Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο eshop αμερικής


dealer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να παραγγείλω κάτι απο ενα eshop των Η.Π.Α,και θέλω να ρωτήσω τι παίζει με το τελωνίο.Αν θα πληρώσω για εκτελωνισμό,φόρους και αν ξέρετε να μου πείτε κ το ποσό περίπου.

Η παραγγελία είναι αξίας 150 ευρώ.

Δημοσ.

Με όλα αυτά: εκτελωνισμό, φόρους, αποστολή κ.α, μάλλον θα πάνε κάπου 200 ευρώ ή και λίγο περισσότερα. Γιατί δεν αγοράζεις το αντίστοιχο από κάποιο ελληνικό online κατάστημα;;)

Δημοσ.

Αν μπορούν να στα στείλουν με Regular US MAIL (Αμερικάνικα ταχυδρομεία), και δεν είναι μεγάλο το πακέτο (πχ υπολογιστής), τότε μπορεί να γλυτώσεις το τελωνείο, και να πας να παραλάβεις το πακέτο από τα ΕΛΤΑ (γύρω στις 20-25 μέρες κάνει).

 

Με άλλη μέθοδο αποστολής (courier) σχεδόν σίγουρα θα πληρώσεις τελωνεία και δασμούς εισαγωγής.

 

Είχα κάνει αγορά από το thinkgeek με παρόμοια αξία πριν 3-4 χρόνια και τα εκτελωνιστικά μου είχαν βγει άλλα 150 ευρώ :mad:

 

50 πήρε ο εκτελωνιστής (της UPS) , άλλα 30-35 πήρε η εταιρία cargo που έκανε το handling στο αεροδρόμιο (άλλη πουστιά αυτή !!!) , και τα υπόλοιπα ήταν δασμοί (ΦΠΑ ουσιαστικά επί της αξίας).

 

Δε συμφέρει με τίποτα...

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

οι αποστολές απ ότι διάβασα γίνονται με US air mail.

Το πακέτο δεν θα είναι πολύ βαρύ,σε ύψος θα είναι περίπου 80 εκατοστά.

Υποστηρίζει κ κούριερ αλλα μάλλον δεν συμφέρει.

Ενα δώρο θέλω να πάρω από εδώ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...