JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται μόνο στο e-shop αυτό αλλά σε πολλά καταστήματα.Στο πλαίσιο 3 φορές έκανα online παραγγελία.Την μία ΟΚ, την άλλη δεν έβρισκαν τον επεξεργαστή την στιγμή που στο site εμφανιζότανε κανονικά οπότε και ακύρωσα την παραγγελία και την 3 δεν έβρισκαν ένα σκληρό και μετά 3 μέρες καθυστέρησης τους είπα να ακυρωθεί η παραγγελία και τελικά μου έδωσαν έναν λίγο καλύτερο σκληρό στην ίδια τιμή όμως μια mobo Που ήταν στην ίδια παραγγελία ήταν με ανοιγμένη συσκευασία και είχε μόνο ένα sata cable! Ευχασριστημένος έχω μείνει με το visionstudio αν και έχω παραγγείλει μια φορά μονο.
kapezanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το λεω κ θα το ξαναπω.. Ουτε πλαισιο ουτε e-shop.. συνικιακο κ παλι συνικιακο.. 1)Εχεις πιο αμεση επαφη 2)Γινετε πιο καλα η δουλεια σου (στα σιγουρα) κ ας εχει ενα 5% παραπανω στις τιμες του.. (το οποιοδηποτε) Απλα να βρεις το σωστω σινιακιο.. Αλλοστε βοϊθας κ τον διπλα σου οχι του μεγαλους κροκοδιλους. Εισαι πολυ σωστος φιλε μου!!αλλα πρεπει να βρεις το σωστο!εγω εχω ενα απεναντι απο το σπιτι μου ακριβως,2 βηματα δηλαδη και εχω παρει ενα mouse και εχω κανει και μια επισκευη η οποια μου κοστισε 70 ευρω!απλα τα παιδια δεν ενιωθαν πολυ!να υποστηριζουμε την τοπικη αγορα αλλα μονο οταν μας υποστηριζουν κ αυτοι!οσον αναφορα το e shop εχω κανει πολλες αγορες(και τωρα περιμενω ενα κουτι) και ποτε δεν εχει συμβει κατι!ουτε απο γνωστους εχω ακουσει πολλα παραπονα!μπορει να ειμαι τυχερος εγω,δεν ξερω!
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται μόνο στο e-shop αυτό αλλά σε πολλά καταστήματα.Στο πλαίσιο 3 φορές έκανα online παραγγελία.Την μία ΟΚ, την άλλη δεν έβρισκαν τον επεξεργαστή την στιγμή που στο site εμφανιζότανε κανονικά οπότε και ακύρωσα την παραγγελία και την 3 δεν έβρισκαν ένα σκληρό και μετά 3 μέρες καθυστέρησης τους είπα να ακυρωθεί η παραγγελία και τελικά μου έδωσαν έναν λίγο καλύτερο σκληρό στην ίδια τιμή όμως μια mobo Που ήταν στην ίδια παραγγελία ήταν με ανοιγμένη συσκευασία και είχε μόνο ένα sata cable!Ευχασριστημένος έχω μείνει με το visionstudio αν και έχω παραγγείλει μια φορά μονο. πρεπει να πάρουμε να ρωτησουμε στο ινκα αν επιτρεπεται να σου πουλουν ανοιγμένα προιοντα. Απο πλαισιο εχω μεινει ευχαριστημενος! και απο e-gete αν και παρει απο εκει 3 φορες μόνο.
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 στο προηγουμενω μου εκανα αναφορα για την εγγυηση εμανα μου εδωσαν την καρτα ηχου και το cd σε ένα σακουλάκι (το to cd ήταν κληστό ) αυτο συμαινει επειδη ρώτησα γιατι τα πέρνουν σε λιανική και ετσι βγάζοντας κουτια κτλ πεύτει το κόστος (αυτο δεν μου το είπαν όμως όταν παράγκελνα) αλλα δεν είχε ουτε κοκο σκονης επάνω. προσωπικα που ψωνιζω 4 χρονια μονο απο e shop δεν εχω κανενα παραπονω και τεχνικη υποστηριξη είχα άμεση και πηγα να ελενξουν το πσ και δεν μου πήραν τπτ και σκληρο μου άλλαξαν δωρεαν σε 2 μερες και για την αναφορα πριν για το συνικοιακο που δεν εχω κανενα προβλημα γιατι και αυτη τα ειδια πουλάνε όταν εισαι μονημος κάπου σε μαθαίνουν εμεις πάμε στο υποκατάστημα πάντα ..
