Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας,

Θα θελα να ενημερώσω εσας και τους καταναλωτές για το απαράδεκτο http://www.e-shop.gr. Ας διηγηθώ την περιπέτεια μου.

Αγόρασα ένα υπολογιστή από το e-shop.gr και το μόνο που έχω από την στιγμή που το πήρα στα χεριά μου είναι ελλιπής λειτουργία και κακίστη εξυπηρέτηση. Ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή. Όταν έκανα την παραγγελία μου δήλωσα να μου έρθει σε περιτύλιγμα δώρου και με ένα μήνυμα χρόνια πολλά για τον αδερφό μου. Επίσης έβαλα να μου συναρμολογήθει από την εταιρεία όπου έλεγε 2-3 εργάσιμες μέρες. Λοιπόν έκανε πάνω από μια βδομάδα να μου έρθει. Επιπλέον μού ήρθε χωρίς περιτύλιγμα και χωρίς το μήνυμα που ήταν το ζητούμενο. Το ανοίγω το κουτί και τα καλώδια ήταν άνω κάτω. Κάκιστη δουλειά. Αφού αρχίζω να το λειτουργώ αρχίζει να μου κολλάει. Το επιστρέφω στο μαγαζί και μου λένε ότι δεν έχει τίποτα και επιπλέον με χρεώσανε 15 euro να μου εγκαταστήσουν τα windows. Επιστρέφω σπίτι και το ξαναβάζω σε λειτουργία μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Τραγικό!! Το επιστρέφω και τελικά βλέπουν ότι ήταν ελαττωματικό το motherboard τζάμπα λεφτά έδωσα για λάθος δικό τους. Το παίρνω πίσω και αφού το δουλέψω για κάποιο διάστημα αποφασίζω να παίξω ένα παιχνίδι. Το αποτέλεσμα να μου κολλάει και να μου κάνει restart. Αφού κάνω ότι μπορώ με νέους drivers το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επιστρέφω την κάρτα γραφικών και μου λένε ότι δουλεύει μια χαρά. Αποφασίζω να τους πάω όλο το σύστημα να δουν ότι έχω δίκιο. Παίρνω τηλέφωνο το service να ενημερωθώ. Ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να με συνδέσει με Καλλιθέα γιατί προφανώς βαριότανε!!! Και έπρεπε να πάω εγώ ο ίδιος να δω τι γίνετε!!! Όπου τελικά θέλει αλλαγή η κάρτα γραφικών. Δηλαδή μου πουλήσαν χαλασμένη motherboard και χαλασμένη κάρτα γραφικών και με χρεώσαν άσκοπα 15 euro και δεν ήρθε συσκευασμένο όπως το ζήτησα και το κέντρο ηταν απαράδεκτο. Επιπλέον αναγκάζομαι να πηγαίνω σε internet café για να κάνω την δουλειά μου πράγμα ανεπίτρεπτο. Πραγματικά μετά από όλα αυτά δεν μπορώ να θεωρήσω σοβαρή την επιχείρηση αυτη. Όλος ο κύκλος μου έχει ενημερωθεί για την περιπέτεια μου αλλα δεν ξέρω πως να κινηθώ. Επίσης έχω στείλει τοσα email στο e-shop.gr και δεν έχω λάβει ουτε μια απάντηση από ένα υπεύθυνο!

• Super Moderators
Δημοσ.

lans13 από το 2002 member στο forum και δεν είχες προσέξει ούτε ένα από τα άπειρα topics που έχουν ανοίξει για να κράξουν το eshop? :o

Δημοσ.

Το hardware είναι έτσι κι αλλιώς ρίσκο ως αγορά. Εγώ αγοράζω πάντα από τοπικά καταστήματα κι όμως μου έχει τύχει 2 φορές καμμένος δίσκος τη 2η ημέρα λειτουργίας. Η αντιμετώπιση βέβαια ήταν άψογη (τοπικά γαρ, άρα όλοι γνωστοί μεταξύ μας, άρα ας μη με εξυπηρετούσαν και θα έπεφτε η σχετική δια-δυσ-φήμιση...).

Το 'λεγε και η προγιαγιά: "πληκτρολόγιο από τον τόπο σου κι ας είναι χτυπημένο"!!!!

Δημοσ.
e-shop = αναλώσιμα

Μια φορά μόνο ρίσκαρα να αγοράσω hardware.

