Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ξεπλυθητε καλα,δουλευε ενας φιλος εκει και εφυγε αρων αρων σιχαθηκε.

Κανα βιντεο ντοκουμεντο εχουμε να το στειλουμε στον Ευαγγελατο;

:P

Δημοσ.

stockhouse: πήρα 1 wifi & δεν παίζει φυσικα. και η πλακα πριν 2 χρονια τους είχα γυρίσει 1 wifi με πρόβλημα και πηγε 3 φορες rma και 1 μηνα μεχρι να παραδεχτουν οτι εχει προβλημα... μάλλον δεν έμαθα

Δημοσ.

Και η δική μου περιπέτεια με το e-shop.

Αγόρασα πριν από ένα χρόνο περίπου, ένα UPS.

Στις βυθίσεις τάσης, όχι σε όλες, στις εξαιρετικά πολύ γρήγορες, αδυνατούσε να τροφοδοτήσει τον υπόλογιστή ο οποίος και έσβηνε. Ουσιαστικά μου ήταν άχρηστο, δε μου παρείχε προστασία.Το έστειλα για επισκευή ή αλλαγή. Μετά από 25 μέρες μου επεστράφη λέγοντάς μου ότι ελέγχθηκε και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εξακολουθούσε όμως να συμβαίνει το ίδιο. Το ξαναέστειλα και πάλι μου το γύρισαν μετά από αρκετό καιρό, λέγοντας πως δεν έχει καμιά βλάβη.Και πάλι όμως παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Με όσους υπεύθυνους επικοινώνησα δε μπόρεσα να βγάλω άκρη, δε δέχονταν να μου το αλλάξουν. Και παρ` όλο που ήμουν τακτικός πελάτης τους. Τελικά το έχω παροπλισμένo και αγόρασα από το Plaisio άλλο.

Εννοείται ότι δεν ξαναπλησίασα στο e-shop.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, να παραθεσω και εγω το παραπονο μου για το eshop.gr, το οποιο το εχω πει φυσικα και στους ιδιους μεσω email.

Με εχουν νευριασει απιστευτα οταν παραγγελνω κατι το οποιο λεει παραδοτεο σε 1-2 εργασιμες (συνηθως επιλεγω παραλαβη απο το καταστημα) περνανε οι 1,2,3 εργασιμες μερες και εχει κολλησει στο σημειο πακεταρισμα (ή καπως ετσι) στελνω μηνυμα στην 4εργασιμη μερα και τους ρωταω γιατι αργει... και μου απανταντε "[...] επειδη το 1 απο τα προιοντα που εχετε επιλεξει δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο(ενω ελεγε αμεσα διαθεσιμο 1-2 εργασιμες).

Δηλαδη δεν εχουν χερακια να μου στειλουν ενα email μολις δουν οτι καποιο προιον δεν το εχουν αμεσα (οπως πρεπει δηλαδη να κανει ενας επαγγελματιας!!) πρεπει εγω να τους ψαξω??? Ελεος! Τελειος Αντι-επαγγελματιες!!

Δημοσ.

Εγω μια φορα πριν κανα 2 μηνες που παρηγγειλα ενα case μερα Πεμπτη και Δευτερα δεν μου το ειχαν φερει ακομα,(ενω ηταν αμεσα διαθεσιμο) τους πηρα τηλ και μου λενε ''Την Παρασκευη καταχωρειται στο συστημα, το Σαββατο δεν μπορουσε να το φερει ο διανομεας γιατι μολις μια μερα πριν εγινε η κοστολογηση και την Τριτη θα πακεταριστει και θα μου το εφερναν Τεταρτη'' και τους τα εχωσα αγρια, ειδικα οταν μου ειπαν οτι θα μπορουσε να μου ερθει διανομη το Σαββατο με δικα μου εξοδα και οταν μου ειπαν οτι ειναι 3€ τους εκραξα και τους ειπα ''ουτε ενα τηλ δεν μπορουσατε να κανετε? Γιατι δεν το γραφετε ουτε στο site αυτο το πραγμα? 200€ case παρηγγειλα, λες τα 3€ να με πειραξουν?''

Με αυτα και με κεινα μου ζητησαν συγγνωμη και μου το εφεραν Τριτη με ενδειξη ''SOS/Αμεση παραδοση'':-D

Αν δεν τους τριξεις τα δοντια και τους κανεις να καταλαβουν οτι αφου πληρωνεις εχεις το πανω κεφαλι, δεν νοιωθουν...

Δημοσ.
Εγω μια φορα πριν κανα 2 μηνες που παρηγγειλα ενα case μερα Πεμπτη και Δευτερα δεν μου το ειχαν φερει ακομα,(ενω ηταν αμεσα διαθεσιμο) τους πηρα τηλ και μου λενε ''Την Παρασκευη καταχωρειται στο συστημα, το Σαββατο δεν μπορουσε να το φερει ο διανομεας γιατι μολις μια μερα πριν εγινε η κοστολογηση και την Τριτη θα πακεταριστει και θα μου το εφερναν Τεταρτη'' και τους τα εχωσα αγρια, ειδικα οταν μου ειπαν οτι θα μπορουσε να μου ερθει διανομη το Σαββατο με δικα μου εξοδα και οταν μου ειπαν οτι ειναι 3€ τους εκραξα και τους ειπα ''ουτε ενα τηλ δεν μπορουσατε να κανετε? Γιατι δεν το γραφετε ουτε στο site αυτο το πραγμα? 200€ case παρηγγειλα, λες τα 3€ να με πειραξουν?''

Με αυτα και με κεινα μου ζητησαν συγγνωμη και μου το εφεραν Τριτη με ενδειξη ''SOS/Αμεση παραδοση'':-D

Αν δεν τους τριξεις τα δοντια και τους κανεις να καταλαβουν οτι αφου πληρωνεις εχεις το πανω κεφαλι, δεν νοιωθουν...

χαχαχααχ φανταζομαι τι θα ακουσαν:P

Δημοσ.

αστα να πανε ειναι στο eshop αλλα πια εχουν την μεγαλυτερη ποικιλια και τις καλυτερες τιμες για Ελλαδα..

το πιο σπαστικο ειναι που λεει αμεσα διαθεσιμο το παραγγελνεις το βραδυ και πας το μεσημερι να το παρεις και σου λενε εχει εξαντληθει παροτι το εχεις παραγγειλει ενω ηταν διαθεσιμο..

Δημοσ.
χαχαχααχ φανταζομαι τι θα ακουσαν:P

Χεχε...δεν αντεξα με τις βλακειες τους!Ξερεις τι ειναι να μενεις 6 μερες χωρις PC...?;)

Δημοσ.
Χεχε...δεν αντεξα με τις βλακειες τους!Ξερεις τι ειναι να μενεις 6 μερες χωρις PC...?;)

Εγω παντως ξερω...Παθαινεις.. ψυχολογικα προβληματα :P :p Χεε!

Δημοσ.

Λες και νηστεύεις είναι..:-D:-D:-D

Δημοσ.
Λες και νηστεύεις είναι..:-D:-D:-D

Πως το λεει εκεινος ο Κιαμος? ''Χωρις νερο μπορω χωρις εσενα οχι'' κατι τετοιο ειμαι με το πισι!:-D

Δημοσ.

Εγώ περιμένω από τους απαράδεκτους ένα προιον εδώ και μία εβδομάδα, και ακόμη είναι στην συγκέντρωση!

Θα τους αφήσω να χρεωθούν τα μεταφορικά, και μόλις λάβω το sms, θα ακυρώσω την παραγγελία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...