Προς το περιεχόμενο

Καιρός να τσιμπήσω και εγω μια..... 4850!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1)Μεταξύ μιας φθηνής ati και μιας 4850 υπάρχουν πολύ λίγες διαφορές όσον αφορά στην επιτάχυνση. Έκανες λάθος να πάρεις τέτοια κάρτα μόνο για να παίζεις HD περιεχόμενο.

2) Βάζοντας την κάρτα στο pc δεν σημαίνει πως έχεις αυτόματα επιτάχυνση. Είναι θέμα codecs και υποστήριξης αυτών στο hardware acceleration.

Άρα, πηγαίνεις εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες του μέλους haHa για να εγκαταστήσεις το MPC-HC και να παίξεις 1080p με επιτάχυνση από την κάρτα. Για τυχόν απορίες ποστάρεις εκεί.

Τhanks για την απαντηση...

Οταν εννοεις "εδω" που εννοεις?!:-)

Μαλλον ηθελες να ποσταρεις καποιο link...!

Tην καρτα δεν την πηρα μονο για ταινιες αλλα και για κανενα παιχνιδι...αλλα περισσοτερο με ενδιαφερουν οι ταινιες και ηθελα να ειμαι σιγουρος!

ευχαριστω!

Δημοσ.
σχετικα με τις gainward ποια ι διαφορα σε αυτες τις 2 4850 εκτος απο το + 512 mb μνημης?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512697

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512688

Σύμφωνα με το επίσημο site η ταχύτητα μνήμης της 512 έκδοσης είναι 1100MHz ενώ της άλλης 1000MHz.

Δημοσ.

ποια απο τις δυο δηλαδη?την λιγο πιο γρηγορη 512 η την 1gb?

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 03 : 33 : 48-----

Ε, οτι η 512 ΜΒ, ειναι εξαντλημενη ?

- 512 MB factory memory: 1100MHz

- 1 GB factory memory: 1000MHz

:P Ε, οτι η 512 ΜΒ, ειναι εξαντλημενη ?

Δημοσ.
Alexisssss η απλη που θελω εγώ από ψύξη και θόρυβο πως παει?

Κοιτα εγω δεν θα κολλαγα στα 20-30 ευρω διαφορα.Αφου θα παρεις παρε κατι καλο. Τωρα για αυτην που θες εσυ απο ψυξη δεν θα εχεις προβλημα αν δεν την clockareis ουτε και κανει υπερβολικο θορυβο παντως η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη που σου προτεινα πριν;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σύμφωνα με το επίσημο site η ταχύτητα μνήμης της 512 έκδοσης είναι 1100MHz ενώ της άλλης 1000MHz.

και ανεβαίνουν λιγότερο (o/c) σε σχέση με τις 512αρες...

Δημοσ.
512 ΜΒ => Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά :shifty:

ενταξει δεν την θελω για αυριο μπορω να περιμενω λιγο.Εσυ ποια λες?

• Super Moderators
Δημοσ.

στο τέλος όλοι παίρνουν τα πάντα αθόρυβα και αφήνουν το keyboard και το mouse να κάνουν τον περισσότερο θόρυβο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...