TheBus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί να την είχε αγοράσει από το Stock House του καταστήματος όπως έκανα και εγώ. Αν μιλάμε για μεταχειρισμένα προιόντα από το stock house τότε πάω πάσο και καλά έκανε το παιδί και τα αγόρασε. Αν τα αγόρασε για καινούρια όμως, έχω σοβαρές ενστάσεις για το γεγονός ότι τα κράτησε και ότι θα τα δώσει σε πελάτη. θεωρώ φυσικά σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι ο πελάτης πρέπει να ξέρει τι αγοράζει...
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τότε δε θα του έκανε εντύπωση το ότι είναι μεταχειρισμένη. Ναι, αλλά σύμφωνα με το eshop... εδώ "Εδώ θα βρείτε προϊόντα που για διάφορους λόγους θεωρούνται χρησιμοποιημένα και προσφέρονται σε τιμές ευκαιρίας. Τι όμως ορίζεται ως χρησιμοποιημένο? Από οποιοδήποτε προϊόν μας έχει επιστραφεί άθικτο π.χ. απλά με ανοιγμένη συσκευασία, οπότε και δεν μπορεί να μεταπωληθεί ως καινούργιο, ως ένα προϊόν που φέρει κάποια μικρή φθορά π.χ. γρατζουνιά, που όμως δεν επηρεάζει την απόδοσή του. Κάθε προϊόν έχει ελεγχθεί και συνοδεύεται από αναφορά τεχνικού μας για την ακριβή κατάστασή του, ενώ για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα των προϊόντων του Stock House μας, όλα τα προϊόντα φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, κατ' ελάχιστο ένα μήνα, από την E-SHOP.GR A.E." και σύμφωνα με τον Gherudos ...σε άριστη κατάσταση βέβαια,αλλά είχε λίγη πάστα στη cpu socket δεν την είχαν καθαρίσει καλά κι εκτός αυτού η αντιστατική συσκευασία ήταν κολλημένη με ένα σελοτέιπ το οποίο το είχαν στραβοκολλήσει κιόλας και ήταν στραπατσαρισμένο...
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 σιγουρα καλυτερα να την επιστρεψεις αν ειναι μεταχειρισμενη βεβαια γιαυτο είναι και η εγγυηση αλλά μετα που να ξανατρεχεις
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 @dermitzos: Ακριβώς. Λέει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μεταχειρισμένα προϊόντα. Κι όταν αγοράζεις κάτι απ αυτά δε μπορείς να γνωρίζεις αν απλώς έχει ανοιχθεί η συσκευασία ή έχει χρησιμοποιηθεί και για πόσο διάστημα.
opts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πήρα μια webcamera (retail κανονικά όχι απο stock) και στη συσκευασία μέσα το καλώδιο ήταν μαζεμένο αλλά χύμα. Το αυτοκόλλητο που έκλεινε το κουτί ήταν βγαλμένο και κολλημένο απο την εσωτερική του κουτιού. Δούλευε βέβαια και δεν έχει ίχνη χρήσης (σκόνη κτλ.) αλλά δεν μου άρεσε που είδα ότι για κάποιο λόγο την είχανε ανοίξει.
gherudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς όλα λειτουργούν σωστά.Όπως και να χει θα τους στείλω email και θα τους ξεχέσω γιατί είναι απαράδεκτο να πουλάνει μεταχειρισμένα προιόντα για καινούρια. -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 07 : 25 : 31----- Φυσικά και ενημερώθηκε ο πελάτης μου,επειδή όπως σας είπα η παραγγελία είχε γίνει 2 εβδομάδες πρίν,εγώ φεύγω σε 2 ημέρες και να ζητούσαμε αντικατάσταση δεν θα ήμουν εδώ για να του συνθέσω το pc.Έπειτα απο συνεννόηση με τον πελάτη μου αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε και αν όλα πάνε καλά τότε θα την κρατήσει.Το pc λειτουργεί άψογα εδώ και 2 ώρες και σε χαμηλές θερμοκρασίες οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Να τονίσω ότι ανάλογα με την απάντηση που θα λάβω θα κριθεί το αν θα διαγραφώ από τις λίστες τους ως πελάτης,αν και δεν τους συμφέρει τόσα χρόνια πελάτης. Αύριο που θα τους πάρω τηλέφωνο θα σας ενημερώσω. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από gherudos Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μπορεί να την είχε αγοράσει από το Stock House του καταστήματος όπως έκανα και εγώ. φιλε dermitzos εχεις αγορασει πραγματα e-shop ή απο αλλου? πως ειδες τις συσκευασίες?. τις mobo πρεπει να τις περιεργαζεσαι οταν τις πέρνεις, ειναι θεμα τύχης να παρεις αχρησιμοποιητη.Μια φορα ειχα παρει απο εκει μια μητρικη στην οποια ειχε πέσει καφές, ειχε 3 στάμπες πανω, την πηγα πισω και μου δωσαν αλλη.Ολα τα μαγαζια βεβαια ανοιχτές τις δινουν τις μητρικες, και αυτο γινεται μάλλον για να παιρνουν τα παρελκομενα (καλωδια μετατροπεις κλπ),και μάλλον για να κερδιζουν και απο αυτα πουλωντας τα ξεχωριστα αλλα και για αλλους λόγους πχ μεταχειρισμένες δεν μπορουν τις δωσουν σφραγισμενες, αν και πιστευω οτι μπορει να τις σφραγίσουν με κανα μηχανημα συσκευασιας-πλαστικοποιησης,δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο και αν γινεται γιατι δεν το κανουν. Και θα θελα να μαθω τι λεει ο νομος για την τακτικη των καταστηματων να σου δινουν σε ανοιγμένη συσκευασια διαφορα αντικειμενα πληροφορικής. Δεν εχει βρεθει καποιος να τους πει τι κανεται εδω ρε παιδια τι ειναι πορτοκαλια να τα δινεται σε ανοιγμένες σακούλες :lol:. Στο εξωτερικο τα ιδια να γινονται, δηλαδη δινουν συσκευασιες ανοιχτες? ασ πει κανεις που ξέρει. ==>> Ειχα ακουσει οτι ενας ειχε βρει το κοκκαλακι μιας κοπελιας μεσα σε κουτι απο μητρικη και εγραφε πανω το ονομα παναγιωτα, και μη μου πειτε τωρα οτι η κινεζα που συσκευαζε την μητρικη στην κινα για να βγει η μητρικη στην παραγωγη την ελεγαν Παναγιώτα και ηταν δικο της το κοκκαλακι για τα μαλλια , :lol:. (Παναγιώτα τσι-τσε) μπορει να την ελεγαν, σκετο ομως αποκλειεται. Αρα ειχε παρει μια παναγιωτα την μητρικη την επεστρεψε πισω και την εδωσαν σε καποιο Χ παναγιωτη χωρις να προσεξουν το κοκκαλακι για τα μαλλια που ειχε πέσει μεσα στο κουτι.Την μητρικη την επεστρεψε αφου τους εκανε ρομπα, και το κοκκαλακι το εκανε δωρο στην ταμια του καταστηματος φευγοντας. ΧΑΧΑΧΑ, γελασα καθως γραφοντας θυμομουν την φαση.