kosnik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα,θα προχωρησω σε αλλαγη των http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501619 στην κατηγορια χρηματων 100-150 ευρω.Θα επαιρνα με κλειστα ματια τα Logitch Z2300 αλλα δεν εχουν aux in και ειναι απαραιτητο γιατι θα βρισκεται μονιμα συνδεδεμενο κι ενα tvbox. Η δευτερη επιλογη που κατεληξα ειναι τα Creative I-trigue L3800 αλλα οπου κι αν ρωτησα δεν τα εχουν και δεν προβλεπεται να τα φερουν,μου λενε οτι δεν υπαρχουν πλεον στους καταλογους που τους στελνει η creative. Aπο κει και περα δεν μπορω να βρω κατι να μ αρεσει,αν εχει να προτεινει καποιος απο προσωπικη εμπειρια. Εχω βρει κι αυτα που μου αρεσουν αλλα διαβασα μερικες μετριες κριτικες,κυριως για τη μουσικη που με ενδιαφερει και περισσοτερο.
kirimis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Επείδη εχω φάει πολλά λεφτά σε ηχεία υπολογιστών... είναι όλα τενεκέδες. Αμα είναι να πάρεις κάτι...πάρε απο κατασκευαστές ήχειών! Δεν θα το μετανοιώσεις! Στα λεφτά σου και επειδή σε ενδιαφέρει η μουσική θα σου προτείνω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1057766&catalog=19&category=69980729
vassilis_pap Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Επείδη εχω φάει πολλά λεφτά σε ηχεία υπολογιστών... είναι όλα τενεκέδες. Αμα είναι να πάρεις κάτι...πάρε απο κατασκευαστές ήχειών! Δεν θα το μετανοιώσεις! Στα λεφτά σου και επειδή σε ενδιαφέρει η μουσική θα σου προτείνω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1057766&catalog=19&category=69980729 Συμφωνώ απόλυτα, με πρόλαβε ο kirimis. Είπες τη μαγική λέξη "μουσική". Τα ηχεία υπολογιστών είναι πιο πολύ για εκρήξεις και γενικώς για μπαμ μπουμ. Κανά παιχνίδι κανα DVD μέχρι εκεί. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο κατηγορία στα χρήματα θα βοηθούσε αρκετά. Πάντως άκουσε πριν επιλέξεις οτιδήποτε γιατί ο ήχος των monitor ξενίζει λιγάκι ειδικά αν είσαι μαθημένος σε ηχεία που "χρωματίζουν" τον ήχο πολύ.
vassilis_pap Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέχασα να στο τονίσω αν και αν είσαι προσεκτικός φαίνεται. Τα monitor (και αυτά του πλαισίου αλλά και γενικά) δεν έχουν sub. Άρα μιλάμε για σετ 2.0 και όχι 2.1 που λες στο τίτλο του τόπικ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού μπορεί να χάνεις έτσι στις εκρήξεις κερδίζεις όμως στην ισορροπία της μουσικής. Τα συγκεκριμένα δε τα έχω ακούσει αλλά λογικά επειδή είναι μικρά πρέπει να έχουν αρκετά αδύναμο μπάσο. Για να έχεις πιο πολλές δονήσεις θα πρέπει ή να πάρεις μεγαλύτερα ή να προσθέσεις κάποιο sub (προτιμότερο το πρώτο για μένα). Όπως και να έχει μιλάμε για επιπλέον κόστος. Συμπέρασμα: Άκουσε προσεκτικά πριν αποφασίσεις!
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλές κριτικές έχουν πάρει τα Altec Lansing 5021.Δεν τα έχω ακούσει αλλά ψάξτο
yiannis71 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλές κριτικές έχουν πάρει τα Altec Lansing 5021.Δεν τα έχω ακούσει αλλά ψάξτο καλως σας βρηκα μια και ειναι το πρωτο μου post σαν κατοχος των ηχειων Altec Lansing 5021 τα προτεινω ανεπιφυλακτα για ολες τις χρησεις!ηχητικα ανωτερα απο τα logitech z-5500 τα οποια ειχα παλιοτερα -στα μεσαια και πριμα εννοω...
kosnik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 @kirimis ενδιαφερον προταση, Τα altec 5021 τα χω δει αλλα το budget ειναι αυστηρα μεχρι 150 ευρω.Εχουν πεσει κι αλλα εξοδα αυτον τον καιρο κ ειναι δυσκολη φαση. Θα επαιρνα αυτα που προτεινει ο @kirimis αλλα το μπασο μ ενδιαφερει πολυ, και λογω της μουσικης που ακουω(δεν εννοω DnB,πιο κουλ πραγματα αλλα το μπασο παιζει πολυ-με ενδιαφερει δηλαδη να χει βαθυ και καθαρο, και λιγο 'βρωμικο'). Αnyway,θα περασω μια βολτα κι απ το saturn αυριο και βλεπουμε.
yiannis71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 @kirimis ενδιαφερον προταση,Τα altec 5021 τα χω δει αλλα το budget ειναι αυστηρα μεχρι 150 ευρω.Εχουν πεσει κι αλλα εξοδα αυτον τον καιρο κ ειναι δυσκολη φαση. Θα επαιρνα αυτα που προτεινει ο @kirimis αλλα το μπασο μ ενδιαφερει πολυ, και λογω της μουσικης που ακουω(δεν εννοω DnB,πιο κουλ πραγματα αλλα το μπασο παιζει πολυ-με ενδιαφερει δηλαδη να χει βαθυ και καθαρο, και λιγο 'βρωμικο'). Αnyway,θα περασω μια βολτα κι απ το saturn αυριο και βλεπουμε. 149 ευρω τα πηρα απο το ε-σοπ... βεβαια δεν τα ειχαν αμεσα διαθεσιμα και περιμενα 20 μερες! τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχουν ουτε στο site του πλαισιου. ( δεν τα πηρα τυχαια ειχα ρωτησει ενα ηχοληπτη και μου ειπε οτι το ονομα altec lansing ειναι εγγυηση στα ηχεια pc )
kirimis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 @kirimis ενδιαφερον προταση,Τα altec 5021 τα χω δει αλλα το budget ειναι αυστηρα μεχρι 150 ευρω.Εχουν πεσει κι αλλα εξοδα αυτον τον καιρο κ ειναι δυσκολη φαση. Θα επαιρνα αυτα που προτεινει ο @kirimis αλλα το μπασο μ ενδιαφερει πολυ, και λογω της μουσικης που ακουω(δεν εννοω DnB,πιο κουλ πραγματα αλλα το μπασο παιζει πολυ-με ενδιαφερει δηλαδη να χει βαθυ και καθαρο, και λιγο 'βρωμικο'). Αnyway,θα περασω μια βολτα κι απ το saturn αυριο και βλεπουμε. Για την ιστορια... μπασο εχουν ικανοποιητικο... μην τα μπερδευεις με τα PCαδικα ηχεια. Καμια σχεση! Αν τωρα θες παραπανω... μαζευεις στην συνεχεια μερικα φραγκα ακομα... και παίρνεις και ενα μπασο που θα το ταιριαξεις με τα ηχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.