Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πχ δεν θα παω να παρω μητρικη (που θα τραβηξει ολα τα oc) απο το eshop γιατι ειναι επικινδυνη να χαλασει καποια στιγμη.. ενω cpu που δεν χαλαει πρακτικα ποτε ανετα απο το eshop.. επισης μην το ξεχασω τιποτα βιδες πχ ανετα τις παιρνω απο το eshop:-D

Δημοσ.

παιδια μερικες συμβουλες. οταν αγοραζετε απο το e-shop να αγοραζετε μονο μικρα πραγματα οπως ακουστικα, μικροφωνα, games κτλ. ή τουλαχιστον μεμονομενα κοματια. οταν αγοραζετε το προιον, ανιξτε το αμεσα και μην περιμενετε να πατε στο σπιτι σας. αν το ανειξετε μεσα στο μαγαζι, καλυτερα. παντα να κρατατε την αποδειξη.

παντος ανετα καταλαβαινει κανεις οτι στο e-shop ειναι ολιγον ασχετοι βλεποντας πως εχουν βαλει τις κατηγοριες τον παιχνιδιων(το men of war στα action adventure?!:whistle:)

τελος παντων στην κατερινη δεν εχει plaisio οποταν οι επιλογες ειναι λιγες σε παραλαβη απο καταστημα.

Δημοσ.

οταν αγοραζετε το προιον, ανιξτε το αμεσα και μην περιμενετε να πατε στο σπιτι σας. αν το ανειξετε μεσα στο μαγαζι, καλυτερα. παντα να κρατατε την αποδειξη.

Στο ανοιγει ο υπαλληλος μπροστα σου....

Φυσικα και ειναι καλο να κραταμε την αποδειξη.Αλλα μερικες φορες και το serial ειναι αρκετο.

Δημοσ.

Για εμένα το e-shop έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση. Είναι λογικό ένα μικρό ποσοστό εμπορευμάτων να είναι ελαττωματικά. Απόδειξη και στο αλλάζουν αμέσως.

Δημοσ.
Στο ανοιγει ο υπαλληλος μπροστα σου....

Φυσικα και ειναι καλο να κραταμε την αποδειξη.Αλλα μερικες φορες και το serial ειναι αρκετο.

σου ανοιγει το κουτι αλλα οχι την συσκευασια;)

Δημοσ.

σωστα,ανοιγει το κουτι για να ελεγξει αν ειναι σωστα αυτα που παρειγγειλες αλλα και την συσκευασια να ανοιγε ποιος ο λογος????Πες οτι παιρνεις μια καρτα γραφικων και ειναι ελλατοματικη,δεν μπορεις να το καταλαβεις απλα με το ανοιγμα της συσκευασιας.

Δημοσ.
σωστα,ανοιγει το κουτι για να ελεγξει αν ειναι σωστα αυτα που παρειγγειλες αλλα και την συσκευασια να ανοιγε ποιος ο λογος????Πες οτι παιρνεις μια καρτα γραφικων και ειναι ελλατοματικη,δεν μπορεις να το καταλαβεις απλα με το ανοιγμα της συσκευασιας.

ξερεις ποσοι ανοιγουν την συσκευασια και πεφτουν σπαζμενα κοματια απο μεσα?

Δημοσ.

Και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος από το eshop.

Συγκεκριμένα αγόρασα ένα Inovator PC πέρυσι και από την πρώτη μέρα μου έκανε restart στα καλά καθούμενα. Είπα ότι ήταν κάτι τυχαίο αλλά μετά κατά τακτά διαστήματα μου έκανε επανεκκινήσεις, λες και πατούσε κάποιο αόρατο χέρι το reset.

Έφτασε στο σημείο να μου λέει κατά την εκκίνηση <<overcloking failed >>. Έδωσα το pc για το δουν στο eshop point στην Πάτρα, μου είπαν ότι είδαν το πρόβλημα μια φορά αλλά δεν μπόρεσαν να το επιβεβαιώσουν πάλι, και μου είπαν ότι δεν έχει κάτι και ότι είναι ιός και ότι πρέπει να κάνω εγκατάσταση των windows. Τους ρώτησα να μου δώσουν μια αναφορά με τα τεστ που έκαναν και δεν μου έδιναν, και μου είπαν ότι θα έπαιρνα μόνο αν το PC πάει στην Αθήνα για να το κάνουν και εκεί service. Τους είπα να το στείλουν στην Αθήνα.

