NIXZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ASUS Eee PC 1000H Έχω: 1. Κάρτα MS-DUO 4GB Δεν έχω: 1. External CD/DVD Drive 2. External Hard Drive 3. Usb Stick 4. Το laptop δεν έχει CD/DVD Drive Μπορώ να βάλω Windows XP ναι ή ου?
tsakonas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, μονο μεσω δικτυου αλλα θες και Image server, οποτε αστο..... αν bootarei απο usb, την βγαζεις φτηνα, αλλιως θες external drive
nikos_gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Πιθανότατα μπορείς.Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι στον τρόπο εγκατάστασης με usb ή sd.Βέβαια θα σου βγάλει την πίστη μέχρι να κάνεις εγκατάσταση με τις ταχύτητες που έχουν τα sd.
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Περίεργο, δεν μπουτάρουν αυτά τα μηχανάκια από το card reader;
NIXZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχω δοκιμάσει δεν bootάρει HELP!!!
gtroza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 http://lifehacker.com/software/windows/boot-windows-from-a-usb-drive-141290.php αν και θα πρότεινα να κρατήσεις το Linux ή να αλλάξουμε τα ασουσάκια μας, γιατί περιμένουν τα window$ να κάνω ενεργοποίηση ! :mrgreen: .
kirimis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ASUS Eee PC 1000HΈχω: 1. Κάρτα MS-DUO 4GB Δεν έχω: 1. External CD/DVD Drive 2. External Hard Drive 3. Usb Stick 4. Το laptop δεν έχει CD/DVD Drive Μπορώ να βάλω Windows XP ναι ή ου? Μπορει να μην εχεις EXTERNAL CD... πιθανολογω ομως πως έχεις κάποιο CDdrive. Σε τούτη την περίπτωση μπορείς στο ebay να παραγγείλεις ένα IDE to USB converter για 10ευρώ κόστος και να κάνεις την δουλειά σου. Εγω αυτό έκανα!
NIXZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορει να μην εχεις EXTERNAL CD... πιθανολογω ομως πως έχεις κάποιο CDdrive. Σε τούτη την περίπτωση μπορείς στο ebay να παραγγείλεις ένα IDE to USB converter για 10ευρώ κόστος και να κάνεις την δουλειά σου. Εγω αυτό έκανα! god bless you αυτό σκεφτόμουνα και εγώ λέτε τα multirama να πουλάνε? έχω ένα παλιό desktop με Pentium 3 450mhz (μικρότερο επεξεργαστή και απο το iphone 512mhz) πέρνουμε το CD Drive απο εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.