mikestef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά βοηθείστε λίγο Έχω Conex και μου λεχουν δώσει τον BAUTEC ασυρματο ρουτερ. Τα έφτιαξα όλα στην αρχή μια χαρά. Ασυρματη σύνδεση οκ, ιντερνετ κανονικά και με firefox και με explorer. Μια μέρακάτι άλλαξε και ένώ βλέπει την ασύρματη σύνδεση μια χαρά μου βγάζει το εικονίδι στο tray κάτω δεξιά με ισχύ σήματος πολύ καλή και όλα φυσιολογικά, internet δεν βλέπω ουτε με firefox ουτε με explorer. Βοήθεια γιατί πήρα και στην ΟΤΕΝΕΤ και δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν. Πάμε λέει να σβήσουμε τα cookies. κάτι που υποψιάζομαι είναι πως μια μέρα μπήκε η αδερφή με καλώδιο και μήπως άλλαξαν οι ρυθμίσεις στο router Βοήθεια γιατί έχω φρίξει
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 RESET το modem και ξεκινα απο την αρχη.
mikestef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Reset με on off έχω κάνει δεν γίνετε τίποτα, πάλι τα ίδια
tsakonas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχει σχεση που συνδεθηκε αλλο pc με καλωδιο. Reset εννοει το κουμπακι το μικρο πισω.οχι τον διακοπτη on/off. Δοκιμασε πρωτα με καλωδιο, δες αν εχεις ιντερνετ, και μπες στη σελιδα του ρουτερ και τσεκαρε μηπως αλλαξε κατι στο ασυρματο
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 κανε οτι αλαζεις password στο ασυρματο και reboot το router.....το δικο μου εκανε τα ιδια και εστρωσε ετσι...
mikestef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά όλα τα έκανα και τελικά έκανα uninstall την κάρτα wifi και τώρα το είδε. Αυτο το κουφό ενώ βλέπει το δίκτυο και με ισχυρό σήμα και να μην μπαίνουν οι browsers στις σελίδες πρώτη φορά μου συμβαίνει Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.