατια,να εχω συστημα καλο και να μην εχω οθονη HDp?Το κερατο μου.Η Συσκευασια ειναι σχετικα καλουλα...Κρατιεται

Δε γνωριζω αν την εκαψα εγω τη καρτα...Απλα ξερω οτι μπηκε 1 φορα...Πηγαμε να μπουταρουμε απο το cd των Win οπου εδειχνε κανονικα και μετα νεκρα...Τπτ.Χωρις να τη πειραξω εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...