padam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η παραγγελία 08122516475083212219144 (πραγματοποιήθηκε στις 25/12/2008) εξυπηρετήθηκε κανονικά (29/12/2008) και ενημερώνομαι στις 5/1/2009 μέσα από την επικοινωνία με την εταιρεία e-shop.gr AE ότι το προϊόν που αγόρασα είναι ουσιαστικά χρησιμοποιημένο. Γεγονός για το οποίο δεν είχα λάβει γνώση και δεν αναφερόταν πουθενά στην περιγραφή του προϊόντος. Αυτό είναι το πρώτο θέμα για το οποίο απαιτώ απάντηση καθώς έγκειται σε θέματα εξαπάτησης καταναλωτή. Το δεύτερο κατά σειρά θέμα έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση της έτερης παραγγελίας μου, 0812252030558321221748, (πραγματοποιήθηκε στις 25/12/2008). Την στιγμή της παραγγελίας, υπήρχε διαθεσιμότητα στα καταστήματα Μενιδίου και Καλλιθέας. Υπάλληλος της εταιρίας με ενημέρωσε ότι η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε στις 30/12. Όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα –ηλεκτρονικό κατάστημα- της εταιρίας (όπου οι κατάλογοι ανανεώνονται αυτόματα κάθε 2 ώρες σύμφωνα με την απάντησή της εταιρίας) υπήρχε διαθεσιμότητα για συνεχόμενες μέρες και μέσα στο 2009 στα καταστήματα Χαλανδρίου και Μενιδίου -για όλα τα παραπάνω βέβαια έχω κρατήσει τα αντίστοιχα στοιχεία και είναι άμεσα διαθέσιμα-! Αποδεικτικό στοιχείο και η σελίδα μηχανής αναζήτησης που αποδεικνύει της διαθεσιμότητα για την ημερομηνία 3/1/2009 (http://209.85.229.132/search?q=cache:3RztUdWX45QJ:www.e-shop.gr/show_per.phtml%3Fid%3DPER.303930+WESTERN+DIGITAL+WDH1CS7500E+MYBOOK&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a - προσπελάστηκε στις 9/1/2009 23:35). Η παραγγελία ματαιώθηκε με ευθύνη και υπαιτιότητα του καταστήματος στις 5/1/2009. Αλληλογραφία ________________________________________ From: To: [email protected]; [email protected] CC: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] Subject: RE: Παραγγελία 0812252030558321221748 Date: Mon, 5 Jan 2009 19:01:49 +0200 Καλησπέρα σας, Μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με την εταιρεία σας σήμερα κατάφερα να λάβω μία απάντηση τηλεφωνικά συνοδευόμενη από το παρακάτω e-mail. Να σημειώσω ότι η συνομιλία έχει ηχογραφηθεί και από την εταιρεία σας αλλά και από εμένα και έλαβα προφορικά από τον πωλητή και συντάχτη του παρακάτω email την άδεια να την χρησιμοποιήσω με κάθε νόμιμο τρόπο. Όπως γνωρίζετε το θέμα που έχει προκύψει αφορά τις παραγγελίες με αριθμό 0812252030558321221748 και 08122516475083212219144. Οι παραγγελίες πραγματοποιήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά. Η μία παραγγελία εξυπηρετήθηκε κανονικά και ενημερώνομαι σήμερα μέσα από την επικοινωνία με την εταιρεία σας ότι το προϊόν που αγόρασα είναι ουσιαστικά χρησιμοποιημένο. Γεγονός για το οποίο δεν είχα λάβει γνώση και δεν αναφερόταν πουθενά στην περιγραφή του προϊόντος. Αυτό είναι το πρώτο θέμα για το οποίο απαιτώ απάντηση καθώς έγκειται σε θέματα εξαπάτησης καταναλωτή. Το δεύτερο κατά σειρά θέμα έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση της έτερης παραγγελίας μου. Την στιγμή της παραγγελίας, υπήρχε διαθεσιμότητα στα καταστήματα Μενιδίου και Καλλιθέας. Ο υπάλληλος σας στην προ λίγων λεπτών επικοινωνία με ενημέρωσε ότι η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε στις 30/12 (όπως μπορείτε να ακούσετε στην ηχογραφημένη συνομιλία κάποια στιγμή όμως αναφέρει εντός ολίγων λεπτών από την στιγμή της προσφοράς- σσ. 25/12- ενώ να σημειώσω ότι το προϊόν δεν είχε κάποια ένδειξη ότι είναι σε προσφορά ή ότι αφορά χρησιμοποιημένο αγαθό). Όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα σας (όπου οι