Προς το περιεχόμενο

Καιρός να τσιμπήσω και εγω μια..... 4850!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α, που να σου ψοφησουν τα mosfets... εγω την μπαλαμουτιαζα στο eshop εσυ την τσιμπησες.

χεχε, φάνηκε να στάθηκα τυχερός!

Χθες πρωί την παραγκειλα, τώρα την κοτσάρισα και την τεστάρισα. Παιδία η κάρτα είναι Κ.Ο.Ρ.Υ.Φ.Η!

Επαιξα GRID με ultra settings στα 1680χ 1080 και ούτε συζήτηση για framedrop. Για να καταλάβετε τι δουλειά κάνει, ρίξτε μια ματιά σε τί συστηματακι την έβαλα και θα εντυπωσιαστίτε παραπάνω.

Απο θόρυβο ούτε συζήτηση, το μηχάνιμά μου είναι γενικά πολύ ήσυχο και ανησίχισα για το θέμα της φασαρίας. Δύσκολα όμως να διακρύνω διαφορά στον θόρυβο. Πολύ ήσυχο το τερατάκι. Και όταν μιλάω για τέρας το ενοώ. Το μόνο μου με τρόμαξε είναι το μεγεθός της μιας και στο midi κουτάκι μου με το ζόρι χώρεσε...

Τεσπα, η κάρτα για όποιον είναι να πάρει με 150-160 ευρά (με λίγα λόγια 4850) είναι καθαρά μονόδρομος! Όποιος δώσει τα ίδια λεφτά για να πάρει μια απλή 4850 asus πχ. θα κάνει μεγα λάθος.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΜΟΥ! :)

Δημοσ.

Οκ, για τις θερμοκρασίες...

Πολύ καλά τα νέα και απο εδώ. 36C σε idle mode και σε games πάμε στους 50-55 Μαχ! Nα λαβετε βεβαια υπόψην ότι έχουμε δροσούλα αυτές τις μέρες οπότε τα καλοκαίρια ανεβαίνουμε σίγουρα μερικούς βαθμούς.

Παντως να πώ ότι δοκίμασα και Crysis με 1680χ1050 και τα αποτελέσματα (ειδικά η διαφορά με την παλιά 7600GT) είναι ετυπωσιακότατα. Εκτός απο απαιτητικές σκηνές το παιχνίδι παίζει άψογα και εντελώς playable. Για να πώ την αλήθεια δεν περίμενα τόσο καλά αποτελέσματα. Η κάρτα απλά σπέρνει!

Δημοσ.

δοκίμασες να την clockάρεις καθόλου αν ναι πόσο πήγε ?

όχι φίλε δεν δοκίμασα. Δεν νομίζω να έχει και νόημα μιας και είναι clockαρισμένη κατά 10-12% απο την μάμα της, πέρα απο αυτό δεν πιστεύω ότι θα δώ διαφορά μιας και έτσι και αλιώς την φρέναρει σίγουρα (botleneck) το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.
Οκ, για τις θερμοκρασίες...

36C σε idle mode και σε games πάμε στους 50-55 Μαχ!

Πόσο? Εγώ με την 4870 που είναι και dual slot cooler με ανοικτό κουτί και fan στο 35%

έχω 49-50 idle και 69-70 load, Πώς έχεις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες?

UPDATE

Sorry τώρα είδα ότι πήρες την Gainward, my mistake

Δημοσ.

εσυ Vatos_locos πως την πηγες εκει πανω? (950/2200) με αερα εισαι? εκανες voltmod και bios update?

ειμαι περιεργος να μαθω και τις θερμοκρασιες σου...

Δημοσ.
εδώ λέει για 4850 όχι 4870 άλλα ρεύματα άλλα Mhzύ άλλες ψύκτρες

Ε αυτό μου έκανε εντύπωση πριν δω ότι έχει την gainward ,επειδή η stock 4850 είναι πιο ζεστή απο την stock 4870 , αν είδες έκανα Update το post μου πριν postareis εσύ

Δημοσ.
εσυ Vatos_locos πως την πηγες εκει πανω? (950/2200) με αερα εισαι? εκανες voltmod και bios update?

ειμαι περιεργος να μαθω και τις θερμοκρασιες σου...

νερό 40*C σε load με mod η κάρτα παντού

Δημοσ.

Πόσο έκανε στο e-shop η golden sample; Την κανονική την έχουν 149?.

Ξέρουμε πότε περίπου θα ξαναεμφανιστεί;

Επίσης αν δε βρω την golden sample ποια υλοποίηση προτείνετε; Για ΗΤPC τη θέλω. Κύριο κριτήριο το χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...