Σωστος !!!!!

Εστω κατι που να εχεις να κανεις μονο με αντιπροσωπεια αν χρειαστει.Εχω παρει μια οθονη ΕΙΖΟ γιατι την εβρισκα πιο φτηνη απο αλλου.

• Super Moderators
Δημοσ.
e-shop = αναλώσιμα

Μια φορά μόνο ρίσκαρα να αγοράσω hardware.

ή πράγματα που δεν βρίσκεις στο Πλαίσιο...

Δημοσ.

Να πω κι εγώ το νεο μου επεισόδιο με το e-shop, όχι για να αναθεματίσω, αλλά για να δω αν μπορώ να βγάλω άκρη με το προβλημά μου.

Μετά από αυτό εδώ το πρόβλημα, που με ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό, το πήρα απόφαση και άλλαξα τις crucial ballistix 1006 2X1 gb RAM με τις μνήμες της υπογραφής μου, τις οποίες αγόρασα από Πλαίσιο και βρήκα την υγειά μου. Εδώ και 2 εβδομάδες το PC μου είναι σταθερότατο.

Πήγα την Πέμπτη τις crucial στο e-shop για RMA. Τους είπα το προβλημά μου, τους είπα ότι λειτουργεί πλέον κανονικά το PC μετά την αντικατάσταση των μνημών και τους είπα ότι είναι πολύ πιθανό να είναι θέμα ασυμβατότητας.

Οι μνήμες ελέγχθηκαν και το Σάββατο πήρα μήνυμα, ότι δεν εντοπίστηκε πρόβλημα και να πάω να τις παραλάβω.

Ο πωλητής μου είχε πει ότι αν είναι θέμα ασυμβατότητας, θα πρέπει να πάω το PC εκεί, για να το διαπιστώσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ, λόγω δουλειάς, δεν μπορώ να μείνω ούτε στιγμή χωρίς το PC μου, ενώ το πρόβλημα με τις μνήμες μου το εμφάνιζε μία φορά στις 10 μέρες συνεχούς λειτουργίας.

Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα δηλαδή, να πάω να τους το αφήσω και να περιμένω 10 μέρες για να επανεμφανιστεί το πρόβλημα?

Αν κανείς ενδιαφέρεται, τις δίνω μισή τιμή (θα το βάλω και στις αγγελίες) μόνο και μόνο για να μην μπλέξω με αυτό το τυχάρπαστο service ξανά (είμαι σίγουρος ότι οι RAM δεν δοκιμάστηκαν σε gigabyte mobo και συνεπώς δεν προέκυψε ασυμβατότητα).

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι αυτο σωστο αν και σπανιο.

καθόλου σπάνιο, η ποικιλία προϊόντων του Πλαίσιου είναι για κλάματα...

Δημοσ.

Ρε παιδά εγώ έχω πάρει συνολικά 4 υπολογιστες από το e-shop (δικές μου συνθέσεις) και πολλά άλλα hardware όπως και αναλώσιμα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, μια φορά μου έτυχε προβληματική οθόνη και μου την άλλαξαν σε 1 βδομάδα περίπου (έστειλαν courier, με δικά τους έξοδα, την πήρε και μου έφερε και καινουρια μετά από μια βδομάδα, ευτυχώς είχα μια παλιά :))

Το μόνο ίσως αρνητικό είναι πως για υπολογιστή μου έχουν αργήσει και 3 βδομάδες, που στην ουσία σιγά το πράμα...

Φυσικά και πιστεύω πως δεν είναι τέλειο το e-shop αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως όλα αυτά εμένα μου φαίνοντε πολύ περίεργα.

Μάλλον είναι θέμα karma :P

• Like 1
Δημοσ.

εμένα (μάλλον το χω ξαναγράψει κάπου μου φαίνεται) με απασχολεί και το θέμα αν είναι μεγαλύτερη και η συχνότητα εμφάνισης ελαττωματικών προϊόντων στο eshop (ή γενικότερα σε κάποιο κατάστημα) απότι σε άλλα καταστήματα πέρα από το κομμάτι του support δλδ τι θα κάνει το κατάστημα σε περίπτωση ελαττωματικού

η αλήθεια είναι πως ο αδερφός μου 3 πράγματα που είχε πάρει ήταν και τα 3 ελαττωματικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και ποιότητας οι εταιρείες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...