Προς το περιεχόμενο

Καιρός να τσιμπήσω και εγω μια..... 4850!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε το καλυτερα φίλε μου το άρθρο

Αναφέρει ξεκάθαρα ότι όπου η τχνολογια crossfire χρησιμοποιείται πλήρως επιτυγχάνει και 70% καλύτερες αποδοσεις

Σε όλο το άρθρο αναφέρεται συνεχώς ότι η τεχνολογία crossfire εξελίσεται συνεχώς από την ΑΤΙ και ότι τα παιχνίδια δεν την έχουν αφομοιώσει πλήρως...

Ξαναδιάβασε το φιλε μου προσεκτικα

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν προσέξεις στο conclusion τα διαγράμματα με τα παιχνίδια σε κάθε ανάλυση θα δεις ότι οι 2 4850 υπερέχουν σε απειρό ΕΛΑΧΙΣΤΑ παιχνίδια...

το 70% που είπες είναι ΜΟΝΟ στο Call of Juarez! αμφιβάλω αν το έχεις παίξει κιόλας, εγώ πάντως όχι :P

τι να το κάνω αν πρέπει να περιμένω να "αφομοιώσουν" ΚΑΑΑΠΟΤΕ τα παιχνίδια το crossfire...τις κάρτες γραφικών τις αγοράζεις για τώρα, αν τις παίρνεις με την λογική να "κρατήσουν" είναι τελείως λάθος κίνηση μιας και βγαίνουν νέες/δυνατότερες σε απίστευτα μικρά διαστήματα πόσο μάλλον όταν παίρνεις 2 κάρτες αντί για 1...

Δημοσ.

Αν και εισαι ειρωνικός κοιτα πρώτα εδω

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9159-ati-hd4870-hd4850-crossfire-performance-review-6.html

Κοίταξε και αυτο το τεστακι και πες μας. Βάλε επίσης καλά στο μυαλό σου ότι ελάχιστοι πλεόν παίζουνε σε χαμηλές αναλύσεις...Τσέκαρε λοιπόν τα τεστ ξανά και δες τι κάνει το crossfire

Στις αναλύσεις λοιπόν 1680χ1050 και πάνω (προσωπικά έχω 1900χ1200) θέλω να μου βρεις αυτά τα ελάχιστα παιχνιδια που λες...

Η gtx280 είναι super μέχρι 1680χ1050 πάει super, μετά μιλάει η ATI

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

άσπρε άντρα :lol: επειδή χθες έσπασα ένα Crossfire από 4850 άκου τι σου λένε δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις ρόδινα παντού

στα 3D mark και εμένα οι κάρτες πετάγανε

και έτσι να τι βγάζουν 2χ4850 σε Crossfire σε ένα νορμάλ 24/7 pc

post-42566-129062975728_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέγιστο λάθος να συγκρίνεις επιδόσεις καρτών σε 3dMark με επιδόσεις σε πραγματικά games...

καμία επαφή το πως εκμεταλεύεται η συγκεκριμένη εφαμοργή το Crossfire-SLI με το πως το εκμεταλεύονται τα games!

τώρα αν νομίζεις ότι η GTX280 είναι για μέχρι 1680χ1050 και όχι για 1920χ1200, δεν χρειάζεται να συνεχίσω την συζήτηση, τα έχει πει ο Ailuros αρκετές φορές

(for the record στο προηγούμενο post, δεν είχα καμία πρόθεση να ειρωνευτώ)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το γραψω εδω το προβλημα μου....

Εχω μια sapphire ΑΤΙ radeo 4850 Και την πηρα γιατι θελω να παιζω ταινιες 1080p στην TV,επειδη με την προηγουμενη κολλαγαν!Επαιζε μονο τις ταινιες 720p!

Παντα μιλαω για mkv αρχει...

Το προβλημα ειναι οτι εβαλα την καρτα αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.....

Στα 1080p οι ταινιες κολλανε και ξεσυγχρωνιζονται ηχος και εικονα....

Τι μπορει να φταιει?!

Codecs δεν νομιζω να ειναι γιατι αλλιως δεν θα μου εκανε το ιδιο προβλημα και με τις 720 ταινιες?!?!

Σωστε με ρε παιδια......

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν μας λες και το υπολοιπο συστημα σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε?Γιατι εαν εχεις κανενα pentium 4 ή εν παση περιπτωση κανενα μονοπυρηνο επεξεργαστη και 1 giga μνημη τοτε 1080p δεν θα δεις χωρις κολληματα...

Δημοσ.
Ποσο καιρο εχεις να κανεις format?

ειναι καινουργιο το pc....!

δεν νομιζω να χρεαζεται...

Χρησιμοποιω ΚΜplayer για ταινιες αλλα εχω χρησιμοποιησει και 2-3 αλλα προγραμματα αλλα παλι τα ιδια....

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το γραψω εδω το προβλημα μου....

Εχω μια sapphire ΑΤΙ radeo 4850 Και την πηρα γιατι θελω να παιζω ταινιες 1080p στην TV,επειδη με την προηγουμενη κολλαγαν!Επαιζε μονο τις ταινιες 720p!

Παντα μιλαω για mkv αρχει...

Το προβλημα ειναι οτι εβαλα την καρτα αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.....

Στα 1080p οι ταινιες κολλανε και ξεσυγχρωνιζονται ηχος και εικονα....

Τι μπορει να φταιει?!

Codecs δεν νομιζω να ειναι γιατι αλλιως δεν θα μου εκανε το ιδιο προβλημα και με τις 720 ταινιες?!?!

Σωστε με ρε παιδια......

Ευχαριστω!

1)Μεταξύ μιας φθηνής ati και μιας 4850 υπάρχουν πολύ λίγες διαφορές όσον αφορά στην επιτάχυνση. Έκανες λάθος να πάρεις τέτοια κάρτα μόνο για να παίζεις HD περιεχόμενο.

2) Βάζοντας την κάρτα στο pc δεν σημαίνει πως έχεις αυτόματα επιτάχυνση. Είναι θέμα codecs και υποστήριξης αυτών στο hardware acceleration.

Άρα, πηγαίνεις εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες του μέλους haHa για να εγκαταστήσεις το MPC-HC και να παίξεις 1080p με επιτάχυνση από την κάρτα. Για τυχόν απορίες ποστάρεις εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...