ckraven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω κλείσει ένα μήνα με καινούργιο Η/Υ ο οποίος παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Μετά το format δεν αναγνωρίζει μία συσκευή. Το θέμα είναι ότι αφού τελειώσει η εγκατάσταση όλων των drivers πηγαίνω ξεχωριστά στην διαχείρηση συσκευών για να αναγνωρίσει και να εγκαταστήσει την συσκευή. Μέσα σε λίγο διάστημα όμως και για λόγο που δεν γνωρίζω την ξαναχάνει και δεν μπορώ να την επανεγκαταστήσω από την διαχείρηση συσκευών.( φαντάζομαι ότι αυτή είναι η αιτία που κρασάρουν και μου βγάζουν errors όλα τα παιχνίδια μετά). Tο πρόβλημα βρίσκετε στο Audio Device on High Definition Audio Bus να φανώ λίγο άσχετος που είμαι κιόλας και να ρωτήσω. Είναι driver της κάρτας γραφικών ( αν και ειναι driver ηχου)? έχω μία ASUS EAH3850 . Όσο μπόρεσα να ψάξω συμβαίνει σε αρκετό κόσμο. Έχει κανείς καμία πρόταση? εκτός και αν πρόκειται για θέμα προβληματικού hardware οπότε πάμε για άλλα
Vatos_locos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 είναι driver για την κάρτα για να μεταφέρει τον ήχο στο HDMI και έτσι να το αφήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα και εμένα έτσι γινόταν με την 3850 μέχρι που βαρέθηκα να περνάω τον driver συνέχεια και το άφησα έτσι, διαφορά καμία
ckraven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις δίκαιο έιναι ήχος για HDMI έψαχνα σχεδόν όλο το βράδυ να δώ τι είναι. Έκανα επανεγκατάσταση, υποτίθεται όλα καλά, όμως στις επιλογές ήχου και εικόνας μου βγάζει ώς output και την ASUS. Αν το γυρίσω από Realtek σε Asus δεν ακούω τίποτα. Το δεύτερο θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι τα μισά από τα παιχνίδια που είχα εγκατεστημένα δεν τρέχουν πλέον και ακόμα και αν τα κάνω επανεγκατάσταση και αυτά συνεχίζουν να μην ανταποκρίνονται. Μήπως τελικά δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με την κάρτα?
ckraven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εγκατέστησα ξανά την κάρτα γραφικών αλλά τζίφος. Δεν παίζει κανένα παιχνίδι. Όλα μου βγάζουν ότι συνάντησαν ένα unknown error και πρέπει να κλείσουν (Medieval TW 2, Heroes of might and magic 5, NFS pro street, Fable) τα μοναδικά που συνεχίζουν να παίζουν είναι το FM 2008. Υπάρχει λύση ?
Vatos_locos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δύσκολο να φταίει η κάρτα για αυτό το error δεν έχει τίποτα κανένα κωδικό ? για πέτα ένα screenshot να δούμε τι γίνετε
ckraven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Να συμπληρώσω και ακόμα μια λεπτομέρεια γιατί υποπτεύομαι την κάρτα. Υπάρχουν στιγμές, που όταν βγώ από κάποιο παιχνίδι γυρνάω στο desktop, το mouse pointer το ακουλουθεί μια ημιδιαφανής μαύρη οριζόντια γραμμή ( περίπου 1 cm που πιάνει όλη την οθόνη) η οποία χάνετε με το reboot. Τα πρώτα μηνύματα ήταν ........an unknown error....τώρα είναι το κλασσικό κρασάρισμα των windows.Επαναγκατέστησα όλα τα παιχνίδια αλλα συνεχίζουν να κρασάρουν. Ενός μήνα μηχάνημα και ήδη έχει γράψει 4 format. Όποια ιδέα Vatos είναι ευπρόσδεκτη
Vatos_locos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δοκίμασε την κάρτα σε ένα άλλο pc για αρχή να δεις αν κάνει τα ίδια
ckraven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσω τους καινουργιους drivers για την ATI .Είναι συνιθισμένο πρόβλημα για τις ΑΤΙ γιατί δεν ανανεώνουν τους drivers.Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι που θα τους βρω και πως θα τους βάλω. Μπορούν να μπούν πάνω από τους παλιούς ή θέλει απεγκατάσταση η κάρτα σε safe mode και επανεγκατάσταση μετα? Είμαι λίγο (πολύ ) σκράπας σε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.