joskem Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας! Έχω 2 απορίες σχετικά με την τηλεόραση μέσω ίντερνετ. Βρίσκομαι αγγλία και όπως ξέρετε για να δει κανείς εδώ τηλεόραση πρέπει να πληρώσει το λεγόμενο tv license. Υπάρχουν βέβαια και τα διάφορα site του internet, όπου με ένα click μπορώ και βλέπω mega ή ant-1. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Αυτό θεωρείται δηλαδή παράνομο, το να βλέπει κανείς στην Αγλλία τηλεόραση μέσω ίντερνετ και να μην πληρώνει? 2) Η εστία που μένω θέτει έναν περιορισμό στη χρήση του ίντερνετ, πχ λέει ότι επιτρέπει 7GB uploads και downloads το μήνα. Με το να βλέπω τηλεόραση στο ίντερνετ (ή να ακούω ένα ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ), καταναλώνω τίποτα από το όριό μου στο download? Ή αυτό αναφέρεται σε κάτι που "κατεβάζω" και αποθηκεύω στον υπολογιστή μου (πχ μια ταινία)??
adamakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 οποιαδηποτε κινηση γινεται μετραει στο διαθεσιμο bandwidth η τηλεοραση λογικα καταναλωνει αρκετα αλλα μονο μια δοκιμη θα δειξει τι και πως
panoramix222000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω ένα φίλο που είχε πάει Αμερική και έμενε σε εστίες like you και τους είχαν limit στο download και upload και έβλεπε τηλεόραση μέσω internet, και μια νύχτα το ξέχασε ανοιχτό και την επόμενη του το είχαν κόψει γιατί είχε υπερβεί το limit!!! Ελπίζω να σε βοήθησα!
alex2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά που την βρήκες αυτήν την εστία? Εγώ έχω αλλάξει 3 εστίες και πουθενά δεν είχα limit.
joskem Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά που την βρήκες αυτήν την εστία?Εγώ έχω αλλάξει 3 εστίες και πουθενά δεν είχα limit. Είναι από τις μεγαλύτερες εστίες του Λονδίνου. Ακόμα μικρότερο limit έχει φίλος μου που μένει σε ιδιωτική εστία καθώς και άλλος φίλος μου που μένει σε άλλη εστία (μη ιδιωτική). Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!!
alex2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό κουράγιο, ούτε μία ταινία δεν θα μπορείς να κατεβάσεις σαν άνθρωπος. Εγώ στην θέση σου θα είχα φύγει κατευθείαν.
tectonator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας!1) Αυτό θεωρείται δηλαδή παράνομο, το να βλέπει κανείς στην Αγλλία τηλεόραση μέσω ίντερνετ και να μην πληρώνει? "You need a TV Licence to use any television receiving equipment such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone to watch or record television programmes as they're being shown on TV. If you use a digital box with a hi-fi system or another device that can only be used to produce sounds and can't display TV programmes, and you don't install or use any other TV receiving equipment, you don't need a TV Licence. Site" Επομένως, από την στιγμή που δεν συνδέσεις το laptop με την υποδοχή της κεραίας τότε είσαι εντάξει. 2) Η εστία που μένω θέτει έναν περιορισμό στη χρήση του ίντερνετ, πχ λέει ότι επιτρέπει 7GB uploads και downloads το μήνα. Με το να βλέπω τηλεόραση στο ίντερνετ (ή να ακούω ένα ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ), καταναλώνω τίποτα από το όριό μου στο download? Ή αυτό αναφέρεται σε κάτι που "κατεβάζω" και αποθηκεύω στον υπολογιστή μου (πχ μια ταινία)?? Κάθε πανεπιστήμιο στην Αγγλία έχει και από εναν proxy server με τον οποίο υποτίθεται πρέπει να συνδέεσαι για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ηλεκτρονικά journals. Ψάξτο λίγο και θα τον βρεις τον τρόπο να αποφύγεις το bandwidth limit... Ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.