alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 http://store.steampowered.com/sub/469/ Θενκς μποϊ... θα το τσιμπήσω
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το "Half-Life 2: Update mod" από τον Filip Victor είναι υπό μία έννοια περίπου στα πρότυπα του Cinematic Mod από τον FakeFactory, αλλά πολύ πιο πιστό στο ύφος και την ατμόσφαιρα του Half Life 2. Βασικές αλλαγές: Χρήση της Orange Box (source) engine, HDR στους χάρτες, ανανεωμένα μοντέλα και textures και 32 Achievements. ↗ Updated to Orange Box Engine. ↗ HDR (High Dynamic Range) Lighting. ↗ Updated Models & Textures. ↗ Includes 32 Steam Achievements. Το mod είναι περίπου 1.5 GB και απαιτεί να έχετε τα Half-Life 2 και HL2:Episode Two. Πηγή: Steam forum Από ό,τι καταλαβαίνω είναι ή ήταν και στα επίσημα σχέδια της Valve σε κάποια φάση να ενημερώσουν τα Half life 2 και τα επεισόδια στην τελευταία έκδοση της Source μηχανής (όποια και να είναι αυτή όταν το κάνουν) και να προσθέσουν και κάποια extras.
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το remake του Half Life 1 με την source engine του 2 είναι έτοιμο;
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το Black Mesa Source mod λες. Όχι ακόμα. Ελπίζουμε σύντομα μέσα στο 2010.
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 απ την πρώτη στιγμή που είχα παίξει το HL2, πάντα έλεγα "καλή φάση να έβγαινε πάλι το πρώτο με τα γραφικά του 2..." και πριν καιρό ψάχνοντας τυχαία, έπεσα πάνω στο Black Mesa.. περιττό να πω ότι δάκρυσα! :-D:-D άντε να έρθει και αυτο επιτελους και το Episode 3 γιατί πολύ μας έχουν στην αναμονή... πολύ κόλλημα αυτή η σειρά νομίζω δεν φαίνεται καθόλου απ το profile μου...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμένα προσωπικά το HL2 είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι!Όσες φορές και να το παίξω δεν το βαριέμαι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Από ό,τι καταλαβαίνω είναι ή ήταν και στα επίσημα σχέδια της Valve σε κάποια φάση να ενημερώσουν τα Half life 2 και τα επεισόδια στην τελευταία έκδοση της Source μηχανής (όποια και να είναι αυτή όταν το κάνουν) και να προσθέσουν και κάποια extras. Τελικά η Valve πρόσφατα έδωσε ένα σχετικό update για το Half Life, αλλά διαβάζω ότι υπάρχουν πολλά bugs σε αυτή την έκδοση. Ο Filip Victor έδωσε σήμερα ένα patch για την έκδοση 1.0 του mod του (ενώ εδώ και καιρό ετοιμάζει την 2η έκδοση). http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1093025
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το Black Mesa Source mod λες. Όχι ακόμα. Ελπίζουμε σύντομα μέσα στο 2010. και υποθέτω θα χρειάζεται το HL για να περαστεί ε; Όπως το mod του hl2 που έδωσες παραπάνω; Όταν βγει ίσως χτυπήσω στο Orange Box, βλέπετε δεν έχω παίξει ποτέ κανένα HL (βέβαια την ξέρω τη σειρά & το σενάριο). καλά ντε, μη βαράτε, απλώς θέλω και κάποια Α ποιότητας γραφικά!
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το Black Mesa mod δεν θα απαιτεί να έχεις το Half life ή το HL 2 ! Αρκεί να έχεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι (σε Steam) που χρησιμοποιεί την source μηχανή, ακόμα και αν αυτό το παιχνίδι είναι demo ή free. Πχ πριν μερικές βδομάδες η Valve έδινε εντελώς δωρεάν το Portal. Αν το είχες πάρει τότε, θα ήσουν έτοιμος για το Black Mesa mod (οταν βγει αυτό βέβαια)
outlaw star Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 και υποθέτω θα χρειάζεται το HL για να περαστεί ε; Όπως το mod του hl2 που έδωσες παραπάνω; Όταν βγει ίσως χτυπήσω στο Orange Box, βλέπετε δεν έχω παίξει ποτέ κανένα HL (βέβαια την ξέρω τη σειρά & το σενάριο). καλά ντε, μη βαράτε, απλώς θέλω και κάποια Α ποιότητας γραφικά! τα γραφικά του half life 2 για μένα μια χαρά είναι ακόμη και σήμερα
caveneo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέσα πάντως στο steam βλέπω έχει καλά παιχνίδια με καλές τιμές! Το Half Life 2 το έχει 2,37€ και το orange box 15€. Τί γίνεται, πολύ χαμηλές δεν είναι οι τιμές; Ισχύουν;
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέσα πάντως στο steam βλέπω έχει καλά παιχνίδια με καλές τιμές! Το Half Life 2 το έχει 2,37€ και το orange box 15€. Τί γίνεται, πολύ χαμηλές δεν είναι οι τιμές; Ισχύουν; Ναι ισχύουν... Ισχύουν και θα υπάρχουν και special προσφορές μέχρι τις 4 Ιουλίου (δηλαδή μάλλον και αύριο -θα δείξει). Σε αυτό το thread : Προσφορές παιχνιδιών από Digital Distribution Services τα αναφέρουμε, προς το τέλος του. A, και btw, αυτό είναι ένα video από το remake του Dear Esther mod (από την περιοχή με της σπηλιές ...obviously). Δείτε το σε HD, αξίζει... Γενικά το remake έχει να επιδείξει εντυπωσιακά screenshots.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δείχνει μάλλον fan made, αλλά ίσως έχει πλάκα : http://blackmesaresearchfacility.com/index.php Υπάρχει και μια παραπομπή σε βίντεο πατώντας σε (σχετικά προφανές) σημείο Στο λ του Bλack Mesa του Copyright
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δείχνει μάλλον fan made, αλλά ίσως έχει πλάκα : http://blackmesaresearchfacility.com/index.php Υπάρχει και μια παραπομπή σε βίντεο πατώντας σε (σχετικά προφανές) σημείο Στο λ του Bλack Mesa του Copyright H VALVE στελνει κρυφα μηνύματα για το episode three (μακάρι *εμοτικον που σταυροκοπιέται*)
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Περισσότερη awesomeness από το Dear Esther mod (dev site link, moddb link), που το αναμένουμε σύντομα (το τρέχον πρόγραμμα μιλάει για τέλη 2010). Over the past few months' date=' we've managed to implement a more realistic swaying foliage system that is much more efficient and the standard Valve implementation. We moved a lot of the calculations onto the gpu and utilised the SSE instruction calculations for the CPU side of things. The video is a little jumpy for some reason, but it gives you a rough idea of how it looks in-game.[/quote'] Moddb update: Slow and Steady – A Brief Update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα