Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρις να θελω να υποστηριξω το Eshop , μηπως το βαζε βγαζε το εκανες λιγακι αγαρμπα ? Στο λεω γιατι κατι αναλογο δεν μου εχει τυχει ποτε και αρα ισως γιαυτο στο εβγαλαν εκτος εγγυησεως.

Αν διαβάσεις το πρωτο post που εκανα γι αυτο το θέμα θα καταλαβεις γιατι το εβγαλαν εκτός εγγυησης. υπαρχουν προηγουμενα και κραταν τεφτερη οι μπακάληδες.

Δεν το μπαινοβγαζα το καλώδιο καθόλου άγραμπα, απλά αυτα τα μικρά αυλάκια που σχηματίστικαν μεγέθους μισου χιλιοστου, ειναι γελοιο να τα κανεις θεμα για αποφυγη εγγυησης. Εκτος και αν θες να βρείς αφορμη για να το βγάλεις εκτος εγγυησης τον δισκο.

Ακομη γι αυτο που λες δεν σου εχει ξανατυχη αυτο, δεν ειναι κάτι που μπορει να σου τύχη πολλές φορες πιστεύω.

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τον δίσκο στον έδωσαν πίσω? βγάλε photos και στείλτες σε email στην WD μαζί με περιγραφή της όλης κατάστασης λέγοντας επίσης και το πρόβλημα για το οποίο θες να κάνεις RMA

Δημοσ.

Πιστεύω κάνοντας αυτό που σου λέει ο Thresh θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Από την άλλη ακούγεται κάπως περίεργο να έχεις κάνει καταγγελία και να πηγαίνεις να ξαναψωνίζεις από αυτούς. Όχι πως δικαιολογεί τη στάση τους, αλλά είναι κάπως..

Δημοσ.
Πιστεύω κάνοντας αυτό που σου λέει ο Thresh θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Από την άλλη ακούγεται κάπως περίεργο να έχεις κάνει καταγγελία και να πηγαίνεις να ξαναψωνίζεις από αυτούς. Όχι πως δικαιολογεί τη στάση τους, αλλά είναι κάπως..

Τον δίσκο φιλε τον ειχα παρει δύο μηνες πριν κάνω την καταγγελια,η καταγγελία ειχε γινει για κατι αλλο που ειχα παρει.η καταγγελια ειχε γινει φεβρουαριο και ο δισκος ειχε αγοραστει δεκεμβριο του 2007.μετα την καταγγελια δεν αγορασα τιποτα απο εκει.

Υ.Γ: thresh Toν δίσκο δεν τον εχω παρει ακομη πίσω, αν τον πάρω θα κανω αυτο που λές thnx

Δημοσ.
Τον δίσκο φιλε τον ειχα παρει δύο μηνες πριν κάνω την καταγγελια,η καταγγελία ειχε γινει για κατι αλλο που ειχα παρει.η καταγγελια ειχε γινει φεβρουαριο και ο δισκος ειχε αγοραστει δεκεμβριο του 2007.μετα την καταγγελια δεν αγορασα τιποτα απο εκει.

Υ.Γ: thresh Toν δίσκο δεν τον εχω παρει ακομη πίσω, αν τον πάρω θα κανω αυτο που λές thnx

Οκ άκυρο τότε. Μου φαίνεται πάντως η καλύτερη αντίδραση σε τέτοιες πρακτικές είναι η απευθείας επικοινωνία με την εταιρία που βγάζει το προϊόν. Πιο πολύ σημασία πιστεύω θα δώσουν στα παράπονα από τους προμηθευτές τους παρά σε οποιονδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Σημερα και εμενα μου εκανε την πρωτη στραβη το eshop.

Παρηγγειλα μια ψυκτρα, ενα headset, και ενα cardreader και η ψυκτρα και το cardreader ηταν σε ανοιχτες συσκευασιες.

Ευτυχως παντως ολα δουλευουν.

Δημοσ.
Σημερα και εμενα μου εκανε την πρωτη στραβη το eshop.

Παρηγγειλα μια ψυκτρα, ενα headset, και ενα cardreader και η ψυκτρα και το cardreader ηταν σε ανοιχτες συσκευασιες.

Ευτυχως παντως ολα δουλευουν.

Έπρεπε να τα επιστρέψεις. :confused:

Δημοσ.
Έπρεπε να τα επιστρέψεις. :confused:

Αυτη την περιοδο ειμαι στην επαρχια μακρια απο καταστημα eshop και το δεμα ηρθε με courier οποτε θα ηταν μεγαλος κοπος να τα επιστρεψω.

