xelwna85 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγορασώ αυτο αυτό το notebook: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159984&Manufacturer=HP&category=69977907&catalog=21 HP Compaq 792ev H χρήση του θα είναι για ίντερνετ, office και κάνα πολύ ελαφρυ παιχνίδι (πολύ όμως). Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, οπότε το βρίσκω ιδανική λύση. Το βρίσκετε καλό? Έχετε νσ μου προτείνετε κάτι άλλο??? ΥΓ. Ευχαριστω για τις απαντήσεις και καλώς σας βρήκα.
michalis2610 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλωσόρισες. Αξιοπρεπέστατο είναι το laptop που γράφεις. Πήγαινε δες το και απο κοντά όμως. Αν δεν κάνω λάθος τη Δευτέρα όταν πέρασα από το Πλαίσο το είδα...πρέπει να είναι το μοντέλο με τη "μαλακή" υφή στο κάλυμα της οθόνης. Σαν εναλλακτική υπάρχει και το Satellite L300-17o στα ίδια χρήματα. Πάντως τις τελαυταίες 2 εβδομάδες έχουν παίξει αρκετές προσφορές. Από κάτι πολύ δυνατά Fujitsu Siemens που έφευγαν με 600-700 ευρώ ως ορισμένα Toshiba-Acer που σκοτώνονταν με 250-300.
xelwna85 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι το είδα και το Toshiba αυτό. Αλλά τώρα κοίταξα και το Dell 1525 που έχουν τα Multirama: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348293&catid=010200 Έχω μπερδευτεί λίγο και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Καμιά γνώμη???
michalis2610 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αποψή μου είναι να μείνεις στα ποσό που είχες αρχικά αποφασίσει να διαθέσεις και να μην κινηθείς ευρώ παραπάνω. Είναι σύνηθες για κάποιο σχετικά "μπερδεμένο" με μια αγορά να στρέφεται σε όλο και πιο ακριβά μηχανήματα όσο μπλέκεται στο μυαλό του με την επιλογή του. Πέραν αυτού θεωρώ ότι και το Dell δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα ειδικά εφόσων είναι με μόνον 1 έτος εγγύησης... Δε κοιτάς λίγο και τις προσφορές που παίζουν τις τελαυταίες μέρες στη γνωστή γερμανική αλυσίδα που πρόσφατα άνοιξε κατάστημα και στο Ελλαδιστάν? Οσοι ψάχνονται για κάτι φθηνό ας το έχουν υπόψην τους, οπότε Χελώνα δεν χάνεις τίποτα αν είσαι από Αθήνα. ΥΓ: Στο Multirama θα φτιάξουν κάποια στιγμή ένα site της προκοπής? Το νέο μου φαίνεται χειρότερο ακόμα και από το απαρέδεκτο προηγούμενο που είχαν ως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.