Προς το περιεχόμενο

Half Life 2 The orange box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτά που κυκλοφορούν στα "μαγαζιά" παίζονται; Ή είναι άκυρα; Δεκτά και p.m.

Κυκλοφορούν καιρό; Γιατί το έμαθα μόλις σήμερα;

Στην πλειοψηφία τους σου βγάζουν την παναγία.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Episode 1 και Episode 2.. ;)

Ευχαριστώ πολύ! :-)

Καλά εκεί στο e-shop πάνε καλά; Έχουν το Orange box που περιέχει ότι έχει βγει μέχρι τώρα 15 ευρώ και τα Episodes 1 & 2 30 ευρώ;; :X Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά...

Δημοσ.

Σωστά κατάλαβες.. Half Life 2, Episode 1, Episode 2, Portal, Team Fortress 2.. 5 παιχνίδια σε ένα πακέτο, 15? (το ίδιο το έχει και στο Πλαίσιο, τσίμπησα 2 τεμάχια.. ;)) Τρέχα βουρ να το πάρεις από Πλαίσιο/Eshop πριν του ανεβάσουν πάλι την τιμή.. Και εξ'άλλου, το Thread αυτό άρχισε για αυτή την προσφορά.. Πως και δε το είδες? :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πήρα χθες γιατί δεν είχαν stock στο Πλαίσιο. Σήμερα τερμάτισα το Portal. Ωραίο ήταν! Έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Δεν έπαιξα τα bonus maps ακόμη βέβαια. Γενικά συνειδητοποίησα ότι η κάρτα γραφικών μου χρειάζεται αλλαγή (που πάω με GeForce 6600;). Η συσκευασία πολύ πρόχειρη! Είναι δυνατόν το Disc 2 σε χάρτινη θηκούλα; Έλεος!

Έπρεπε να έχει και το Counter Strike μέσα αλλά δεν πειράζει!

Δημοσ.

To portal είναι φοβερό. Είχα φάει μεγάλο κόλλημα με την πάρτυ του. Και το team fortress στο 360 multiplayer είναι επίσης πολύ ωραίο.

Δημοσ.
To portal είναι φοβερό. Είχα φάει μεγάλο κόλλημα με την πάρτυ του. Και το team fortress στο 360 multiplayer είναι επίσης πολύ ωραίο.

To team fortress προσπάθησα να το παίξω μια φορά αλλά δε με βοήθησε η σύνδεση μου. Με το που μπήκε μου έβγαλε "Connection problem. Disconecting in 10...9...8...". Θα το ξαναδοκιμάσω με την 24άρα σε μερικές μέρες!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
To team fortress προσπάθησα να το παίξω μια φορά αλλά δε με βοήθησε η σύνδεση μου. Με το που μπήκε μου έβγαλε "Connection problem. Disconecting in 10...9...8...". Θα το ξαναδοκιμάσω με την 24άρα σε μερικές μέρες!

Οοπς, με στεναχώρησες τώρα! Τι γραμμή έχεις; Γιατί καλή η bargain of the century αλλά αν δεν ήταν το TF2 στη μέση δεν είμαι σίγουρος ότι θα έτρεχα τόσο άγαρμπα να το αγοράσω... :rolleyes:

Καλά τα υπόλοιπα 4 του πακέτου αλλά κυκλοφορούν... Εβραίος (βλ. Άντζελα) εδώ και καιρό και πλήρως λειτουργικά. Το TF2 όμως...

Με την 4-άρα μου θα παίζει;

Μόλις χτες το αγόρασα και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Προβλέπεται λιώσιμο το Σ-Κ :P

• Moderators
Δημοσ.

Connection problem γίνεται αν δεν έχεις ανοιχτά τα ports στο router σου για να παίζεις μέσω Steam.

Εγώ έχω 2άρα και παίζει μια χαρά, με 4ρα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Connection problem γίνεται αν δεν έχεις ανοιχτά τα ports στο router σου για να παίζεις μέσω Steam.

Εγώ έχω 2άρα και παίζει μια χαρά, με 4ρα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο site που να έχει συγκεντρωμένα τα ports που πρέπει να είναι ανοιχτά για κάποιο παιχνίδι (TCP/UDP) εκτός από το portforward.com ;

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...