Προς το περιεχόμενο

Καιρός να τσιμπήσω και εγω μια..... 4850!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομιζω να μην την διαφημιζαν καθως τετοιου ειδους καρτες "καιγονται" να διαφημιζουν οι εταιρειες...μαλλον δεν εχουν ασχοληθει με το site.

Κ γω την εψαχνα για να δω συχνοτητες απο τον κατασκευαστη...κ δεν την βρηκα:(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ είχα βάλει στο μάτι αυτήν για το HTPC μου αλλά είναι εξαντλημένη από τέλη Σεπτεμβρίου. Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα βέβαια αλλά καλύτερα να βρω και μια εναλλακτική. Ποια υλοποίηση προτείνετε σε αυτά τα λεφτά (150-160?); Η golden sample με το 1GB στα 177? είναι καλή πρόταση ή υπάρχουν καλύτερες σε αυτά τα λεφτά;

Υ.Γ Να σημειώσω ότι δε με ενδιαφέρει να κάνω overclocking.

Δημοσ.
κατευθειαν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675

η 4850 με τα 180 ευρω δεν αξιζει,η ψυκτρα της sapphire ειναι καλυτερη και το 1Gb δε χρειαζεται

Αυτή είναι ίδια με αυτήν ε; Αν ναι, τότε κι εγώ αυτήν είχα στο μυαλό μου για εναλλακτική.

Συγκριτικά με την Gainward HD4850 512Mb golden sample πως την βλέπεις; Αυτήν έχω σαν πρώτο στόχο (αν και δε το βλέπω να φέρουν απόθεμα σύντομα..).

Δημοσ.

Παίδες πόσο προβλέπετε να αντέξει μια 4850 σε 1440x900 / 1680x1050 με ΟΛΑ φούλ (ενεργοποιημένα ΑΑ και AF)? Προτείνετε και κάποια υλοποίηση που να σηκώνει o/c αν μπορείτε. Thnx.

Δημοσ.

Παίζω κυρίως single player RPGs και ενίοτε κανένα FPS ή 3rd person. Tο υπόλοιπο setup μου δεν αναμένεται να αλλάξει στον επόμενο 1-1,5 χρόνο (ίσως Quad Core Penryn CPU αν δω ότι θα έχει διαφορά στο προσεχές μέλλον). Δηλαδή παιχνίδια με αρκετά απαιτητικά γραφικά, αλλά σε καμία περίπτωση με τις απαιτήσεις ενός Crysis.

Αξίζει ενδεχομένως να δώσω 110 για μια ακόμη 3870 (Ultra Durable 2 της Gigabyte σαν αυτή που έχω τώρα) πάνω στο Ρ35 ή η δεύτερη κάρτα θα χάνει πολύ λόγω x4?

Ενδιαφέρομαι κυρίως για το χρονικό διάστημα στο οποίο σε 1680x1050 θα παίζουν όλα high detail (στην μεγάλη ανάγκη χωρίς φίλτρα).

Δημοσ.

δεν αξίζει CF άστο αυτά που λες είναι χαλαρά τώρα για την κάρτα αλλά για αργότερα ούτε ξέρω τι θα βγει ούτε τι requirements θα έχει γνώμη μου χτύπα μια 4870 και άραξε εγώ τώρα παίζω CoD4 με όλα τέρμα 1680χ1050 με την 4850 οπότε στα games που θες δεν νομίζω να έχεις prob

Δημοσ.

Φυσικά και παίζει ρόλο από ποια εταιρία είναι...δν είναι όλες το ίδιο

Η Gainward πάντως είναι από τις καλύτερες.Σωστή επιλογή!

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 06 : 26 : 31-----

CF σε καμία περίπτωση...μικρές διαφορές και πεταμένα λεφτά και στις 2 κάρτες αλλά και στο ρεύμα που θα πληρώνεις μετά!

Πολύ σωστά τα λέει ο από πάνω για μία 4870!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...