κατάλογοι ανανεώνονται αυτόματα κάθε 2 ώρες σύμφωνα με την απάντησή σας) υπήρχε διαθεσιμότητα για συνεχόμενες μέρες και μέσα στο 2009 στα καταστήματα Χαλανδρίου και Μενιδίου -για όλα τα παραπάνω βέβαια έχω κρατήσει τα αντίστοιχα στοιχεία-! Τα συμπεράσματα εύκολα με δεδομένο ότι η αυτόματη ανανέωση πραγματοποιείται κάθε 2 ώρες και τα καταστήματα στα οποία υπήρχε διαθεσιμότητα άλλαξαν...! Τέλος η παραγγελία τη στιγμή σύνταξης αυτού του μηνύματος αλληλογραφίας παραμένει στην κατάσταση Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων, από τις 27/12/08. Μέχρι στιγμής δεν έχω προβεί σε επίσημη καταγγελία, ούτε σε δημοσιοποίηση του θέματος. Θα επιθυμούσα η απάντηση σας να εντός 2 εργάσιμων ημερών. Αν και ελπίζω το να έχετε να κάνει απλά κάποιο λάθος στη τελευταία επικοινωνία μας και να εξυπηρετήσετε την παραγγελία μου, επιφυλάσσομε για κάθε νόμιμη ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ και αναμένω την απάντησή σας. ---- Αγαπητέ κύριε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον συγκεκριμένο κωδικό υπήρξε προσφορά στα 12,30?, σε περιορισμένο αριθμό εκθεσιακών τεμαχίων, η οποία εξαντλήθηκε από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής στο site. Η διαθεσιμότητα που έχετε κάνει prtscn, προφανώς έχει γίνει πριν την ανανέωση της ιστοσελίδας. Παρακαλώ σημειώστε ότι ανανέωση στους καταλόγους μας γίνεται περίπου κάθε δυο ώρες. Θα έπρεπε από την αρχή να μπει ο κωδικός στο stock house, αλλά το logistics έκρινε, εσφαλμένα, λόγω της άριστης κατάστασης (απλά αποσφραγισμένη συσκευασία, χωρίς χρήση), ότι έπρεπε να το εντάξει στην εμπορική αποθήκη. Τέτοιου είδους προσφορές -είτε στην εμπορική αποθήκη είτε στο stock house- ανακοινώνονται καθημερινά στο site μας, οι οποίες -σχεδ/όν πάντα- εξαντλούνται αμέσως, λόγω υπέρογκης ζήτησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στα 211 500 0 500 και 210 8178700. ________________________________ Πολύζος Χρήστος Τμήμα Πωλήσεων e-shop.gr Α.Ε. Βασιλέως Γεωργίου 47 Χαλάνδρι, 15232 Αθήνα T: +30 211 50 00 500 F: +30 210 68 35 837 E: xpolizos@e-shop ________________________________________ From: To: [email protected] CC: [email protected] Subject: Παραγγελία 0812252030558321221748 Date: Fri, 2 Jan 2009 19:11:33 +0200 Καλησπέρα σας, Παρακαλώ να με ενημερώσετε για την εξέλιξη της παραγγελίας με αριθμό 0812252030558321221748. Η παραγγελία βρίσκεται στο στάδιο Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων, από τις 27/12/08 ως και αυτή την στιγμή, παρόλο που και την στιγμή της παραγγελίας αλλά και την στιγμή της σύνταξης του παρόντος email υπήρχε σύμφωνα με την ιστοσελίδα σας άμεσα διαθέσιμο απόθεμα. Κατανοώ τον πιθανό όγκο εργασίας σας αλλά η παραγγελία πραγματοποιήθηκε στις 25/12/08. Αναμένω την απάντησή σας και την εξυπηρέτηση της παραγγελίας μου το ταχύτερο δυνατό. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από padam quote
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 στο προηγουμενω μου εκανα αναφορα για την εγγυηση εμανα μου εδωσαν την καρτα ηχου και το cd σε ένα σακουλάκι (το to cd ήταν κληστό ) αυτο συμαινει επειδη ρώτησα γιατι τα πέρνουν σε λιανική και ετσι βγάζοντας κουτια κτλ πεύτει το κόστος (αυτο δεν μου το είπαν όμως όταν παράγκελνα) αυτή είναι γνωστή bulk "συσκευασία" και γίνεται από καταβολής κόσμου