Ποιος ξερει ισως σ'αυτο να πονταραν και να μου εστειλαν ανοιγμενα προϊοντα.

Δημοσ.

Εκεί που έκανα μία παραγγελία με 2 προϊόντα, μου έρχονται 2 διαφορετικά email! τους παίρνω τηλέφωνο σήμερα και μου ειπαν ότι τα προϊόντα stock house του eshop δεν στέλνονται μαζί με άλλα προϊόντα!!!

Δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν κάπου αντί να στα στέλνουν και να πληρώνεις 2πλα μεταφορικά???

Δημοσ.

Παίδες μόλις την πάτησα κι εγώ από το e-shop.

Εκτός ότι η παραγγελία έγινε στις 24/12/08 και όλα ήταν διαθέσιμα,τα παρέλαβα σήμερα 07/01/09 εκτός από την τεράστια καθυστέρηση η μητρική που παρέλαβα ήταν μεταχειρισμένη,σε άριστη κατάσταση βέβαια,αλλά είχε λίγη πάστα στη cpu socket δεν την είχαν καθαρίσει καλά κι εκτός αυτού η αντιστατική συσκευασία ήταν κολλημένη με ένα σελοτέιπ το οποίο το είχαν στραβοκολλήσει κιόλας και ήταν στραπατσαρισμένο.Επίσης ένα case που παρήγγειλα έχει ένα εξόγκωμα από μέσα και το τροφοδοτικό δεν κάθεται καλά για λίγο,είναι μικρό το κακό βιδώνουν μόνο οι 2 βίδες.Τέσπα τώρα τελειώνω τη σύνθεση του υπολογιστή ελπίζω τουλάχιστον να δουλεύουν όλα καθώς σε 2 ημέρες επιστρέφω Καβάλα και αν πάει κάτι στραβά ποιος θα εξυπηρετήσει τον πελάτη μου.

Δημοσ.

Εκτός ότι η παραγγελία έγινε στις 24/12/08 και όλα ήταν διαθέσιμα,τα παρέλαβα σήμερα 07/01/09 εκτός από την τεράστια καθυστέρηση η μητρική που παρέλαβα ήταν μεταχειρισμένη,σε άριστη κατάσταση βέβαια,αλλά είχε λίγη πάστα στη cpu socket δεν την είχαν καθαρίσει καλά κι εκτός αυτού η αντιστατική συσκευασία ήταν κολλημένη με ένα σελοτέιπ το οποίο το είχαν στραβοκολλήσει κιόλας και ήταν στραπατσαρισμένο.Επίσης ένα case που παρήγγειλα έχει ένα εξόγκωμα από μέσα και το τροφοδοτικό δεν κάθεται καλά για λίγο,είναι μικρό το κακό βιδώνουν μόνο οι 2 βίδες.Τέσπα τώρα τελειώνω τη σύνθεση του υπολογιστή ελπίζω τουλάχιστον να δουλεύουν όλα καθώς σε 2 ημέρες επιστρέφω Καβάλα και αν πάει κάτι στραβά ποιος θα εξυπηρετήσει τον πελάτη μου.

Αν κατάλαβα καλά τα προιόντα προορίζονται για να φτιάξεις το pc κάποιου πελάτη.

Θα τον ενημερώσεις ότι του βάζεις μεταχειρισμέμα προιόντα τα οποία πλήρωσε για καινούργια?? Ρώταω τώρα εγώ....

Δημοσ.

Δέχτηκες να κρατήσεις μητρική χρησιμοποιημένη;;;;;;???????

Και από πάνω θα δώσεις το μηχάνημα σε πελάτη;;???

Και αν βγει κάτι χαλασμένο, εσύ θα κατηγορείς το ε-σοπ και ο πελάτης σου χάσει τη μπάλα προσπαθώντας να καταλάβει ποιος φταίει....

Δημοσ.
Δέχτηκες να κρατήσεις μητρική χρησιμοποιημένη;;;;;;???????

Και από πάνω θα δώσεις το μηχάνημα σε πελάτη;;???

Και αν βγει κάτι χαλασμένο, εσύ θα κατηγορείς το ε-σοπ και ο πελάτης σου χάσει τη μπάλα προσπαθώντας να καταλάβει ποιος φταίει....

Μπορεί να την είχε αγοράσει από το Stock House του καταστήματος όπως έκανα και εγώ.

Δημοσ.
Μπορεί να την είχε αγοράσει από το Stock House του καταστήματος όπως έκανα και εγώ.

Τότε δε θα του έκανε εντύπωση το ότι είναι μεταχειρισμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...