Προς το περιεχόμενο

Καιρός να τσιμπήσω και εγω μια..... 4850!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πόσο έκανε στο e-shop η golden sample; Την κανονική την έχουν 149?.

Ξέρουμε πότε περίπου θα ξαναεμφανιστεί;

Επίσης αν δε βρω την golden sample ποια υλοποίηση προτείνετε; Για ΗΤPC τη θέλω. Κύριο κριτήριο το χαμηλό επίπεδο θορύβου.

159 europoula

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
159 europoula

Και απ' ότι κατάλαβα από τις εντυπώσεις τα αξίζει και με το παραπάνω αυτά τα +10? σε σχέση με την κανονική ε;

Ξέρουμε πότε περίπου θα ξαναφέρουν; Θα αργήσει πολύ;

Δημοσ.
τα αξιζει και με το παραπανω,σαν να αγοραζεις μια καλη gpu ψυκτρα με 10 ευρω,θυμιστε μου αν ειναι και factory ο/ced

με λίγα λόγια δίνεις 10 ευρά επιπλέον και ξεχνάς το θέμα της θερμοκρασίας, όπως επίσης και το θέμα του o/c, μιάς και όντως είναι factory o/ced και πιάνει 10% μεγαλήτερες ταχύτητες. Αν είναι να πάρεις 4850 αξίζει την αναμονή σίγουρα.

αλλό ένα παράδειγμα, παίζω το Pure με εντιπωσιακότατα γραφικά όλα στο φουλ 0ΑΑ στα 1680χ1050 και δεν μασάει μία!

Δημοσ.
με λίγα λόγια δίνεις 10 ευρά επιπλέον και ξεχνάς το θέμα της θερμοκρασίας, όπως επίσης και το θέμα του o/c, μιάς και όντως είναι factory o/ced και πιάνει 10% μεγαλήτερες ταχύτητες. Αν είναι να πάρεις 4850 αξίζει την αναμονή σίγουρα.

αλλό ένα παράδειγμα, παίζω το Pure με εντιπωσιακότατα γραφικά όλα στο φουλ 0ΑΑ στα 1680χ1050 και δεν μασάει μία!

Ναι για 4850 πάω αλλά δεν έχω καταλήξει σε υλοποίηση. Πιθανόν να χτυπήσω αυτήν αν τη βρω διαθέσιμη.

Από θόρυβο πώς πάει; Όπως είπα τη θέλω για HTPC και θέλω να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβη.

Δημοσ.

vatos_locos δωσε λιγο απο τα φωτα σου μιας κ εισαι κατοχος...εκτος οτι το 1gb δεν δινει απολυτως τπτ..μηπως κοβει κιολας???ετσι διαβασα...θελω να παρω την gainward 4850 1gb golden edition..θα δω καλυτερα η χειροτερα αποτελεσματα απο τον φιλο πιο πανω???

Δημοσ.

ήθελα να ενημερώσω πως έχω αγοράσει την Sapphire ATI Radeon HD 4850 TOXIC και τρέχει στο σύστημα μου άψογα... σας παραθέτω τα settings σε Crysis σε σχέση με τη προιγούμενη κάρτα μου...

7900GTX ---> 1024x768, antialising (0), settings (medium) (για να τρέχει χωρίς κολλήματα)

4850 TOXIC---> 1280x1024, antialising (8x) settings (enthusiasts)

σε 3ds Max έχω προσέξει αρκετές διαφορές σε σχέση με το real-play. τα ωαριά files με αρκετά πολύγωνα γίνοβται πιο ελαφριά...

ΑΠΛΑ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ!!!

cpu : AMD 4800 (s939)

ram: 3gb

mb :Asus A8N Deluxe SLI

gpu: ATI Radeon HD 4850 TOXIC 512mb

psu: 550W

Δημοσ.

ok thnx vatos_locos μαλλον παω για την gainward γτ ενα gb+overclock στα 700mhz core και 2200 μνημες μου ακουγονται πολυ καλα για 186ευρω!!!

P.S. ακουω γνωμες σε περιπτωση που εχει καποιος να αντιπροτεινει κατι...

Δημοσ.

Σε ποιο κατάστημα πωλειται αυτο το μοντελο 186? ?

ok thnx vatos_locos μαλλον παω για την gainward γτ ενα gb+overclock στα 700mhz core και 2200 μνημες μου ακουγονται πολυ καλα για 186ευρω!!!

P.S. ακουω γνωμες σε περιπτωση που εχει καποιος να αντιπροτεινει κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...