Πέρασε μια δυο εβδομάδες και σήμερα κάλεσα κατευθείαν το SERVICE του Εshop στην Αθήνα. Η κοπέλα που μου απάντησε είδε ότι από την Πάτρα είχαν στείλει την μητρική γιατί είχαν δει κάποιο πρόβλημα και ήθελα να το δει και αν είναι να αντικατασταθεί από Αθήνα (η εγγύηση δεν έχει λήξει ).

Αναρωτήθηκα γιατί δεν έστειλαν ολόκληρο το κουτί και έστειλαν μόνο την motherboard

η κοπέλα μου απάντησε ότι στην πάτρα είδαν ότι έχει κάποιο πρόβλημα και ήθελαν να το δούμε και εμείς, και αν είναι θα αλλαχτεί.

Τελικά μετά από μια ώρα μου ήρθε ένα sms στο κινητό μου που έλεγε <<ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ.>> Δηλαδή ... τί; Το πρόβλημα που είδα εγώ και που είδαν και στο eshop στην Πάτρα τί ήταν;

Στο ιντερνέτ βρήκα κάποιον να λέει για τα restart και την σχέση που έχουν με την μητρική τα παρακάτω (παρακαλώ πολύ τον διαχειριστή να μην μου σβήσει το μήνυμα): <<From my experience if the Power supply unit doesn't output enough power then your computer will not run as good and will lag alot. (Found this out when I replaced a 10 year old video card with a 5 year old one, the newer one was twice as slow because it used too much power). I learned in my CISCO class that if the mother board is cracked (microscopically) then when it gets heated up the cracks will widen and the electricity cannot pass through the wires and crash the computer. The motherboard can crack when the computer is put together unprofessionally. If there are not enough stubs under the motherboard to keep it straight when the CPU is clipped onto it then the bending of the mother board can cause the cracks; however, I do not know how to test this other than find another way to heat up the motherboard without excersizing your computer (I.E. heater to the computer while in idle), I have never troubleshooted this before though. If your computer is from a major manufacturer it is likely this is not the problem, but if it was custom built or modified it could be. I hope this works for you, good luck.>>

Μετά από αυτή την εμπειρία μου δεν αισθάνομαι σιγουριά να αγοράσω από το eshop πάλι. Συνιστώ σε όλους σας προσοχή.

Δημοσ.

Τα restarts μπορεί να οφείλονται σε ένα σωρό λόγους. Πριν τους το πας, έπρεπε να το ψάξεις λίγο περισσότερο και αν δεν κατέληγες πουθενά ας το πήγαινες τότε.

Μπορεί για παράδειγμα να μην επαρκεί το τροφοδοτικό (innovator pc είπες; αχέμ...). Μπορεί να είναι κολλημένο το power on button. Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασίες, για ένα σωρό λόγους.

Δημοσ.

Δλδ ειμαι απο τους λιγους που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο e-shop?

Μαιλ χτες τηλεφωνο σημερα(αν και τους πηρα και εγω),βρηκαν το σκληρο μου δισκο(οκ υπηρχε ο 640 WD οταν παραγγειλα εγω και τελειωσε.Το e-shop fταιει που τελειωσαν τα αποθεματα?Μη τρελαθουμε)που ειχε εξαντληθει και περιμενω το απογευμα λογικα να παω να παρω οθονουλα 22ρα LG,4850 ati, και το σκληρο μου(το μνμ περιμενω.Θα παρω ενα τηλ για σιγουρια)640ρη.

Μεχρι τωρα οτι εχω παρει δε μου εχει βγει ελατωματικο.Βεβαια παιδια αν σε αγορες 10 και 15000 που διαβαζω σας βγουν ελατωματικα τα 200-300 ε οκ...

Απο εκει και περα εγω δεν εχω ιδεα απο το service.Ισως να εχετε ολοι δικιο μιας και δε το εχω χρειαστει(μεγαλη μπουκια φαε βεβαια με 5-6 σελιδες που εχω διαβασει εδω μεσα).Παντως παιδια καντε και 1 βολτα απο το skroytz.Πατηστε κει το αντικειμενακι που σας νοιαζει.Πλεον το e-shop αμ δεν ειναι το μοναδικο estore αμ(ΠΛΕΟΝ)δεν ειναι και το πιο φτηνο(εκει στο πλαισιο παντως φενεται οτι μερικοι βαζουν μυαλο.1 3ετια πριν ουτε απ'εξω δε περναγα...Στουρναρη ελεγα.Τωρα ειναι καπως βελτιωμενοι)οποτε αφου εχετε πλεον και επιλογες...

Δημοσ.

Εγώ προς το παρώ το μόνο παράπονο που έχω από το e-shop, είναι ότι οταν εκαψε μητρικη το laptop μου μάρκας Asus με ξαπόστειλαν αντί να το στείλουν στα κεντρικα. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...