MixalisX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μιας και ωρίμασε ο καιρός και η... τσέπη μου, ήρθε ο καιρός να πάρω και εγώ μια 4850. Οπως έχει αναφερθεί επανηλιμένως, δεν έχει σημασία η εταιρία κατασκευής μιας και μιλάμε για το ίδιο ακριβός προιόν, αλλά βλέπουμε και παίρνουμε την φθηνότερη. Επεσε όμως το μάτι μου τώρα στην υλοποιήση στης Gainward όπου φαίνεται να έχουν λύσει το θέμα της ψύξης όπως ακριβώς θα θέλαμε πολοί. Επίσης έχουν πειραχτεί λόγω του καλήτερου συστήματος ψύξης λιγάκι και τα ρολόγια της http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512688 http://www.tweaktown.com/news/9949/gainward_puts_0_8ns_memory_on_golden_sample_hd4850/index.html H διαφορά στα λεφτά απο την κανονική υλοποιηση είναι ελαχιστη.Εχει κανένας εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο? Θα θελα αν είναι εύκολο να πάρω μια αξιόπιστη υλοποιήση. Ευχαριστώ.
kostandinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα, εχει και [δεν έχει σημασία η εταιρία κατασκευής μιας και μιλάμε για το ίδιο ακριβός προιόν, αλλά βλέπουμε και παίρνουμε την φθηνότερη] παραεχει,κατα τη γνωμη μου,τα ιδια υλικα [πυκνωτες,αντιστασεις,διοδους] χρησιμοποιουν ολες οι εταιρειες ? οχι βεβαια.
MixalisX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 απο ότι βλέπω η gainward εκανε αλλαγές μόνο στο σύστημα ψύξης και πειραξε τα ρολόγια. Κατασκευαστικά όλες είναι το ίδιο πράγμα. Ιδια ηλεκτρονικά στοιχεία. Εγώ ρωτάω αν την δοκόμασε κανείς και είδε προβλημασ στο σύστημα ψύξης. Η ίδια εταιρία υπόσχεται χαμηλότερους θορύβους και 10% αυξημένη απόδοση. Τα reviews που είδα το επιβεβαιόνουν αυτό. Απλά αν ακούγα καμια κουβέντα απο κανέναν σας εδω μεσα που την έχει θα ενοιωθα καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 κάποιος είχε postάρει στο forum ότι η Gainward έκανε θόρυβο... θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω (έχει πρόβλημα και το advanced search)
outlaw star Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 κάποιος είχε postάρει στο forum ότι η Gainward έκανε θόρυβο...θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω και εγώ το θυμάμαι αυτό που λέει ο thresh οπότε ψάξε να βρεις κανά review πρώτα...κατά τα άλλα είναι γνωστό ότι η gainward θεωρείται απο τις πιο αξιόπιστες εταιρίες
MixalisX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 απο ξένα reviews συνεχίζω να βλέπω πολύ καλά σχόλια. Πιστεύω η κάρτα είναι μονόδρομος στα λεφτά αυτά. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9157&Itemid=1&limit=1&limitstart=0 Ας βγεί κάποιος να με διαψευσει. Οσο για τον θόρυβο, δεν διαβασα πουθενά αρνητικά σχόλια. Αν βρεθεί κανένα πόστ ευχαρίστως να το δούμε.
talos_2002 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλος μου έχει την Gainword 4850. Μεγάλη ψύκτρα και καλή ψύξη αλλά δεν πιέζει τον αέρα προς τα έξω όπως αφήνει να εννοηθεί το πλαστικό. Είναι μια πολύ καλή στρόγγυλη κλασσική ψύκτρα. Πάρε την ανεπιφύλακτα!
takos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή φαίνεται, εγώ πήρα την απλή όχι την golden sample και έκανε πολύ θόρυβο. η golden sample πολύ είναι καλύτερη (factory o/c'd), έχει και head-pipes. ελπίζω το ανεμηστηρακι της να μην ακούγεται. η απλή που πήρα: η golden sample:
activex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 αν δε την παρεις γρηγορα θα την περιμενεις μετα κανενα μηνα να ξανα εμφανιστει...το νου σου!
MixalisX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 την παραγκείλα το πρωί, θα έρθει μάλον αύριο. Ενθουσιαμένος είμαι αν και λόγω e-bourdelo που είμαι κρατάω και μια πισινή για πάν ενδεχόμενο.
vips Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα φιλε μου πότε προλαβες ? πηρα σήμερα πριν ενα λεπτο και ειχε εξαντληθει μου ειπαν !!! ελπιζω να σου ερθει καλορίζικη.
activex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 καθε φορα τα ειδεια με αυτη την καρτα! μια μερα το πολυ να την δεις... (εγω παντως ενοιμερωσα εγκαιρος)
MixalisX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε, φάνηκε να στάθηκα τυχερός! Χθες πρωί την παραγκειλα, τώρα την κοτσάρισα και την τεστάρισα. Παιδία η κάρτα είναι Κ.Ο.Ρ.Υ.Φ.Η! Επαιξα GRID με ultra settings στα 1680χ 1080 και ούτε συζήτηση για framedrop. Για να καταλάβετε τι δουλειά κάνει, ρίξτε μια ματιά σε τί συστηματακι την έβαλα και θα εντυπωσιαστίτε παραπάνω. Απο θόρυβο ούτε συζήτηση, το μηχάνιμά μου είναι γενικά πολύ ήσυχο και ανησίχισα για το θέμα της φασαρίας. Δύσκολα όμως να διακρύνω διαφορά στον θόρυβο. Πολύ ήσυχο το τερατάκι. Και όταν μιλάω για τέρας το ενοώ. Το μόνο μου με τρόμαξε είναι το μεγεθός της μιας και στο midi κουτάκι μου με το ζόρι χώρεσε... Τεσπα, η κάρτα για όποιον είναι να πάρει με 150-160 ευρά (με λίγα λόγια 4850) είναι καθαρά μονόδρομος! Όποιος δώσει τα ίδια λεφτά για να πάρει μια απλή 4850 asus πχ. θα κάνει μεγα λάθος. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΜΟΥ!
activex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 με γειες με γειες! ειδικα το grid εχει μια ταση να πηγενει καλυτερα με τις καινουριες ΑΤΙ. αλλα σιγουρα η καρτουλα ειναι κορυφη για τα λεφτα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.