padam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Απάντηση από e-shop.gr στην παραπάνω καταγγελία μου: Aπό: E-shop.gr A.E. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προς: Αξιότιμε κύριε Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σχετικά με την υπ’ αριθμόν 08122516475083212219144 παραγγελία, το προϊόν που παραλάβατε δεν ήταν χρησιμοποιημένο αλλά εκθεσιακό κομμάτι, δηλαδή, κλειστό και εντός της αρχικής – εργοστασιακής του συσκευασίας. Η εταιρεία έκρινε ότι το προϊόν είναι εμπορεύσιμο (αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί), αλλά ως εκθεσιακό, μπήκε σε ειδική τιμή. Όπως σας ενημέρωσε και ο κύριος Πολύζος με το e-mail που σας απέστειλε, από λάθος της αποθήκης το συγκεκριμένο προϊόν περάστηκε κατευθείαν στην εμπορική αποθήκη προς πώληση, προτού να ανέβουν και στην ηλεκτρονική μας σελίδα όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά και τον περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Δυστυχώς, εξαιτίας του ότι παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, καθώς υπάρχουν ειδικές αναφορές για όλες μας τις προσφορές, ο κ. Πολύζος μη γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες, σας ενημέρωσε λανθασμένα ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει αποσφραγιστεί. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν αληθεύει όπως κι εσείς ο ίδιος θα διαπιστώσατε με την παραλαβή του. Σχετικά με την παραγγελία 0812252030558321221748, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει άμεση ανανέωση της διαθεσιμότητας στην ηλεκτρονική μας σελίδα, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος ήταν περίοδος εορτών και στην εταιρεία δεν εργαζόταν κάποιος υπάλληλος ώστε ανανεώνοντας τους ηλεκτρονικούς καταλόγους να ενημερώσει την ιστοσελίδα για το status του αποθέματος στην αποθήκη. Για την αποφυγή λανθασμένων ενδείξεων σχετικά με την διαθεσιμότητα προϊόντων, οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι ανανεώνονται αυτόματα περίπου κάθε δύο ώρες από τον server. Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός παραγγελιών που καταχωρήθηκαν στο σύστημα εκείνες τις ημέρες, είχαν σαν αποτέλεσμα κάποιες καθυστερήσεις στις αυτόματες ανανεώσεις των ηλεκτρονικών καταλόγων. Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την παραμονή του συγκεκριμένου προϊόντος στην ιστοσελίδα ως διαθέσιμο, ενώ στην πραγματικότητα το απόθεμα είχε εξαντληθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την παραγγελία με αριθμό 0812252030558321221748, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ η είσπραξη του αντιτίμου που αναλογούσε σε αυτή. Έχοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα στην διάθεσή μας και εφόσον δεν είχε μείνει καμία οικονομική εκκρεμότητα ανοιχτή, προχωρήσαμε στην ακύρωσή της, καθώς δεδομένων των συνθηκών, η ολοκλήρωσή της ήταν αδύνατη. Όσο αναφορά το απόθεμα που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα μας από το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι αφορούσε νέα παραλαβή για το συγκεκριμένο προϊόν και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του καταστήματός μας στην αρχική του τιμή. Λυπούμαστε πραγματικά για την έκβαση της συγκεκριμένης παραγγελίας, καθώς λόγω της συμβολής απρόβλεπτων παραγόντων, βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα αιτήματά σας. Παραμένω στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
nikosdet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φίλε δεν ξέρω εσένα, αλλά εμένα προσωπικά δε με καλύπτει η απάντηση του e-shop. Τι θα κάνεις τελικά με την καταγγελία σου; Να επιμείνεις! Τουλάχιστον φαίνεται ότι αυτή τη φορά, λόγω της επίσημης καταγγελίας, κόπιασαν για την απάντηση!! Είναι κι αυτό ένα βήμα για το e-shop! Αλλά μου φαίνεται ότι πάνε να τα ρίξουν σε έναν πωλητή τους... Ελπίζω απλά να δείχνουν έξω στον κόσμο και να μη βρει το μπελά του ο άνθρωπος!
