whiteman7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Διάβασε το καλυτερα φίλε μου το άρθρο Αναφέρει ξεκάθαρα ότι όπου η τχνολογια crossfire χρησιμοποιείται πλήρως επιτυγχάνει και 70% καλύτερες αποδοσεις Σε όλο το άρθρο αναφέρεται συνεχώς ότι η τεχνολογία crossfire εξελίσεται συνεχώς από την ΑΤΙ και ότι τα παιχνίδια δεν την έχουν αφομοιώσει πλήρως... Ξαναδιάβασε το φιλε μου προσεκτικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 αν προσέξεις στο conclusion τα διαγράμματα με τα παιχνίδια σε κάθε ανάλυση θα δεις ότι οι 2 4850 υπερέχουν σε απειρό ΕΛΑΧΙΣΤΑ παιχνίδια... το 70% που είπες είναι ΜΟΝΟ στο Call of Juarez! αμφιβάλω αν το έχεις παίξει κιόλας, εγώ πάντως όχι τι να το κάνω αν πρέπει να περιμένω να "αφομοιώσουν" ΚΑΑΑΠΟΤΕ τα παιχνίδια το crossfire...τις κάρτες γραφικών τις αγοράζεις για τώρα, αν τις παίρνεις με την λογική να "κρατήσουν" είναι τελείως λάθος κίνηση μιας και βγαίνουν νέες/δυνατότερες σε απίστευτα μικρά διαστήματα πόσο μάλλον όταν παίρνεις 2 κάρτες αντί για 1...
whiteman7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν και εισαι ειρωνικός κοιτα πρώτα εδω http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9159-ati-hd4870-hd4850-crossfire-performance-review-6.html Κοίταξε και αυτο το τεστακι και πες μας. Βάλε επίσης καλά στο μυαλό σου ότι ελάχιστοι πλεόν παίζουνε σε χαμηλές αναλύσεις...Τσέκαρε λοιπόν τα τεστ ξανά και δες τι κάνει το crossfire Στις αναλύσεις λοιπόν 1680χ1050 και πάνω (προσωπικά έχω 1900χ1200) θέλω να μου βρεις αυτά τα ελάχιστα παιχνιδια που λες... Η gtx280 είναι super μέχρι 1680χ1050 πάει super, μετά μιλάει η ATI Φιλικά πάντα
Vatos_locos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 άσπρε άντρα επειδή χθες έσπασα ένα Crossfire από 4850 άκου τι σου λένε δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις ρόδινα παντού στα 3D mark και εμένα οι κάρτες πετάγανε και έτσι να τι βγάζουν 2χ4850 σε Crossfire σε ένα νορμάλ 24/7 pc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέγιστο λάθος να συγκρίνεις επιδόσεις καρτών σε 3dMark με επιδόσεις σε πραγματικά games... καμία επαφή το πως εκμεταλεύεται η συγκεκριμένη εφαμοργή το Crossfire-SLI με το πως το εκμεταλεύονται τα games! τώρα αν νομίζεις ότι η GTX280 είναι για μέχρι 1680χ1050 και όχι για 1920χ1200, δεν χρειάζεται να συνεχίσω την συζήτηση, τα έχει πει ο Ailuros αρκετές φορές (for the record στο προηγούμενο post, δεν είχα καμία πρόθεση να ειρωνευτώ)
kanelj Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το γραψω εδω το προβλημα μου.... Εχω μια sapphire ΑΤΙ radeo 4850 Και την πηρα γιατι θελω να παιζω ταινιες 1080p στην TV,επειδη με την προηγουμενη κολλαγαν!Επαιζε μονο τις ταινιες 720p! Παντα μιλαω για mkv αρχει... Το προβλημα ειναι οτι εβαλα την καρτα αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα..... Στα 1080p οι ταινιες κολλανε και ξεσυγχρωνιζονται ηχος και εικονα.... Τι μπορει να φταιει?! Codecs δεν νομιζω να ειναι γιατι αλλιως δεν θα μου εκανε το ιδιο προβλημα και με τις 720 ταινιες?!?! Σωστε με ρε παιδια...... Ευχαριστω!
Alexisssss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν μας λες και το υπολοιπο συστημα σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε?Γιατι εαν εχεις κανενα pentium 4 ή εν παση περιπτωση κανενα μονοπυρηνο επεξεργαστη και 1 giga μνημη τοτε 1080p δεν θα δεις χωρις κολληματα...
kanelj Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΩΧ ναι σωστα....σορρυ! Eιναι Dual core 2GHz με 4GB RAM !
nikos2027 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγω λεω να πάρω αυτή: Sapphire HD 4850 SVGA http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130358 Τι λες?
Alexisssss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλή επιλογη Αλλα καλυτερα ακομα:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510668
kanelj Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ποσο καιρο εχεις να κανεις format? ειναι καινουργιο το pc....! δεν νομιζω να χρεαζεται... Χρησιμοποιω ΚΜplayer για ταινιες αλλα εχω χρησιμοποιησει και 2-3 αλλα προγραμματα αλλα παλι τα ιδια....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ποια η διαφορα? καλύτερη ψύξη, factory overclocked και πιο "handpicked" κομμάτι για o/c
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το γραψω εδω το προβλημα μου.... Εχω μια sapphire ΑΤΙ radeo 4850 Και την πηρα γιατι θελω να παιζω ταινιες 1080p στην TV,επειδη με την προηγουμενη κολλαγαν!Επαιζε μονο τις ταινιες 720p! Παντα μιλαω για mkv αρχει... Το προβλημα ειναι οτι εβαλα την καρτα αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα..... Στα 1080p οι ταινιες κολλανε και ξεσυγχρωνιζονται ηχος και εικονα.... Τι μπορει να φταιει?! Codecs δεν νομιζω να ειναι γιατι αλλιως δεν θα μου εκανε το ιδιο προβλημα και με τις 720 ταινιες?!?! Σωστε με ρε παιδια...... Ευχαριστω! 1)Μεταξύ μιας φθηνής ati και μιας 4850 υπάρχουν πολύ λίγες διαφορές όσον αφορά στην επιτάχυνση. Έκανες λάθος να πάρεις τέτοια κάρτα μόνο για να παίζεις HD περιεχόμενο. 2) Βάζοντας την κάρτα στο pc δεν σημαίνει πως έχεις αυτόματα επιτάχυνση. Είναι θέμα codecs και υποστήριξης αυτών στο hardware acceleration. Άρα, πηγαίνεις εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες του μέλους haHa για να εγκαταστήσεις το MPC-HC και να παίξεις 1080p με επιτάχυνση από την κάρτα. Για τυχόν απορίες ποστάρεις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.