Προς το περιεχόμενο

Νέο online dating σύστημα 100% δωρεάν - yabebe.com

yabebe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δημιουργήσαμε ένα καινούριο εντελώς δωρεάν dating site στο http://yabebe.com

Το σύστημά μας έχει πολλές δυνατότητες όπως instant messages, chat, forums, gallery

με εικόνες, το δικό σας προφίλ με πολλές επιλογές, χάρτες google, online φίλους, blogs,

events, βαθμολογία προφίλ αλλά και εικόνων και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ άλλα.

Ρίξτε μία ματιά. Η εγγραφή αλλά και ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε :)

Δημοσ.

Εάν ψάχνεις να βρείς γκόμενα απο το Ίντερνετ τότε λυπάμαι φιλαράκι αλλα κάτι λάθος γίνεται στο κεφάλι σου.

Το νετ είναι για πολλά πράγματα αλλα όχι για όλα.

Δημοσ.

Υπηρεσία ειναι παίδες, εγώ ο administrator είμαι. Υπάρχει σίγουρα αρκετός κόσμος που θέλει να κάνει γνωριμίες μέσω internet, δεν βρίσκω κάτι κακό. Στο κάτω κάτω ουσιαστικά είναι μία κοινότητα που γνωρίζεις κόσμο και κάνεις φίλους. Μην το βλέπετε στραβά. Ούτε είπαμε πως θα βρεις γκόμενα/γκόμενο εδώ, μην είστε εχθρικοί :)

Δημοσ.

δε μ'αρέσει πολυ η σχεδίαση...το βρισκω λιγο παλαιομοδιτικο!!! Νομιζω χρειαζεται κατι πολυ καλύτερο για να παει μπροστα....

Δημοσ.

Το όνομα μου θυμίζει περισσότερο "για-χα-μπι-μπι" για-λε-λε-λι χόρεψε μου τσιφτετέλι αλλά άσχετα με το όνομα, profil όπως αυτό σε κάνουν να θες να πεις "thanks, but no thanks"

Απο το site :

"I'm physically a MAN--Mature, Alive & Naughty (maybe occasionally ). I am a Transgender MTF"

http://yabebe.com/showprofile.php?id=143

Τα dating sites θέλουν πάρααα πολύ δουλειά για να μπορεί να έχει επαναλαμβανόμενες επισκέψεις

To design όπως είπε και ο antonisid θέλει περισσότερη σκέψη

Δημοσ.

Όντως έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά παιδιά μην ξεχνάτε ότι το site είναι σχετικά καινούρια προσπάθεια και σίγουρα θα κάνουμε βελτιώσεις με τον καιρό.

Το όνομα διαβάζεται "γιαμπέμπε" και έχει μία μεγάλη ιστορία από πίσω :P Μπορεί να μην σας αρέσει και το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι το θυμάται κανείς εύκολα.

Όπως και να έχει παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις κριτικές, είναι πάντα πολύ χρήσιμες.

Και φυσικά όντως ο επαναλαμβανόμενος κόσμος είναι το δύσκολο κομμάτι, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτά τα πράγματα γίνονται σιγά σιγά, δεν μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας 100 ενεργά άτομα, εκτός και αν κάνεις πολύ μεγάλη διαφήμιση ίσως.

Ευχαριστώ και πάλι πάντως για τις κριτικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...