Κανενας αλλος μπορει να βρει κανα στρινκ μεσα σε συσκευασια,αλλα μπα αυτο ειναι μεγαλο φενεται θα το δουν και α το επιστρεψουν στην ιδιοκτητρια.Γι αυτο να προσεχετε οταν βλεπεται ανοιχτα κουτια να τα ανοιγεται και να περιεργαζεστε το είδος σχολαστικα.Βεβαια εχω παρει ανοιγμενο ειδος το περιεργαστικα και δεν ειχε τιποτα, ειπαμε αυτα συμβαινουν μια στις 5 περιπτωσεις.Να κοιτατε τις χαλκινες επιφανειες που κουμπωνουν στις pcie θυρες,αν εχουν δοκιμαστει απο άλλον ισως δειτε καποιες γρατσουνιες-σημαδια. thresh τι εχεις να πεις για αυτα Υ.Γ: Για το φιλο που λέει ποιο πανω (θα περιμενα καιρο να εξυπηρετηθω να τα παω και να τα παρω) να τα αλαξει δηλαδη στο ε-σοπ εχει δικιο, και αν θυμωσουν δε βρισκεις υπευθηνο που να χτυπιεσε . Σας κουρασα sory Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2009 από GIANNIS400
darksoho33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Gherudos σε εχουν γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια. μιλαμε οτι τα ατομα δεν παιζονται. ξερεις τι σημαινει να εχεις τον χρονο απο 6.000ευρω - 15.000 αγορες απο αυτους και να μην σου αλλαζουν προϊοντα στην εγγυηση. ελπιζω να ξυπνησετε καποια στιγμη. το ξερω πως σε ποικιλια και σε τιμες δεν παιζονται αλλα προτιμω να τα παρω απο πλαισιο και e-gate που τα παιδια ειναι πολυ προθυμα να σου αλλαξουν οτιδηποτε και να σε κρατησουν πελατη κα οχι μονο σε αυτα που αναφερα αλλα και σε αλλα καταστηματα. πολλες φορες παμε να γλιτωσουμε 10ευρω και οταν χαλασει τρωμε στην μαπα τις καρτες και οτιδηποτε εχουμε χρυσοπληρωση. ως εδω ομως ηταν καιρος οι περισσοτεροι να ξυπνησετε γιατι αργα ή γρηγορα θα σας κατσει και εσας η στραβη και τοτε να δουμε ποσοι θα ποσταρετε εδω.
newtech Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 φιλε dermitzos εχεις αγορασει πραγματα e-shop ή απο αλλου? πως ειδες τις συσκευασίες?. τις mobo πρεπει να τις περιεργαζεσαι οταν τις πέρνεις, ειναι θεμα τύχης να παρεις αχρησιμοποιητη.Μια φορα ειχα παρει απο εκει μια μητρικη στην οποια ειχε πέσει καφές, ειχε 3 στάμπες πανω, την πηγα πισω και μου δωσαν αλλη.Ολα τα μαγαζια βεβαια ανοιχτές τις δινουν τις μητρικες, και αυτο γινεται μάλλον για να παιρνουν τα παρελκομενα (καλωδια μετατροπεις κλπ),και μάλλον για να κερδιζουν και απο αυτα πουλωντας τα ξεχωριστα αλλα και για αλλους λόγους πχ μεταχειρισμένες δεν μπορουν τις δωσουν σφραγισμενες, αν και πιστευω οτι μπορει να τις σφραγίσουν με κανα μηχανημα συσκευασιας-πλαστικοποιησης,δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο και αν γινεται γιατι δεν το κανουν. Και θα θελα να μαθω τι λεει ο νομος για την τακτικη των καταστηματων να σου δινουν σε ανοιγμένη συσκευασια διαφορα αντικειμενα πληροφορικής. Δεν εχει βρεθει καποιος να τους πει τι κανεται εδω ρε παιδια τι ειναι πορτοκαλια να τα δινεται σε ανοιγμένες σακούλες :lol:. Στο εξωτερικο τα ιδια να γινονται, δηλαδη δινουν συσκευασιες ανοιχτες? ασ πει κανεις που ξέρει. ==>> Ειχα ακουσει οτι ενας ειχε βρει το κοκκαλακι μιας κοπελιας μεσα σε κουτι απο μητρικη και εγραφε πανω το ονομα παναγιωτα, και μη μου πειτε τωρα οτι η κινεζα που συσκευαζε την μητρικη στην κινα για να βγει η μητρικη στην παραγωγη την ελεγαν Παναγιώτα και ηταν δικο της το κοκκαλακι για τα μαλλια , :lol:. (Παναγιώτα τσι-τσε) μπορει να την ελεγαν, σκετο ομως αποκλειεται. Αρα ειχε παρει μια παναγιωτα την μητρικη την επεστρεψε πισω και την εδωσαν σε καποιο Χ παναγιωτη χωρις να προσεξουν το κοκκαλακι για τα μαλλια που ειχε πέσει μεσα στο κουτι.Την μητρικη την επεστρεψε αφου τους εκανε ρομπα, και το κοκκαλακι το εκανε δωρο στην ταμια του καταστηματος φευγοντας. ΧΑΧΑΧΑ, γελασα καθως γραφοντας θυμομουν την φαση.Κανενας αλλος μπορει να βρει κανα στρινκ μεσα σε συσκευασια,αλλα μπα αυτο ειναι μεγαλο φενεται θα το δουν και α το επιστρεψουν στην ιδιοκτητρια.Γι αυτο να προσεχετε οταν βλεπεται ανοιχτα κουτια να τα ανοιγεται και να περιεργαζεστε το είδος σχολαστικα.Βεβαια εχω παρει ανοιγμενο ειδος το περιεργαστικα και δεν ειχε τιποτα, ειπαμε αυτα συμβαινουν μια στις 5 περιπτωσεις.Να κοιτατε τις χαλκινες επιφανειες που κουμπωνουν στις pcie θυρες,αν εχουν δοκιμαστει απο άλλον ισως δειτε καποιες γρατσουνιες-σημαδια. thresh τι εχεις να πεις για αυτα Υ.Γ: Για το φιλο που λέει ποιο πανω (θα περιμενα καιρο να εξυπηρετηθω να τα παω και να τα παρω) να τα αλαξει δηλαδη στο ε-σοπ εχει δικιο, και αν θυμωσουν δε βρισκεις υπευθηνο που να χτυπιεσε . Σας κουρασα sory Εγώ ζω στο εξωτερικό κ εχω κατάστημα με Η/Υ στην Θεσσαλονίκη.. Ούτε στο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη Ανοίγουμε τις Μητρικές ούτε φυσικά 2 φορές που χρειάστηκα να αγοράσω από εδω ήταν ανοιχτή!!! Ήμαρτον Δηλαδή... Πρώτη φορά το ακούω. Μακριά από ΜΕΓΑΛΑ ε- κ όχι πολυκαταστήματα... Εγώ είμαι πάντα υπέρ τον Συνοικιακών... Και βοηθάμε τους ανθρώπους κ έχουμε άμεση επαφή.. Γενικά πέραν του 3-5 % πιο ακριβά είναι για όλα καλύτερα!!!
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ ζω στο εξωτερικό κ εχω κατάστημα με Η/Υ στην Θεσσαλονίκη..Ούτε στο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη Ανοίγουμε τις Μητρικές ούτε φυσικά 2 φορές που χρειάστηκα να αγοράσω από εδω ήταν ανοιχτή!!! Ήμαρτον Δηλαδή... Πρώτη φορά το ακούω. Μακριά από ΜΕΓΑΛΑ ε- κ όχι πολυκαταστήματα... Εγώ είμαι πάντα υπέρ τον Συνοικιακών... Και βοηθάμε τους ανθρώπους κ έχουμε άμεση επαφή.. Γενικά πέραν του 3-5 % πιο ακριβά είναι για όλα καλύτερα!!! Εδω σου δινουν τις μητρικες και τις καρτες γραφικων ανοιχτες.Και αν ρωτησεις γιατι ειναι ανοιχτη σου απαντουν οτι ετσι τις παιρνουν, δηλαδη υσχηριζονται οτι η Χ αποθηκη της καθε κατασκευαστικης εταιρειας που προμηθευεται τα προιοντα απο τις βοιομηχανιες ηλ/κων ειδων προμηθευεται τα προιοντα με ανοιχτες συσκευασιες και τα παραδιδει στο καταστημα που θα πας να τα αγοράσεις ανοιχτά.πολυ κουλο μου φενεται αυτο ρε παιδια. Ενας νομομαθεις η Δικηγόρος δεν υπάρχη εδω να μας πει τι ισχυει για τις συσκευασιες των ηλ/κων ειδων και ποια τα δικαιωματα μας στις αγορες αυτων των ειδών.Αυτο το θέμα το ειχα θίξει πάλι πριν 2 χρονια σε αυτο το forum που ειχα παρει μια μητρικη με χημένο καφε πανω της. Δεν ειχα συναντησει παλι παραπονα σε καποιο forum για αυτο το θέμα μεσα σε αυτα τα 2 χρονια εκτος απο αυτο εδω που θιγουμε τωρα.Και μαλιστα μου ειχαν απαντηση καποιοι εδω μεσα αφου εχεις την εγγυηση τι ανησυχεις ακουσον ακουσον.
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 SONY (PER.569935) SONY MEMORY STICK PRO DUO MARK 2 4GB + ADAPTER Επεκτείνετε την μνήμη της Sony ψηφιακής σας μηχανής, ή του κινητού σας τηλεφώνου με την SONY Memory Stick Duo Pro. Είναι συμβατή με πλήθος συσκευών της Sony που υποστηρίζουν τα Memory Stick Pro ή DUO Pro (μέσω του παρεχόμενου αντάπτορα) formats, όπως επίσης και με το Sony PSP. Μέγεθος: 4GB. Τύπος Μνήμης: Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Pro (μέσω αντάπτορα). Ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής: 32 Mbps. Part number: MSMT2G. Τάσεις λειτουργίας: 2.7 - 3.6V. Διαστάσεις: 31 x 20 x 1.6 mm. Βάρος: 2 g. Συσκευασία: Retail. Εγγύηση: 1 χρόνος. Παρακαλούμε ελέγξετε τον τύπο μνήμης που δέχεται η συσκευή σας (κινητό τηλέφωνο, ψηφιακή κάμερα, PDA) καθώς και την συμβατότητα της με αυτή από το manual της, το web site του κατασκευαστή ή αναζητήστε την συμβουλή του έμπειρου προσωπικού του e-shop.gr. Δείτε περισσότερα στην Κεντρική σελίδα Ειδικών μνημών © 2000-2008 E-SHOP.GR Α.Ε. όλα τα πραγματα απο εκει τα έχω πάρει κια είμαι πελάτης καπου στα 4 χρονια κανενα παράπανω δεν εχω ακόμα αλλα 1 χρονο μονο εγγυηση γίνετε ?
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Που κολλάει όλο το κατεβατό με τη διαφήμιση μνήμης?
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Που κολλάει όλο το κατεβατό με τη διαφήμιση μνήμης? :lol::lol:
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Όλες οι Sandisk έχουν επίσημα 5 χρόνια εγγύηση.Άλλη φορά να ψωνίζεις από αλλού πάντως: http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_59
giorgosa5 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Gherudos σε εχουν γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια. μιλαμε οτι τα ατομα δεν παιζονται. ξερεις τι σημαινει να εχεις τον χρονο απο 6.000ευρω - 15.000 αγορες απο αυτους και να μην σου αλλαζουν προϊοντα στην εγγυηση. ελπιζω να ξυπνησετε καποια στιγμη. το ξερω πως σε ποικιλια και σε τιμες δεν παιζονται αλλα προτιμω να τα παρω απο πλαισιο και e-gate που τα παιδια ειναι πολυ προθυμα να σου αλλαξουν οτιδηποτε και να σε κρατησουν πελατη κα οχι μονο σε αυτα που αναφερα αλλα και σε αλλα καταστηματα. πολλες φορες παμε να γλιτωσουμε 10ευρω και οταν χαλασει τρωμε στην μαπα τις καρτες και οτιδηποτε εχουμε χρυσοπληρωση. ως εδω ομως ηταν καιρος οι περισσοτεροι να ξυπνησετε γιατι αργα ή γρηγορα θα σας κατσει και εσας η στραβη και τοτε να δουμε ποσοι θα ποσταρετε εδω. μαζι σου:lol::-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα