NickPlusPlus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 σήμερα άνοιξα το laptop και μπήκα στο BIOS... αφού είδα ότι όλα οκ με τους δίσκους και αφού έκανα και μια μικρή περιπλάνηση εκεί μέσα πάτησα και καλά "save changes" (τίποτα δεν άλλαξα όμως...) anyway, αφού φόρτωσε κανονικά τα Vista μου αναγνώρισε μια χαρά όλα τα partitions των σκληρών δίσκων..... ξέχασα όμως να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω με κανονική εκκίνηση όμως για να δω τι παίζει και αν διορθώθηκε το πρόβλημα.... as i said...."strange things..." we'll see.... εχω υποψια οτι μετα απο πολυωρη χρηση και επανεκκινηση εμφανιζεται το προβλημα.. παιζει να δημιουργειται απο υπερθερμανση?
kotsos_licious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 μπα... δεν το βλέπω εκεί το πρόβλημα... ίσα ίσα... ο φορητός είναι σχεδόν αθόρυβος και εμφανίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες... "Temperature The notebook is a very silent one, but we were surprised about the Aspires surface temperatures. When running full load, then the maximum temperature on the upper side was 33.6°C and this is very low. On the lower side we gauged a maximum temperature of 34.2°C. " http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-8920G-notebook.9245.0.hη η σχετική σελίδα.... μάλλον τα χάνει κάπου... δεν ξέρω τι να πω....
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 xmpfff.. ας περιμενουμε λοιπον.. απο εδω. καποιος θα απαντησει δεν παιζει..
kotsos_licious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δοκίμασε να ανοίξεις σε μια ανύποπτη στιγμή τον υπολογιστή... μπες κατευθείαν ΒΙΟS και σώσε τις αλλαγές που θα κάνεις.... (ουσιαστικά καμία αλλαγή δεν θα κάνεις...) όσες φορές το έχω κάνει μου εμφανίζει κανονικά όλα τα partitions.... edit: η φάση είναι ότι στο ΒΙΟS εμφανίζονται όλα οκ.... <<< b e a UTIFUL >>>
NickPlusPlus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δοκίμασε να ανοίξεις σε μια ανύποπτη στιγμή τον υπολογιστή... μπες κατευθείαν ΒΙΟS και σώσε τις αλλαγές που θα κάνεις.... (ουσιαστικά καμία αλλαγή δεν θα κάνεις...) όσες φορές το έχω κάνει μου εμφανίζει κανονικά όλα τα partitions.... edit: η φάση είναι ότι στο ΒΙΟS εμφανίζονται όλα οκ.... <<< b e a UTIFUL >>> κοιτα. εμενα συνηθως οταν το ανοιγω το pc μετα απο αρκετο καιρο πχ 12 ωρες παντα υπαρχει. η "εξαφανιση" αρχιζει με τις επανεκκινησεις. αντιστοιχα μια εμφανιση μπορει επισης να προκυψει με επανεκιννηση. με τα ΒΙΟS αν θυμαμαι καλα το εκανα αλλα μετα απο επανεκκινηση και δεν εμφανιστηκε. lol το εχουμε κανει το θεμα κυπριακο..
kotsos_licious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 οχ... δεν ξέρω τι γίνεται.. και σε εμένα μια από τα ίδια... πολύ πιθανό το άλλο Σαββατοκύριακο να ξέρω τι παίζει... έχω έναν φίλο που μάλλον θα ξέρει... θα τον συναντήσω και θα σε ενημερώσω αν λυθεί το πρόβλημα.... πάντως κανείς να μην ξέρει εδώ μέσα....??? <<< b e a UTIFUL!!! >>>
hristos 22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον ακου φιλε μου.το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι γνωστο γιαυτο το λαπτοπ. Το εχω ξαναδιαβασει το θεμα σε αλλη ενοτητα ή σε αλλο φορουμ..........θα ψαξω που το ειδα και θα στο στειλω......παντως εαν θυμαμαι καλα ειναι προβλημα του λαπτοπ και θελει να παει στην Acer.......(απο οτι ειχαν γραψει τα παιδια)
kotsos_licious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 μάλιστα.... anyway... ψάξτο αν μπορέις και ενημέρωσε μας.... το θέμα είναι ότι το Σάββατο πηγαίνω Σάμο ως φοιτητής πλέον και θα ξαναγυρίσω "στον πολιτισμό" τα Χριστούγεννα.... οπότε για θέμα Acer δεν τίθεται καν θέμα.... έλεγα αν υπήρχε κάτι που να εφαρμόσουμε οι ίδιοι... χωρίς ανάμιξη της αντιπροσωπείας... anyway <<< b e a UTIFUL!!! >>>
NickPlusPlus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 μάλιστα.... anyway... ψάξτο αν μπορέις και ενημέρωσε μας.... το θέμα είναι ότι το Σάββατο πηγαίνω Σάμο ως φοιτητής πλέον και θα ξαναγυρίσω "στον πολιτισμό" τα Χριστούγεννα.... οπότε για θέμα Acer δεν τίθεται καν θέμα.... έλεγα αν υπήρχε κάτι που να εφαρμόσουμε οι ίδιοι... χωρίς ανάμιξη της αντιπροσωπείας... anyway <<< b e a UTIFUL!!! >>> ακριβως τα ιδια κ εγω μονο π ειμαι εξωτερικο. τεσπα θα περιμενω απαντηση σου και ευχαριστω πολυ.
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 παιδια μετα απο παρα πολυ καιρο.. επειδη τελικα το προβλημα μου λυθηκε σκεφτηκα να το γραψω κ'ολας. πολυ απλα εβαλα xp. ουτε θεματα με δισκους , partitions και ιστοριες.. και το laptop τρεχει και πολυ πιο γρηγορα και χωρις lags και ολα τα αλλα ωραια που ειχα με τα svista. αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.