padam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Θα ζητήσω από τους φορείς που έκανα τις καταγγελίες να δουν αυτό το κομμάτι "Όσο αναφορά το απόθεμα που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα μας από το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι αφορούσε νέα παραλαβή για το συγκεκριμένο προϊόν και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του καταστήματός μας στην αρχική του τιμή." και να τσεκάρουν ότι όντως έγινε έτσι και υπάρχουν και τα αντίστοιχα παραστατικά! ;-) Πάντως ότι σε όλους είπαν ψέματα για την προσφορά με τους σκληρούς ότι ήταν χρησιμοποιημένα προϊόντα νομίζω ότι είναι φανερό.
1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Στο τηλ. απαντάνε όταν καλείτε; Κάντε ένα πείραμα να πάρετε στο κατάστημα της Πάτρας.. Προσπαθούσα μια ημέρα ολόκληρη και δεν .. Σήμερα όμως που πέρασα από εκεί να ρωτήσω κάτι μου λύθηκε η απορία μου. Το τηλ. χαμηλωμένο ίσα να ακούγεται και οι 2 τύποι να αδιαφορούν παντελώς στο χτύπο του, σε σημείο άκρως προκλητικό!!! Ρε ούστ!!!
sT@vr0z Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ελεος με το e-shop μονο για κανενα ψιλο αν θες,ποτέ υπολογιστη.Ειδικα αν εισαι ασχετος με το αθλημα την πατησες ..
XronisR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Να κανω παιδια μια ερωτηση και εγω:Eπειδη προκεται να παρω υπολογιστη απο το e-shop αλλα με δικα μου κομματια απλα θελω να γινει η συναρμολογηση απο αυτους γινεται οταν θα παραλαβω το κουτι να ζητησω απο τον πωλητη να το ανοιξει και μου δειξει ενα-ενα το κομματια καθως και να μου δωσει το αναλογο κουτι και τα cd για καθε κομματι??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Aν το παραλάβεις ο ίδιος μπορεί και να γίνεται. Τα cd των συσκευών θα ήταν πολύ περίεργο αν δεν τα έδιναν..
XronisR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Aν το παραλάβεις ο ίδιος μπορεί και να γίνεται.Τα cd των συσκευών θα ήταν πολύ περίεργο αν δεν τα έδιναν.. Ναι παντα ετσι κανω..Τα παραλαμβανω στο καταστημα ετσι κι αλιιως κοντα ειναι..Απλα θελω να ξερω αν γινεται σιγουρα για να του το πω..Τα κουτια τα δινουνε??
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ναι παντα ετσι κανω..Τα παραλαμβανω στο καταστημα ετσι κι αλιιως κοντα ειναι..Απλα θελω να ξερω αν γινεται σιγουρα για να του το πω..Τα κουτια τα δινουνε?? Εγώ πάντως όταν πήρα τον υπολογιστή μου από το e-shop πήρα το tower συναρμολογημένο στο κουτί του και μια σακούλα με τα κουτιά,manuals,cd κλπ απ΄ όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς να πω τίποτα. Πιστεύω αυτή είναι η νορμάλ διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα