Προς το περιεχόμενο

ιphone η htc touch hd?

eliasbbl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και μάλλον θα το έχεις δει.. HTC Touch Diamond... Το χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο καλά δουλεύουν τα πάντα.

Το μοναδικό μειονέκτημα η μικρή σε διάρκεια μπαταρία. Έχει βγεί και μία μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά προσθέτει μερικά χιλιοστά στο πάχος της συσκευής.

Δημοσ.

για μένα δαγκωτό HTC HD!!!

αν κάνει όσα υπόσχεται θα είναι μακράν το καλύτερο pda/κινητό που κυκλοφορεί!

(και ένα από τα ακριβότερα ταυτόχρονα!)

εγώ έχω το diamond και όπως είπε ο αποπάνω, το μόνο μείον είναι η διάρκεια της μπαταρίας....

δες το και αυτό...

Δημοσ.
Iphone με τα Χιλια (1000)

Φοβερά επιχειρήματα!

Τιποτα απο τα 2 δες το Samsung SGH-i900 OMNIA και θα αλαξεις γνώμη

Όχι φίλε μου, το καλύτερο από όλα αυτά τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά είναι το hd. Η τεράστια οθόνη είναι βέβαια το μεγαλύτερο προσόν της συσκευής! Αν έχεις τα χρήματα και την υπομονή να περιμένεις τότε hd με χίλια!!!

Δημοσ.

Καλά είναι τα HTC άλλα δυστυχώς τρέχουν Windows Mobile το οποίο μεταφράζετε σε γενικότερη δυσχρηστία, όπως αργή ανταπόκριση, χαοτική οργάνωση των Menu και που και που χρήση με Πενάκι.

Από την άλλη το iPhone τρέχει MacOS, Unix δηλαδή, με φοβερή οργάνωση του μενού, αποστομωτική λειτουργία της Touch Οθόνης, άπειρα προγράμματα μέσω Cydia και ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο MobileOS από την Μαμά Apple με συνεχείς αναβαθμίσεις.

Με λίγα λόγια, εάν σήμερα θέλεις να έχεις ένα Touch κινητό, το iPhone είναι μονόδρομος, εάν εξαιρέσουμε την Android πλατφόρμα της Google η οποία μεχρι σήμερα δεν έχει και πολλά μας να πει.

Δημοσ.

Αν θέλεις να ψάχνεσαι και να ασχολείσαι όλη μέρα με τη συσκευή σου ωστε να την κάνεις να δουλεύει σωστά τότε πάρε windows mobile γενικότερα.

Aν θέλεις μια συσκευή που απλά να κάνει ο,τι υπόσχεται χωρίς πολλά πολλά και χάσιμο χρόνου, τότε επιλέγεις iphone.:-)

Δημοσ.
Καλά είναι τα HTC άλλα δυστυχώς τρέχουν Windows Mobile το οποίο μεταφράζετε σε γενικότερη δυσχρηστία, όπως αργή ανταπόκριση, χαοτική οργάνωση των Menu και που και που χρήση με Πενάκι.

Από την άλλη το iPhone τρέχει MacOS, Unix δηλαδή, με φοβερή οργάνωση του μενού, αποστομωτική λειτουργία της Touch Οθόνης, άπειρα προγράμματα μέσω Cydia και ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο MobileOS από την Μαμά Apple με συνεχείς αναβαθμίσεις.

Με λίγα λόγια, εάν σήμερα θέλεις να έχεις ένα Touch κινητό, το iPhone είναι μονόδρομος, εάν εξαιρέσουμε την Android πλατφόρμα της Google η οποία μεχρι σήμερα δεν έχει και πολλά μας να πει.

Συμφωνω με το ποστ..Εαν ομως το Touch HD ειναι πολυ καλο στην αποκριση της touch οθονης και γενικοτερα του "σκρολλαρισματος" της οθονης τοτε με τα χαρακτηριστικα του θα ειναι απιστευτο..

Παντως και εγω δεν πιστευα ποσο λειτουργικο και ευχρηστο μπορει να ειναι ενα iphone..Μεχρι που επιασα ενα στα χερια μου.. Και δεν ξερω αμα θελω να το αλλαξω με κατι οσο καλο και να ειναι αμα δεν κανει αυτα που κανει το θαυμα της Apple :P

Δημοσ.
Να ξέρεις πάντως πως το i-phone=Σταθερή Αξία!! :P

Τη σταθερη αξια ρε φιλε.

Ποιος κραταει τη σημερον ημερα κινητο πανω απο 1 το πολυ 2 χρονια?

Αρα οτι και να παρεις θα το αλαξεις αργα η γρηγορα.

Αναλόγως τις αναγκες σου.

Εγω εχω εδω και μια βδομαδα στα χερια μου το Samsung i900 Omnia και εχω παθει πλακα με τις δυνατότητές του.

Τι παραπανω εχει δηλαδη το iPhone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...