Προς το περιεχόμενο

usb stick format

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα usb stick που το καναν δωρο στο δρομο.

ειναι 2 κοματια θελω να το φοραμρω αλλα δεν με αφηνει ουτε απο dos ειναι write protect δεν ειναι u3.

καμια ιδεα για φορματ?

Δημοσ.
εχω ενα usb stick που το καναν δωρο στο δρομο.

ειναι 2 κοματια θελω να το φοραμρω αλλα δεν με αφηνει ουτε απο dos ειναι write protect δεν ειναι u3.

καμια ιδεα για φορματ?

τι μαρκα ειναι ? ειχα παρομοιο προβλημα και το πηγα πισω και μου το αλλαξανε.

Δημοσ.

Yπάρχει 1 free προγραμματάκι που σου φορμάρει τα στικάκια. Εμένα πραγματικά με βοήθησε όταν κάποια στιγμή το στικάκι μου έγινε RAW και δεν μπορούσε να φορμαριστεί ούτε με σφαίρες. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να αναφέρω ποιο είναι...γράφω την ονομασία του και με 1 γκουγκλάρισμα το βρίσκεις.

Δημοσ.
δεν ειναι μαρκα ειναι απο silkcut τσιγαρα.το θεμα ειναι πωσ να το format oλο

Ελα ρε Σοβαρα?Να σε βοηθησουμε παμε και οχι να μας την πεις φιλε

Οπως σου ειπα κ πιο πανω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα κ σε ρωτησα τι μαρκα ειναι το stickaki σου εσυ αν θες να κανεις πνευμα δικαιωμα σου δεν ασχολουμαι αλλο

Δημοσ.
Ελα ρε Σοβαρα?Να σε βοηθησουμε παμε και οχι να μας την πεις φιλε

Οπως σου ειπα κ πιο πανω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα κ σε ρωτησα τι μαρκα ειναι το stickaki σου εσυ αν θες να κανεις πνευμα δικαιωμα σου δεν ασχολουμαι αλλο

Μπορείς να μας εξηγήσεις ΤΙ σου είπε ο άνθρωπος που σε κάνει να πιστεύεις ότι σε ειρωνεύτηκε; Πρέπει να μιλάς άλλη γλώσσα κ μπερδεύτηκες κατά τη μετάφραση μάλλον...

Anyway, sorry for spam...

Δημοσ.
Δοκίμασε κ αυτό...

Έχω διαβάσει πως έχει σώσει παρόμοιες καταστάσεις.

http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,64963-order,1-page,1-c,peripherals/description.html

Αυτό ακριβώς που προτείνει ο φίλος, εννοούσα και εγώ, +1 @nadware. Εμένα με είχε βοηθήσει, όταν δεν έπαιρνε με΄κανένα τρόπο Φορμάτ!!

Δημοσ.

τι ειπα ρε παιδια και το πηρε στραβα???ειπα τη ακριβως εχω για να καταλαβουν ολοι τωρα τι αλλο να αναφερω??αντε γεια....

ευχαριστω ολους θα το ψαξω,και διακοπτη δεν εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...