Προς το περιεχόμενο

φωτιστικό γραφείου...

kotsos_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους...

μήπως έχει ακούσει κανείς για την εταιρεία "igor paris"???

έχω ένα φωτιστικό γραφείου της εταιρείας στο γραφείο σπίτι μου το οποίο μετά από 3 χρόνια συνεχούς χρήσης έχει αποδειχθεί "σκυλί", χωρίς να καεί η λάμπα του...

είναι πολύ μικρό και μεταφέρεται πολύ εύκολα (συνδέεται και με usb στο pc αλλά έχει και μετασχηματιστή) αλλά βγάζει πολύ καλό φώς και αυτό μου αρέσει.....

είναι το μοντέλο RL - e01...

το είχα αγοράσει από το "ΠΛΑΙΣΙΟ" στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αλλά προχθές που πήγα για να αγοράσω ένα για το νέο μου φοιτητικό σπίτι δεν είχαν τίποτα παρόμοιο...

μόνο κάτι τεράστια που τα απεχθάνομαι....

ξέρει κανείς μήπως αν πωλούνται ακόμη κάπου στην Θεσσαλονίκη?

τουλάχιστον αν έχετε να μου προτείνεται κάτι παρόμοιο....

Δημοσ.

Εγω εχω ενα σαν αυτο της φωτοhermesblack.jpg και κανει super δουλεια συν οτι ειναι πολυ μικρο. Τωρα την εταιρεια που λες δεν την εχω ξανακουσει.

* Εδιτ: τη βρηκα μεσω google αλλά δεν βλεπω να εχει αυτο που αναφερεις http://www.igorparis.com/catalogue.php?page=liste_produit&type=6&PHPSESSID=958314ece0496ce0e30228b5b9460b41

Δημοσ.

αυτή είναι η εταιρεία....

αναγνώρισα το logo της....

ξέρεις μήπως κάποιο σημείο πώλησης προϊόντων της στην Θεσσαλονίκη...???

το δικό σου κάνει καλή δουλεία???

χρειάζομαι άσπρο φως, ξέρεις από λάμπες φθορίου...

ούτε γάλακτος ούτε τίποτα άλλο...

καθαρό ΑΣΠΡΟ φως...!

κάποιο άλλο να μου προτείνεις???

Δημοσ.

Μπα δεν ξερω καποιο καταστημα να σου προτεινω. ΤΟ δικο μου το πειρα απο καταστημα με λαμπες και φωτιστικα 15-20 ευρω νομιζω. Παιρνει μια μικρη λαμπα (λιγο μεγαλυτερη απο τα φωτακια ενος χριστουγενιατικου δεντρου) και πρεπει να εχει λευκο φως.

Δημοσ.

Όταν λες άσπρο φώς εννοείς το ψυχρό λευκό λάμπας φθορίου;Δηλαδή 6400Κ+ θερμοκρασία.Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι το τελειώς λευκό φως είναι κουραστικό από ενα σημείο κ μετά.Αν δεν θες απαραίτητα αυτό το μικρό αλλά ενα κανονικό φωτιστικό "καμπάνα" που έχει και βραχίονα(τέτοιο έχω κ είναι απίστευτα βολικο) στο οποίο μπορείς να βάλεις τέτοια λάμπα

Είναι κοντή,ελαφριά κα βολική για να μπαίνει ακόμα και στα κλασσικά μικρά φωτιστικά γραφείου κ έχει και το χρώμα που θες :)

Δημοσ.
εγω εχω ενα απο το ικεα. πειραζει; αμα χαλασει θα παρω αλλο με 5 ευρω

Θέλει με λευκό φώς.Αυτό που έχεις είναι λάμπα αλογόνου ιωδίου και βγάζει ελαφρώς κίτρινο αλλά είναι πολύ καλό για διάβασμα :-).Ασε που σπάει κι εύκολα αν πέσει γιατί είναι θεόβαρο :P

Δημοσ.
Θέλει με λευκό φώς.Αυτό που έχεις είναι λάμπα αλογόνου ιωδίου και βγάζει ελαφρώς κίτρινο αλλά είναι πολύ καλό για διάβασμα :-).Ασε που σπάει κι εύκολα αν πέσει γιατί είναι θεόβαρο :P

τι λες παιδι μου. παναλαφρο ειναι κι εχει φαει πολλες κι αντεχει μια χαρα. αλλωστε οπως ειπες το κικτρινο ειναι καλο για διαβασμα γτ το ασπρο θα γυαλιζει αρκετα εκτος κι αν το θελει για αλλη δουλεια οποτε παω πασο

Δημοσ.

δεν ξέρω και πως να ανεβάσω photo να σας το δείξω...

είναι λάμπα μακριά, όπως εκείνες που χρησιμοποιούν ακόμη σε κάποια σχολεία...

φυσικά είναι μια μικρογραφία αυτής....

Δημοσ.
να ένα που έχει γράψει ιστορία

Αν και παλιατζούρα θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο μόνο και μόνο για τον διχρωματισμό που κάνει !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...