pabou13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια δεν αντεχω αλλο εχω αγανακτησει, απο το πρωι συνεχεια προβληματα. Το πρωι εκει που πηγαινα να ανοιξω το λαπτοπ ξαφνικα εκει που παει να μου φορτωσει την επιφανεια εργασιας μου βγαζει την πλεον γνωστη μπλε οθονη, τον ξανανοιγω και παλι τα ιδια, οσες φορες προσπαθησα να τον ανοιξω παλι το ιδιο, στο μονο που μπαινει ειναι σε ασφαλη λειτουργια αλλα και εκει δεν με αφηνει ουτε να σκαναρω τον σκληρο ουτε να εγκαταστησω καμια εφαρμογη (εννοειτε οτι δεν μπορω να φτιαξω live cd), λεω ενταξει εχω τον αλλο υπολογιστη (τον παλιο, ο καινουργιος εχει παει για επισκευη) που δεν γραφει σε dvd αρα δεν μπορεσα να γραψω και live cd. Τι να κανω αρκεστηκα στον ενα υπολογιστη αλλα και αυτος (πολυ περιεργο) εκει που μιλαγα στο msn μου κλεινει η οθονη αλλα ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα, αναγκαστικα τον εκλεισα απο το κουμπι και τον ξανανοιξα και εκει που τελειωνει να φορτωνει τα xp νατος και αυτος με μπλε οθονη (προσπαθησα να τον ανοιξω αλλα παλι τα ιδια) και μου αρεσει που σε αυτον δεν μπαινει ουτε σε ασφαλη λειτουργια. Τι μπορω να κανω δεν αντεχω αλλο (τωρα γραφω απο ασφαλη λειτουργια στο λαπτοπ) βοηθηστε με.. Τhanks
pirobatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 βαλε linux να ησυχασεις :-D:-D και παντα να κρατας αντιγραφα ασφαλειας!!!
light360 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 βαλε linux να ησυχασεις :-D:-D και παντα να κρατας αντιγραφα ασφαλειας!!! +1000000 :-D:-D:-D
tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματι.Βαλε ενα live cd για να βεβαιωθεις οτι δεν φταιει το hardware..
notios7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 φταιει το χαρντγουερ η μηπως οι οδηγοι?η καμια υπερθερμανση?η τσιμπησε κανα ζουζουνι?πολλα μπορει να ειναι.
nzeg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να μας γράψεις το μύνημα που βγάζει η μπλέ οθόνη (Stop ...... μέρος της ΄πρώτης γραμμής)
Danny7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον το ιδιο προβλημα εγω πριν 2 μερες και χθες ο αδελφος μου και ενας φιλος μου!!!λυση=format !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.