Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι παντα ετσι κανω..Τα παραλαμβανω στο καταστημα ετσι κι αλιιως κοντα ειναι..Απλα θελω να ξερω αν γινεται σιγουρα για να του το πω..Τα κουτια τα δινουνε??

Εγω που παρελαβα συναρμολογημενο pc με δικα μου κομματια ειχε μια κουτα που περιειχε ολα τα κουτια απο τα κομματια με τα συνοδευμενα τους φυσικα (manual, cds, τυχον extra καλωδια κτλ.)

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω που παρελαβα συναρμολογημενο pc με δικα μου κομματια ειχε μια κουτα που περιειχε ολα τα κουτια απο τα κομματια με τα συνοδευμενα τους φυσικα (manual, cds, τυχον extra καλωδια κτλ.)

ολα καλα αυτα, αλλα αν σου κατσει στραβη σε καποιο και δε δουλευει τι κανετε...

Δημοσ.

Και ολα ενταξει μεχρι τωρα??

Δημοσ.

τα ίδια και σε εμένα. Έκανα παραγγελία προιοντων που ήταν άμεσα διαθέσιμα και έκαναν 5 μερες. Τελικά ακύρωσα τη παραγγελία και πήρα από πλαίσιο. Απαράδεκτοι

Δημοσ.

Το 2007 πήραμε 7 υπολογιστές από το e-shop για το γραφείο. Δική μας επιλογής κομμάτια που τα συναρμολόγησαν αυτοί. Λειτουργικό και software εγκαταστήσαμε εμείς. Χρειάστηκαν 10 μέρες για να τους παραδώσουν, γιατί οι 5 ήταν ακριβώς ίδιοι και δεν είχαν όλα τα κομμάτια Χ 5.

Από εκεί και πέρα στους 2 δεν είχαν κουμπώσει καλά τα καλώδια των disk drives στη μητρική και συμπεριφέρονταν περίεργα. Τα κουμπώσαμε εμείς. Σε ένα 3ο δεν καλοδουλεύει το DVD-RW (δεν κλείνει τα δισκάκια που γράφει), αλλά δεν ασχοληθήκαμε να το ψάξουμε γιατί μια φορά το χρειαστήκαμε όλο κι όλο. Κατά τα άλλα δουλεύουν 2 χρόνια χωρίς άλλα προβλήματα.

Φυσικά αν δεν ήμασταν σχετικοί, θα έπρεπε να επιστρέψουμε 3 στους 7 Η/Υ για επισκευή και είναι άγνωστο τι ταλαιπωρία θα τραβούσαμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εισαι πολυ σωστος φιλε μου!!αλλα πρεπει να βρεις το σωστο!εγω εχω ενα απεναντι απο το σπιτι μου ακριβως,2 βηματα δηλαδη και εχω παρει ενα mouse και εχω κανει και μια επισκευη η οποια μου κοστισε 70 ευρω!απλα τα παιδια δεν ενιωθαν πολυ!να υποστηριζουμε την τοπικη αγορα αλλα μονο οταν μας υποστηριζουν κ αυτοι!οσον αναφορα το e shop εχω κανει πολλες αγορες(και τωρα περιμενω ενα κουτι) και ποτε δεν εχει συμβει κατι!ουτε απο γνωστους εχω ακουσει πολλα παραπονα!μπορει να ειμαι τυχερος εγω,δεν ξερω!

Γενικά όποιος θέλει μια προσωπική επαφή και εμπιστοσύνη το ψάχνει καλύτερα σε μικρά καταστήματα. Τα υπόλοιπα είναι για να αγοράσεις pc όπως αγοράζεις φέτα από το supermarket.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol facepalm.jpg

τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!

Επεξ/σία από ThReSh
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειπαμε τα pc του eshop τα συναρμολογουνε κουρδοι τι περιμενες,παρτα και συναρμολογησε τα εσυ την επομενη φορα.

Δημοσ.
ειπαμε τα pc του eshop τα συναρμολογουνε κουρδοι τι περιμενες

Πω πω.. σοβαρά; άλλο κακό να μη μας βρει.

Πιάσανε με τα κούρδικα χέρια τους τα pc μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...