Προς το περιεχόμενο

Half Life 2 The orange box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καποια σχεση με το Episode 3 και δεν τη βλεπω?

Δικό μου λάθος, θα έπρεπε να το είχα ανεβάσει στο θέμα του Episode 2. Απλώς σκέφτηκα πως δίνει μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να φαίνεται το HL3, αν και όταν βγει.

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ! *.* Χάρηκα! :D

Έρχεται το Half-Life 2: Update

Αύριο (26/03) θα γίνει διαθέσιμο στο Steam το Half-Life 2: Update, ένα νέο δωρεάν mod που έφτιαξαν fans του τίτλου και η ίδια η Valve έδωσε την έγκριση της. Πρόκειται για την τελική έκδοση του Update που υπάρχει σε ανεπίσημη μορφή από το 2009 και θα προσθέσει βελτιωμένο φωτισμό, effects, textures και διάφορα bug fixes. Εκτός αυτών θα προστεθούν πάνω από 100 audio commentary που διηγούνται διάφοες ενδιαφέρουσες πτυχές για τον τίτλο, την ανάπτυξη του και την επίπτωση που είχε στο gaming. Επίσης, στο project αυτό έχουν συμβάλλει οικονομικά οι Nvidia, Origin PC και EVGA.

http://www.unboxholics.com/news/gaming/6892-erxetai-aurio-to-half-life-2-update

Comparison video (και σε 4Κ γιατί έτσι! :Ρ)!

• Like 5
Δημοσ.

Αν το έχεις στο Steam, απλά κατεβάζεις το παιχνίδι, είτε σήμερα και αύριο θα κάνεις update, είτε αύριο, απευθείας την upgraded έκδοση. Ότι θες εσύ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ! *.* Χάρηκα! :D

Έρχεται το Half-Life 2: Update

Αύριο (26/03) θα γίνει διαθέσιμο στο Steam το Half-Life 2: Update, ένα νέο δωρεάν mod που έφτιαξαν fans του τίτλου και η ίδια η Valve έδωσε την έγκριση της.

Βασικά, πρόκειται για νέα έκδοση (3.0 νομίζω) του mod στο οποίο δούλευε ο Filip Victor εδώ και αρκετά χρόνια (το 2010 είχε κυκλοφορήσει την 1.0 έκδοση). 

Είναι ευχάριστα νέα πάντως, ειδικά το ότι το ενσωμάτωσε στο Steam ως mod και δεν χρειάζεται κάποιος εξωτερικός installer (που είχε κάποια μικρο-bugs) όπως πριν. 

Θέλω να του ρίξω μια ματιά όπως και να 'χει. Μόλις βρεθεί χρόνος...

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Από πότε έχει Ελληνικούς υπότιτλους το παιχνίδι; Και όχι μόνο οι διάλογοι, αλλά όλα.

Είναι έτσι και το 1ο; Γιατί έχω μόνο από το HL2 και μετά στο Steam μου και δεν έχω παίξει τα 1α.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Από πότε έχει Ελληνικούς υπότιτλους το παιχνίδι; Και όχι μόνο οι διάλογοι, αλλά όλα.

Είναι έτσι και το 1ο; Γιατί έχω μόνο από το HL2 και μετά στο Steam μου και δεν έχω παίξει τα 1α.

Δεν γνωρίζω πότε ολοκληρώθηκε η μετάφραση και δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι εδώ από τα παιδιά που την ανέλαβαν (μπορεί να κάνω και λάθος)... Λογικά ισχύει και για το 1ο, γιατί από όσο βλέπω από την πλατφόρμα (steam translation) δεν υπάρχει εκκρεμότητα στη μετάφρασή του κειμένου του. 

Σχετικά με την πλατφόρμα steam translation είχα γράψει δυο λόγια εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/455869-steam-official-topic/?p=53623369

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...